בגידה ?

כמו כולם אתה עונה בסיסמאות

תסביר לי מה ההבדל בין קיום יחסים עם המזכירה לבין אכילת ארוחת צהריים עמה. אודה לתשובה עניינית, ולא כותרות כמו 'יש לך ראיה מעוותת'.

קוקלה 25

New member
אם אין הבדל

אז אשה באותה מידה יכולה ללכת לאכול עם הבוס שלה או קולגה ואם יתאים להם הם גם יכנסו למיטה כי זה בעצם סתם ססמא

אני רוצה להבין אותך ../images/Emo41.gifעזרו לי../images/Emo41.gif

אתה אומר כשגבר בוגד זה לא כל כך נורא ושאשה בוגדת זה כן נורא? למה? מה ההבדל בחלק שבין האשה לגבר בזוגיות מי קבע שלגבר מותר ולאשה אסור

לא אמרתי שלגבר מותר לבגוד

אמרתי שכשגבר מקיים יחסים עם אחרת הוא אינו בוגד. הסבר החילוק הוא פשוט, אצל גבר זה תאווה כמו שיש תאווה לאכול ויש תאווה לעשן יש לו תאווה לסקס, משא"כ אצל אשה כל הקטע של הסקס זה אהבה. אתה מבין שאדם שאוכל פיתה הוא לא מאוהב בפיתה אלא יש לו תאווה לאכול? יפה, אותו דבר גם סקס, הוא פשוט אוהב את הסקס ולכן הוא עושה את זה עם אחרת. מה שאין כן אצל אשה, היא מבצעת סקס עם מי שהיא אוהבת, עם מי שיש לה קשר נפשי. ההוכחה היא פשוטה, במדינתנו לא מעטים עם האנסים ותסכים איתי שאם החוק היה מתיר לאנוס וכך היה מקובל חברתית וכל אז מספר המקרים היה גודל בלי שיעור וכמעט כל אדם היה נכנס לקטגוריה זו, נכון? האם כל האנסים אכן אוהבים את אלו שהם אונסים? ודאי שלא, יש להם תאווה לענין כמו כל תאוה אחרת, אמנם יותר חזקה אולם זה תאווה. משא"כ נדיר מאוד לשמוע על נשים שאונסות, על כמה פדופיליות שמעת? המספר הוא אפסי, מדוע? כי נשים אוהבות גבר וכל הקע של הסקס מונע מכח האהבה. מכאן, החילוק ברור: בוגדנות פירושה שאדם קשר אימונים - אהבה - עם מישהו אחר והוא לא נאמן לו - הוא מיפר את האהבה - הוא אוהב מישהו אחר, זה בגידה. אבל כשבן אדם הולך ונהנה זה לא בגידה, כשם שאדם אוכל משהו טעים הוא לא בוגד כך אם הוא מקיים יחסים עם אחרת הוא אינו בוגד. אולם אשה, אם היא מקיימת יחסים עם מישהו אחר זה מראה שהיא אוהבת אותו במקום את בעלה (לא ניתן לטעון שהיא אוהבת גם את בעלה וגם את מישהו אחר שכידוע אהבה אחת היא תמיד על חשבון השניה) ומכן מגיע המסקנא שהיא בוגדת. למסקנה, הבאתי נקודות הגיוניות ומוסברות שראיות לצידם, יתכן והם אינם מקובלות, אולם אם מאן דהוא סובר אחרת, אין די בכך שכך גישת ההמונים, עליו לנמק את דבריו. מי שרוצה להמשיך לנהות כעדר אחר ההמונים זה זכותו. בשולי הדברים, 1. יש לזכור שתמיד יש לשים לב שגבר שבוגד עם אשה נשואה גורם לה בעצם לבגוד בבעלה, כך שבהחלט במצב זה מעשהו חמור כמסייע לבוגדנות, ודינו קרוב להיות כדינה, מ"מ אשמתו היא בהכשלתה ולא במעשהו עצמו. 2. מאמר זה התייחס לאשה נשואה, קיום יחסים של אשה שאיננה נשואה עם גבר אסור מסיבות אחרות אולם לא זה נדון ויכוחנו, על כן לא אכנס אליו. בברכה נחום אדלר

תן לי להגיד לך משהו.

סלח לי, אבל אתה מדבר ממש שטויות. מה זה כל השטויות האלה שנשים ישר מקשרות סקס לאהבה, וגברים לא? זה פשוט לא נכון. אני מכירה מספיק בנות שבשבילן סקס זה דבר של מה בכך, ולא עושות מזה ביג דיל, ולא מחכות למיסטר רייט. ואני מכירה בנים שלאחר סקס נפגעים אם אין המשכיות, אם הם מרגישים מנוצלים. אז זה מאד תלוי, לא חסר בנות שבשבילן סקס זה סקס ולא חייב להיות עם רגשות, ולא חסר בנים שבשבילם רצוי שיהיה עוד משהו חוץ ממשיכה. לגברים יש תאווה לסקס, ולנשים אין?! נו באמת עשה לי טובה. ככה שאם אתה מאשר לגברים לבגוד, גם לנשים מותר בדיוק באותה מידה. גם נשים אוהבות סקס. עוד משהו, איך אתה יודע שבעל שבוגד באשתו, באמת בוגד בה על מנת לספק את יצריו נטו? אם זה ממושך, אני מאמינה שרגש כלשהו אכן מתפתח ולכן זוהי בגידה. אונס לא מתבצע מתוך חרמנות. אונס מתבצע מתוך הפרעה נפשית כלשהי, רצון לשלוט, להרגיש חזק יותר, מאיים, להכתיב את מהלך העניינים. אם בנאדם חרמן הוא יכול ללכת ולהשיג לו סטוץ (ותכלס זה לא יותר מדי בעיה) או לספק את עצמו. אונס לא בא מתוך רצון לפרוק יצרים. לאנסים ופדופילים יש בעיה נפשית רצינית. כולם חרמנים אבל לא כולם הולכים וכופים את עצמם על מישהי\ו.

