בגידה

nouriti

New member
בגידה

שלום אני זקוקה לעזרה דחופה..לא מזמן התגלה לי שבעלי האהוב בגד בי בשנים אחרונות.הידיעה לא באה ממנו. אינני יודעת כיצד להכיל את הידיעה ..כי תמיד חשבתי שלי זה לא יקרה לאור המערכת הזוגית הטובה , באמת שלנו. אני בסערת רגשות ,כועסת פגועה ובעיקר כואבת הכיצד.. אשמח להיעזר , לקבל עיצות מכל אחד ואחת מכן.כיצד לשאת את המשא הנואראי הזה תודה .. נורית

גארוטה

New member
האם מה שאני מבינה

מהדברים שלך הוא נכון ועדיין לא דיברת איתו ולא בקשת תשובות, הסברים וסיבות לבגידה שלו ואת רק שומרת בבטן? אם המערכת הזוגית טובה את צריכה דבר ראשון לשוחח איתו להציג לפניו את הדברים שהגיעו אלייך ולבקש הסבר. אם לא הרגשת בזה בכלל ולא העלית על דעתך אפשרות כזו וגם אין לו סיבה לדעתך, יכול להיות שסתם מישהו מנסה לסכסך? (תבדקי את מקורותייך). למרות שאומרים שהאשה תמיד יודעת אחרונה אני מאמינה באינטואיציה הנשית שתדע לזהות בגידה או לפחות לחשוד.

היי מתוקה

ראשית אני שולחת לך חיבוק תומך ומעודד.. מותר לך לבכות מותר לך להישבר אני חושבת שאת צריכה לשוחח איתו גלויות אני לא בעד משחקים מניפולטיבים או בילוש אם את יודעת ובטוחה שהידיעה נכונה פשוט דברי איתו.. ההמצלה הכי טובה היות וכל אדם שונה מחברו פשוט לכי עם הרגש מה שהאינטואיציה אומרת לך פשוט עשי! תיהיי חזקה! ותעמדי על שלך! גם אם יש ילדים באמצע וגם אם לא תעשי את הדבר שלך נראה הכי נכון התחושות שלנו שם נמצאות כל התשובות ואני חושבת שיעבור קצת ההלם את פשוט תעמדי על גלייך ותדעי מה לעשות להישאר או להיפרד תסמכי על רגשותיייך ותזכרי הכל משמיים הכל לטובה! והכי חשוב: שמירת טהרת המשפחה! דתי חילוני או רק מסורתי... טהרת המשפחה לכל אישה! שיהיה לך בהצלחה ותתעודדי! אומרים... "אם בורא עולם הציב לך קושי מסויים זה רק כי הוא יודע שאת תוכלי להתמודד עימו" בהצלחה מתוקה כולנו פה למענך וחייכי.. תמיד יש תקווה ואור.. תמיד!

tapuznik

New member
יודעת כמה מכיר

שומרי טהרה שבזמן שהאישה שומרת הוא שובר שמירה? נו מה לעשות שבועיים הוא לא יכול בלי אז הוא פורק סחורה אצל מי שהיא "שמישה". נו באמת...

...

אותו דבר שבמזמן שאישתו שומרת על טהרת המשפחה הולך ובוגד בה עם אישה אחרת את הדין שלו הוא יקבל כבר מלמעלה............ אצלנו לפחות יש פתיחות והבנה ודווקא נהנים מהריחוק הפיזי כי אנחנו בעצם בימים אסורים אלו מעצימים את הקשר הזוגי את השיחות את הקירבה אך ללא מגע ואין יותר נמדהים מיזה שהאישה חוזרת מהמקווה והיא מותרת על בעלה השמייים הם כל כך ממזמן כבר לא הגבול.. אני לא יודעת מה קורה לגוזות אחרים אולי אני זכיתי בבעל כזה מקסים.. שאגב.. היה חילוני גמור ובזכותי התחזק והפך למסורתי דתי וזו הברכה .. שיהיה בהצלחה לכולכם והלוואי ששום משבר עצב או יגון לא יתקוף אף אדם!

אייבורי

New member
שום דבר לא דחוף פה

נא להרגע מייד אם בעלך אהוב והזוגיות שלכם טובה אז מכפת לך אם בגד או לא בגד ?

seeyou

New member
"זקוקה לעזרה דחופה"?../images/Emo12.gif?

