בגידה ?

משהו פה לא הגיוני בן-אדם שבוגד 5

שנים לא ישאיר בפלאפון שלו הודעות של המאהבת.

בגידה לא תמידד אשם האבא

אולי האמא מכשפה לא קטנה, כמו לדוגמא לא מוכנה ליחסי מין, מעליבה, ואז יששש נקמה קטנה

Aimee

New member
נקמה קטנה?

רומן של חמש שנים? אדם צריך להיות ממש נקמן לא?

מוכר עד כאב ../images/Emo4.gif

כל כך מבינה את מה שאת עוברת כרגע.. אני אתקצר לך את סיפורי האישי..לפני מספר שנים גיליתי שאבי בוגד באימי..לפני כן היה חשד..חשד שהתאמת כשמצאתי תמונות שלו על המחשב שלו עם מישהי אחרת. הכעס, הזעם, תחושת חוסר האונים הכירסום של האם אמא שלי יודעת, אם אני צריכה לספר לה או לא, וכמובן, הטראומה של לראות את אבא שלך באקט מונצח..הכל הוביל לאיזושהיא התמוטטות כעסתי עליו מאוד, בזתי לו, נורא רציתי לספר לאמא שלי, שתדע, שתזעק, שתעמיד אותו על מקומו אבל, וזה אבל רציני.. אנחנו הילדים, לא צריכים לריב את המלחמות של ההורים..לכל זוגיות יש שני צדדים, ולא תמיד אנחנו מודעים לשני הצדדים האלו היום במרחק הזמן, אני חושבת שההחלטה שלי היתה נכונה.. אל תתערבי, זה לא בריא לך, זה מכניס לסטרסס מיותר, רגשות אשם, והמון עצב ההורים שלנו הם ילדים בוגרים..שיפתרו את הבעיות שלהם בעצמם.. אין דבר כזה רומן של 5 שנים ואמא שלך לא חושדת, זה לא הגיוני יכול להיות שיש מניעים לשתיקה שלה שאת לא מבינה, או לא מודעת להם ולכן לדעתי, תניחי לזה תפני מקום לרגשות אחרים, של התמודדות עם העובדה שההורים לא מושלמים אבל הם ההורים, ונאהב אותם בכל מקרה אל תיכנסי לזה, זה כאב לב מיותר, מנסיון... ולדבר עם אבא שלך? ..אממ'..אני מניחה שהוא יעשה מה שכל אדם שנתפס עם המכנסיים למטה עושה, יכחיש אל תתערבי, אל תיקחי צדדים..תאהבי אותם כמו שהם, קבלי אותם עם המגרעות ביום שאמא שלך תרצה להתמודד עם זה, <שוב, אני מאמינה שהיא כן יודעת> אז תהיי שם ככתף, אבל אל תפתחי תיבות פנדורה שלא בטוח שהיא רוצה שתפתחי שולחת עידוד וחיבוק

Phantomina

New member
../images/Emo4.gifוואו..

אני בהחלט יכולה לנחש איזו הרגשה לשאת כזה דברים על הכתפיים שלך.. אני חושבת שאת צריכה לגשת לאבא שלך ולדבר איתו. לבקש ממנו שיהיה כנה איתך, כי בשלב כזה להסתיר זה רק יהיה גרוע יותר. זאת הדרך הכי טובה לטעמי.. מעבר לזה, אני כן הייתי מדברת עם אמא שלי. יכול להיות שזה להתערב במקום שיכול רק לפגוע בי ובהם, אבל אני אקח כנות על פני כל דבר אחר.. בכל מקרה, אני מקווה שהכל יהיה בסדר

...

אני ממש ממש בספק אם אמא שלי יודעת. תכלס, אמא שלי באמת אישה טובה. ממש טובה. היא אמיתית, שקולה, הגונה. אני לא מכירה עוד בנאדם טוב כמוה. אמא שלי בחיים לא הייתה בקשר טוב איתו אם היא הייתה יודעת. והיא מתייחסת אליו יפה, יפה מדי. בקשר ל5 שנים האלו, אני לא יודעת אם זה נמשך 5 שנים. אולי הם מכירים 5 שנים, אבל זה התפתח מאוחר יותר? מי יודע... אבא שלי הוא אדם עסוק. הוא הרבה בעבודה, נסיעות לחו"ל, או שהוא חוזר מאוחר, או שהוא מבלה עם חברים שלו (עד מאוחר). יש ימים שהוא חוזר ב2 1 בלילה. יש ימים שהוא חוזר נורא מוקדם בבוקר, 5 ככה. ואמא שלי בד"כ לא יודעת מתי הוא חוזר, כי היא הולכת לישון ב9- 10 ככה.. אז היא מניחה שהוא חוזר ב11 , 10 וקצת. כרגיל פחות או יותר. אני זוכרת הייתה פעם שאמרתי לאבא שלי (ליד אמא) "מתי חזרת אתמול? הלכתי לישון ב1 ועוד לא היית בבית" ואמא שלי הסתכלה עליו מוזר ואמרה לו "ב1 אתה לא בבית? איפה היית?" והרגשתי במבט שלו שהוא מאשים אותי שאמרתי את זה. אבל אם אכן קורה משהו, ואמא לא יודעת, בסופו של דבר היא תדע. ואם היא תשאל אותי אם ידעתי משהו ? אני לא מסכימה עם לא לספר לה, אבל בינתיים כל עוד שום דבר לא 100% בטוח, אני לא הולכת לעשות עם המידע הזה שום דבר. תמיד כשהייתי ילדה קטנה כלכך פחדתי שאחד ההורים יבגוד באחר, ואז חשבתי לעצמי, לא לא יכול להיות, ההורים שלי יותר טובים מזה. אולי לא.