קראתי את תגובתך

אני צריך לצאת מהמשרד אז אני אשיב לך בקצרה: מכתבי נגע לסטוצים ואני בהחלט מסכים איתך שגבר שמקיים יחסים עם אחרת במשך חמש שנים ברור שהתפתח פה רגש וזה בהחלט בגידה. לגבי השאר אני אשתדל להשיב לך שבוע הבא. שבוע טוב ונעים לך נחום

ניקולי

New member
על כן

הצעתי היא ראשית לבחון אותו, זה שראית זה לא אומר שאת צודקת.. עדין!! ואל תנסי לשכנע את עצמך שמה שראית רק חלום. תגידי לי את.. אם זה לא נכון אז למה הוא ביקש את הפלאפון שלו ואז הוא מחק את ההודעה והחזיר לך את הפלאפון כאילו כלום לא קרה?

Dorfl

New member
אני לא מסכים

אף אחד לא יכול לצפות ממנה שלא לדאוג לאינטרסים של ההורים שלה, להסתיר מהם מידע חשוב על פגיעה אפשרית בהם. גם לא אחד מהם כשהוא פוגע בשני. הוא זה שעשה את המעשה והוא זה שגרר אותה לבוץ הזה. אני חושב שהכי בריא בשבילה יהיה לספר לאמא, וגם חושב שבמקום האבא, הייתי מאוד מאוכזב ממנה אם היא הייתה מסתירה את זה מאמא שלה.

miko the king

New member
קח 2 תאוריות. .

א. שאמא שלה יודעת והיא שותקת כי היא רוצה לשמור על בית שקט. ואם היא מגלה שהילדה שלה יודעת זה יקבל תמריץ לבלגן במקום לפתור אתזה בדרך שקטה יותר. . ב. שהיא טעתה ואביה לא בגד. היא תוכל אח"כ להסתכל לו בפנים??

ניקולי

New member
אגב

יש משהו בדברייך אומרים שאישה יודעת הכל... וגם אם לא מדברת על כך זה בגלל שהיא לא רוצה לגרום ל"בלאגן" או יותר נכון היא עצמה אינה מאמינה באמת המרה

Dorfl

New member
היא לא יכולה להניח את זה מראש,

ובינתיים, בוגדים באמא שלה והיא נותנת לזה יד.

ניקולי

New member
אומרים שהאמת כואבת

אך לא בכל מחיר!! אישית,לא הייתי מספרת לאמא..בעיקר שאני יודעת עד כמה אמא אוהבת אותו ועד כמה מערכת משפחתית חשובה לה ולי לא פחות.. על כן הצעתי לבחון...את האבא.. לדבר עם האבא.... ויתרה מכך וכאן אני מוסיפה.. הייתי "מאלצת" את האבא לספר לאמא בעצמו.. מה שהם יעשו עם זה?? זה דבר שנתון בידיים שלהם.. כמו שהם ידעו להינשא ולהביא אותי לעולם וכמו שהוא ידע לעשות את הצעשים שעשה.. ככה הוא גם יידע כיצד לספר לה בעצמו..

תשלחי לאביך SMS

ממספר לא מוכר של חברה שלך בכיתה, ותכתבתי שם ששמעת שהוא גבר של מיקרוסופט (כמו ווינדוס רב משימות) ואת רוצה להצטרף איתו לאורגיה פראית. לפי התגובה תחליטי

Dorfl

New member
לנסות לאלץ את אביה לספר, אבל הוא

יספר רק בגלל שהוא יחשוש שאחרת היא תספר, מה שהיא אכן צריכה לעשות.

../images/Emo12.gifבגידה

לא אמרת בת כמה את......הייתי מציע לך לא לחפש אחרי האמת כי את לא יודעת מה את מסוגלת לגרום.....

כואב...

באתי מהראשי וסליחה על ההתפרצות... מצטרפת לכל מי שאמר לך שאסור לך בשום פנים ואופן לספר לאימך. מערכת היחסים בינהם שייכת להם ורק להם ואם היא צריכה לגלות זאת בעצמה וזה יכאב- כך צריך להיות. את הסלידה מאביך אני בהחלט מבינה- קשה לחשוב על אבא כ"מאהב"... הרי הוא אבא... כל עולמו אמור להיות משפחה ופרנסה, אבל זה לא כך... אכן גם למבוגרים יש רגשות, תשוקות ורצונות שלא תואמים לציפיות של שאר בני הבית. לשוחח איתו עשוי להיות רעיון טוב, אבל זה באמת תלוי במי הוא אביך והאם יבין אותך או יתפרץ עליך- את יודעת מי הוא אביך וזה לשיקולך... באופן אישי- חושבת שהייתי משוחחת איתו. מספרת לו ששיחקתי בפלאפון שלו, ניסיתי להקליט ושמעתי... לא הייתי מבקשת הסברים ולא הייתי מכריחה אותו לספר, כן הייתי מבקשת ממנו לעשות חושבים ולהיות הגון...

Aimee

New member
אני דווקא הייתי מספרת לאימא

אני לא יכולה לחשוב על מקרה יותר עצוב מאשר אמא שביתה יודעת שהאבא בוגד, ורק היא מחוץ ללופ. נראה לי מבזה ועצוב.

למעלה