"לא מזמן התגלה לי שבעלי האהוב בגד בי בשנים אחרונות"
זה מזכיר לי בדיחה צעיר יוצא נסער עם סכין שלוף בידו מכנסיה לאחר המיסה הוא צועק לכול עבר תנו לי יהודי להרוג אותו למה שואלים האנשים מה? אתם לא יודעים שהיהודים הרגו את ישו? נכון,עונים לו אבל זה קרה ליפני 2000 שנה... חושב הצעיר ועונה-לי זה נודע כרגע. אז גם אצל-בערך אותו מצב מה שהיה -זה היה מזמן השאלה הרלוונטית האם הוא ממשיך או לחילופין את רוצה לסיים את ה"חוזה"
קודם ,שבי עם עצמך ותביני איזה דרך לקחת. יוסי נ.ב חסרים הרבה פרטים על מנת לשלוף עצות

tapuznik

New member
הנה זה בא שוב

והנה אגיד את זה שוב. גילית שהשמש זורחת ביום והפרה עושה מוו די כבר עם ה"לי זה לא יקרה" כשאת נשואה לגבר זה יקרה לך! רוב הסיכויים שגם עם הבא אם וכשתחליטי לזרוק את הנוכחי. אין מה לעשות אני קורא לילד בשמו ונמאס מהתמימות. רוב הסיכויים שזה בכלל לא קשור אלייך ולאהבתו אלייך, על כך תעיד מערכת היחסים הטובה שאת מתארת. זה פשוט ככה וזהו. אז קדימה, נשימה עמוקה ובוקר טוב התעוררת וגם את קיבלת מציאות לפנים. מחר יהיה/תהיה פה אחר/ת.

"בעלי האהוב"... גבר בוגד זקוק לאשה נאיבית

את שייכת לסוג הנשים שמשתדלות לחיות בתוך בועת האשלייה שבנו לעצמן!!! בעל בוגדני חוגג על סיכלותן של נשים שכמותך!!! מצד שני הוא בטוח שגם אם תגלי שהוא מזיין בצד, לא תעזי לבגוד בו. כנראה שמגיע לך בעל כזה!!!

tapuznik

New member
בגידה אסור שתבוא מנקמה

זה חלק מהיותנו אנושיים ואולי אפילו חלשים. בגידה הבאה מנקמה היא טעות לדעתי. היא תגרום לבוגד לחרטה מתישהו, מפני שלא עשה זאת מצורך אלא כנקמה. גם זה לא מעניק לה זכות לבגוד בדיוק כמו שלו לא היתה כזו מלכתחילה. זה פשוט קורה וזו עובדה.

xorgad

New member
את חשה פגועה... ובצדק!

אבל הצדק הזה, אין לו מה לחפש בחיים האמיתיים! את בת 54 וכל החיים היפים לפנייך. אל תהיי סמרטוט רק בגלל שהשלית את עצמך שחיי הנישואים שלך הם מוצלחים. קחי עצמך בידיים ותתחילי לחיות טוב יותר ונכון יותר, לאחר הלקח שבעלך הבוגדני לימד אותך.

שילה1

New member
ראשית כל-בררי אם היתה או לא בגידה,או שסתם

נשמות טובות דאגו לסיפור כחול ומיותר. אם אכן היתה-שבי איתו או בלעדיו,וחשבי מהן הסיבות שגרמו לו לכך. רק לאחר מכן,וכמובן-אחרי שההלם הראשוני יעבור ותתעודדי מעט,תשקלי מה לעשות ואיך. אישית-לאמאמינהשגברים נולדים בוגדים,אלא שהבגידה באה בשל חוסר או חוסרים,כשאצל כל אחד הם שונים.

nouriti

New member
../images/Emo24.gif..תודה לכל המשיבים ובפרט לך שילה

הנושא בבירור..הייתה כאן בהחלט הגזמה של אינטרס אישי..נשמה טובה ..התאהבה נואשות וחיפשה דרך לחבל.. אישי ואני מתקשרים..מלבנים..סוף העולם נראה רחוק.. תודה לכל מי שרצה לסייע שבת שלום נורית

shlomit1231

New member
נורית

אם יש לך יכולת להשיב את האמון שאני מתארת לעצמי שנפגע עקב בגידתו, אז הדרך סלולה. אבל השאלה היא איך אפשר לעבור לסדר היום אחרי בגידה..................

שילה1

New member
לא הבנת.התברר שרק נשמה אחת,לא טובה,

נסתה לחבל במערכת היחסים שלהם.

שילה1

New member
שמחה שכך....וכעת-זה הזמן להעלות חיוך,

להתעלם מהנשה הטובה היא,ולהתרכז בך ובכם. נפלא!

shlomit1231

New member
קראתי שוב את מה שכתבת

בגידה שאורכת כמה שנים..........יכולה להיות מקושרת לנשמה טובה שמנסה לחבל? לי זה נשמע משהו יותר רציני מ"נשמה טובה שמנסה לחבל". בעל שהיה "טוב" ונתפש בוגד, כמו בעלי למשל, ימשיך לשחק אותה כבעל טוב, וינסה לשכנע אותך שהוא חזר בתשובה. וימשיך במעשיו הנלוזים.

shlomit1231

New member
מעבירה לך-אחת התגובות לבגידה שלי........

אחד הגברים בשרשור שלי כתב משהו שאולי יתן גם לך חומר למחשבה- כך כתב בכלל אני מופתע מהדעות של הנשים פה. לא מדובר בסטוץ או רומן קצר. מדובר על שנים של הונאה. שנים שהן שקר אחד גדול. בגדו בה, עשו ממנה צחוק, והיא אמורה להניח את כל אלה בצד רק בשביל שיהיה שם מישהו על הכר? ממעיטים בערכו של הכבוד העצמי

למעלה