בגידה

nouriti

New member
היי שלומית

אינני טומנת את ראשי..אני מבינה היטב את המשמעויות..השאלה במה אני בוחרת..לסגור ת'באסטה ולפרק הכול או לנסות לשקם על אף הקושי הרב הייסורים הרבים והכעס הנוראי..ובהתחשב "בעברו הנקי "כלומר לא רק בעל טוב .. את יודעת למי ניתנה הנבואה..אינני מסוגלת לקבל כעת החלטות כבדות..אני כרגע עסוקה בלדאוג לעצמי..אכן הפגיעה קשה מאוד. בנוסף אלמנט הכמות/ תדירות ואורך זמן יש גם משמעות.. אני מודה לך על התייחסותך..ותאמיני לי מבינה וחווה את אשר חווית תודה נורית

shlomit1231

New member
היי נורית

אני מתקשה לשקם את האמון בבעלי, היות ולאורך השנים הוא "שיחק אותה כבעל מושלם". זה אני חושבת "חטא על פשע" משום שאני גיליתי בבגידה הזאת שהוא שחקן מופלא. ואני חושבת שאני לא אדע יותר אם הוא באמת "חזר בתשובה" והתנקה, או שהוא לא יוכל להפסיק אם זה. הוא עכשיו מאוד מאוד מתרפס ומבטיח הבטחות לרוב, אבל אני לא יודעת אם כש"אסלח" והחיים ישובו כאילו למסלולם (לא יהיו יותר כבעבר זה בטוח) הוא לזמן מסויים "יתנהג יפה" ואחר כך יחזור לסורו. הרי אנחנו לא דבוקים אחד לשני כל היום ואי אפשר לקשור בעל בשלשלאות........... לעומת זאת להערכתי לא יהיה יותר אמון כבעבר.לא אהפוך להיות "גשש בלש", אבל דעתי לא תנוח יותר בנוגע למעשיו כשאנחנו לא יחד. בגידה לאורך שנים היא לא מעשה שהוא בבחינת מעידה חד פעמית. זה סיפור אחר. האיש בגד בי המון שנים, מעבר לסקס היתה מעורבות ריגשית. קשה לי לעבור לסדר היום. אני מאוד נסערת. לא יודעת מה ילד יום.

czar

New member
כלום כלום כלום

לא לעשות, לא לחשוב ולא להסיק צעדים כלשהם כרגע. שבי עם זה בלי להחליט כלום ועוד חודש חודשיים שתרגעי תתחילי אולי לחשוב על מה לעשות. כל החלטה שתקבלי עכשו תהיה על ציר הזמן שגוייה, חכי קצת.

למעלה