וואלה אני לא מבין

כן בוגד, לא בוגד, מה זה בעצם מעניין אותך. טוב לך? תמשיכי הלאה, מצידך אבא שלך יכול לבגוד גם עם בעלי חיים, מה זה עסק שלך?

ניקולי

New member
תגיד לי מר נחום אדלר היקר

אני מניחה שרצית להתבטא בצורה אחרת רק שלא מצאת את המילים הנכונות
זאת לא דרך לעזור או להציע לחבר/ה הצעת יעול.

למה את חושבת כך?

כמו שכתבתי קודם אף אחד לא הסביר לי מדוע גבר שמקיים יחסים עם אחרת הוא בוגד וגבר שאוכל עם מישהי אחרת אינו כזה. והואיל וזה לא בגידה, אז מה זה אכפת לה עם מי אבא שלה אוכל/מקיים יחסים/שותה/נוסע. בקשתי מספר פעמים הסבר לכך ואיש לא הסביר לי, אני באמת לא מבין מה ההבדל חוץ מזה שכך מקובל, אבל מה ההגיון שבזה?

ניקולי

New member
ושוב איתך מר אדלר היקר

שאלתך אינה מובנת לי !! מה זאת אומרת לגבר שמקיים יחסים או גבר שאוכל עם מישהי אחרת ?? אתה חושב ובטוח בעצם שזה יושב על אותו משקל...ממממ מענין!! תראה אני לא יודעת באיזה עולם אתה חיי מר אדלר אבל אותי לימדו שגבר/אישה שבאים במגע אינטימי במגע עם מישהו/שהי אחר/ת הבה אומר בגידה. ידוע לי גם שגבר שיושב עם מישהי אחרת במסעדה לאכול או סתם לשבת לפטפט אינה נחשבת בגידה.. נכון שדבר יכול להוביל לדבר אחר..אבל בוא לא ניכנס לזה.. לעניות דעתי כן.. היא כן צריכה להתענין במה שהולך עם ההורים שלה.. ולאו דווקא לשלילה אלא לחיוב בלבד. הרי שבסה"כ היא מעוניינת שתהיה לה משפחה בריאה כנה ואמיתית ולא לחיות בשקר אחד גדול!

כך לימדו אותך

אהה, הבנתי. ואם היו מלמדים אותך שלאכול זה בגידה אז זה גם היה בגידה?

Phantomina

New member
../images/Emo10.gif

או.. :/ אני עדיין חושבת שכדאי לך לדבר עם אבא שלך.. חבל שתרגישי ככה כלפיו בלי לדעת מה נכון ומה לא.. אבא שלי בגד באמא שלי (טה דם! ככה הגעתי לכאן..)
וההורים שלנו לפעמים יכולים להיות האכזבה הכי גדולה שלנו.. אבל הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות זה לא לאכזב את האנשים הקרובים לנו ולהיות טובים יותר.. ואני מקווה שתחליטי להיות כנה עם אמא שלך אם חששותיך יתאמתו.. עם כמה שזה קשה :/

וואלה..

אה נכון זה באמת לא עסק שלי. הרי אין שום קשר ביני לבין ההורים שלי, ומה שהם עושים לא משפיע עליי בשום אופן. צודק צודק. פי יא, כמה טוב שהארת לי את הדרך הנכונה. ומה זה השטויות האלו שלגבר מותר לבגוד ?! לאישה אסור, גם לגבר אסור. ואם הם עושים את זה- מן הסתם יופעלו עליהם סנקציות שליליות. אין דבר כזה מותר לבגוד ביחסים מונוגמיים.

עוד פעם עם המילה 'בגידה'

למה את חושבת שאדם שמקיים יחסים עם מישהי אחרת הוא בוגד באשתו?

Phantomina

New member
מעניין למה...

שאלה טובה! שאלה גאונית! Y+X-E5325+Z = XV346534GS נמאס לי כבר מאנשים שלא אכפת להם מרגש של אחרים! למה זה בגידה?! אולי כי כשאתה מישהו יש לך אמון בו ואתה מצפה שהוא ישאר נאמן לך... ? או כי אתה אוהב מישהו? או סליחה, שכחתי. זה לא קשור לרגש... כי גברים הם יצורים שמתעלים מעל הרגש והם יכולים לעשות סקס עם מי שבא להם.. ולאהוב את האישה שלהם.. *צמרמורת*

התייאשתי

אולי תסביר לי מדוע כשגבר אוכל עם מישהי אחרת זה לא נקרא שהוא בוגד באשתו? אגב, לשיטתך, גבר שאוכל לבדו פיתה בוגד באשתו משום שהוא מתענג עם הפיתה במקום עם אשתו. מה רע לך בסיסמא: 'אוהבים את האשה ועושים סקס עם מי שבא'?

Phantomina

New member
אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות...

אבל אתה צודק. אני לא נותנת לחבר שלי לאכול פיתה לבד! הוא בחור מאד אנין טעם.. כשיש יין אדום מדהים.. וארוחה קולונרית מדהימה עוד יותר בצד.. ברגע שהם נוגעים בשפתיים שלו הוא מיד בספרה אחרת! והוא נהנה! הוא מתענג על טעמו של היין.. מעביר את הלשון על השפתיים, ולסיום מחמיא לשף. את החבר האחרון שלי זרקתי על כזה דבר. זה כל כך פגע בי... כזאת הנאה שלא קרתה איתי או בגללי! פשוט... בוגדנות אכזרית. אני מצטערת להגיד לך, אבל אתה ממש משוגע אם אתה חושב שאפשר להשוות יחסי מין להנאה מאוכל... רע לי בזה שלדעתי זה לא יכול להתקיים ביחד. ובבקשה, תנשום עמוק ותספור עד 200 לפני שאתה כותב תגובה.

למעלה