בגידה

big amir

New member
בגידה

רציתי בבקשה לשתף במשהו שעובר עליי בתקופה האחרונה: גליתי שאבא שלי בוגד באמא שלי, כבר תקופה שהוא מחזיק פילגש/ מנהל רומן או איך שלא קוראים לזה בימנו. אמא שלי גם יודעת (שעמתי אותם מדברים על זה) והם חושבים שאני ואחי לא יודעים על זה, וזה פשוט קורע אותי מבפנים. כואב לי מאוד על אמא שלי למרות שהיא מתנהגת כאילו כלום ויש בי פחד עצום שזה יוביל לפירוק המשפחה. למרות שאנחנו "ילדים גדולים", בשנות העשרים לחיינו, עדיין, המשפחה זה הבסיס, זה הכל, וש לי פחד שכל זה יהרס. אני לא יודע מה לעשות, מצד אחד בא לי לאתר את אותה הבחורה וללכת ולהרביץ לה, ממש ככה, ללכת ולהכות אותה, אבל אני לא רוצה להתנהג כמו חיה, זה מגעיל. מצד שני זה אולי בכלל לא ענייני ואני לא צריך לדחוף את האף, ומצד שלישי אני מרגיש שאני חייב לעשות משהו לפני הבית יתפרק... אני לא יודע אם למישהו כאן תהיה תובנה אבל בכל מקרה זה משהו שרציתי לפרוק ולא מצאתי את הכתובת...

chenby

New member
למה כואב לך על אמא שלך?

מאיפה לך שהיא פגועה? ועוד שאלה, מאיפה לך שאם ההורים שלך יחליטו לפרק את החבילה - זה אומר שהמשפחה תהרס? כל הכאב שלך וכל החששות שלך הם או על דברים שקרו, או על דברים שאולי בכלל לא יקרו, או על מסקנות שאת מסיקה על אחרים. אין לך מושג איך אמא שלך כי לא שאלת אותה, כל מה שיש לך פה - זה רק את הפרשות - המסקנות שלך על האירוע שגילית. בכל מקרה, עצה שלי - על תתערבי - זה העסק של ההורים שלך והם ילדים גדולים בעצמם. :) (ואני כותבת לך את זה אחרי שלפני 18 שנה אבא שלי התאהב במישהי והיה להם רומן וההורים שלי לא רק עברו את זה, הם נשואים היום ביותר אושר כבר 37 שנים ואנחנו - ג0ם אני בתור הבת.. יודעים להגיד תודה על אותו רומן שרק העצים בדיעבד את היחסים של ההורים שלי - כמו שאמרתי - הכל יכול להיות , אין לך מושג.)

big amir

New member
קודם כל

אני גבר. אבל זה לא העניין.... בכל אופן, אני יודע שזה פגע ופוגע באמא שלי כי שמעתי אותם מדברים והיא אמרה את זה. ועדיין, יש הרבה היגיון במה שאת כותבת אבל אני מרגיש שאני לא יכול לקחת את הסיכון ולשבת בצד ולקוות לטוב.

chenby

New member
זה לא הסיכון שלך לקחת

בעיקר אם אמא שלך יודעת. גם אם היא לא היתה יודעת והיית חושב אם לספר לה - הייתי אומרת לך - זה לא העסק שלך אל תתערב. אם אמא שלך יודעת על הרומן, אז היא תדע למצוא לעצמה את הפתרון שהכי טוב לה. ואת זה היא גם יודעת יותר טוב ממך. לכן ממילא אין צורך בהתערבות שלך. תחייך אליה ותתן לה את ההרגשה שהכל בסדר והיא תרגיש בטחון - ואתה תרגיש בטחון בחזרה ממנה. הדבר האחרון שהיא צריכה לדאוג לגביו - זה איך אתם מגיבים לזה. ובטח לא התפקיד שלכם לקחת צד בין ההורים. למעשים שלהם אין שום קשר אליכם - בעיקר בגיל שלכם. אחריות שלהם בלבד. תיקח אתה אחריות לחיים שלך. וזה יתן להם הכי הרבה נחת.

לדעתי, אל לך להתערב בעניינים שלהם...

זה בין אבא שלך לבין אמא שלך, אל תתערב ואל תתן שיערבו אותך. תן להם את הזמן שלהם לעכל את העניין ובטוחה שבסוף תדע לאן נושבת הרוח.

adamsplit

New member
חשוב להבין שבשבילו זה לא רק העניין של הבגידה

זה ההורים שלו-וגילוי כזה זה בעצם התמוטטות של התא המשפחתי שלו(המודל שלו)

למעלה