...
אני ממש ממש בספק אם אמא שלי יודעת. תכלס, אמא שלי באמת אישה טובה. ממש טובה. היא אמיתית, שקולה, הגונה. אני לא מכירה עוד בנאדם טוב כמוה. אמא שלי בחיים לא הייתה בקשר טוב איתו אם היא הייתה יודעת. והיא מתייחסת אליו יפה, יפה מדי. בקשר ל5 שנים האלו, אני לא יודעת אם זה נמשך 5 שנים. אולי הם מכירים 5 שנים, אבל זה התפתח מאוחר יותר? מי יודע... אבא שלי הוא אדם עסוק. הוא הרבה בעבודה, נסיעות לחו"ל, או שהוא חוזר מאוחר, או שהוא מבלה עם חברים שלו (עד מאוחר). יש ימים שהוא חוזר ב2 1 בלילה. יש ימים שהוא חוזר נורא מוקדם בבוקר, 5 ככה. ואמא שלי בד"כ לא יודעת מתי הוא חוזר, כי היא הולכת לישון ב9- 10 ככה.. אז היא מניחה שהוא חוזר ב11 , 10 וקצת. כרגיל פחות או יותר. אני זוכרת הייתה פעם שאמרתי לאבא שלי (ליד אמא) "מתי חזרת אתמול? הלכתי לישון ב1 ועוד לא היית בבית" ואמא שלי הסתכלה עליו מוזר ואמרה לו "ב1 אתה לא בבית? איפה היית?" והרגשתי במבט שלו שהוא מאשים אותי שאמרתי את זה. אבל אם אכן קורה משהו, ואמא לא יודעת, בסופו של דבר היא תדע. ואם היא תשאל אותי אם ידעתי משהו ? אני לא מסכימה עם לא לספר לה, אבל בינתיים כל עוד שום דבר לא 100% בטוח, אני לא הולכת לעשות עם המידע הזה שום דבר. תמיד כשהייתי ילדה קטנה כלכך פחדתי שאחד ההורים יבגוד באחר, ואז חשבתי לעצמי, לא לא יכול להיות, ההורים שלי יותר טובים מזה. אולי לא.