בגידה!?עזרה!!

kmiki

New member
בנושאי חרדים אין לי שום מושג

חייבת לציין שאני מבינה שאצל החרדים הנהלים מאד שונים מאשר אצל חילוניים, אז קשה לי נורא לייעץ לך. אם מה שחשוב לך זה פשוט לדעת אם היה או לא היה, תחשבי פעמיים, נסי להבין מדוע זה כל כך חשוב לך. אם המסקנה שלך היא שאם תדעי שהיה אז את עוזבת, אז את צודקת, לכי על זה ותעשי כל שביכולתך להוציא ממנו את האמת (אני חושבת שמטפל טוב יביא אותך לקבל את האמת), ואם המסקנה שלך היא שזו סקרנות (וגם זה מאד הגיוני), ושגם אם תגלי שהיה עדיין תשארי, אז אני ממליצה לך לרדת מזה ולעבוד על עצמך ועל הריפוי האישי שלך, כי בשביל מה להמשיך חיים שלמים איתו במחשבות ובתאורים חוזרים ושבים במוח שלך. בכל מקרה נראה לי שטיפול זה הדבר הכי נכון עבורך. לכי ופתרי עבור עצמך את הדילמה האישית שלך (אמרת שכסף יש, אז תוכלי ללכת למישהו טוב), וככה תגיעי למסקנות הנכונות

מיטל7777

New member
אצל חרדים השוני הוא שלא מקובל שיהיו ידידות

לא מקובל שיהיו ידידות לגבר נשוי.זה כל השונה ולי אין בעיה שידבר ויתיידד סבבה..אבל למה מאחרי הגב שלי??

יש לך יותר מידי מה להפסיד

תצטרכי כנראה לבלוע את הצפרדע (גם בלי לדעת מה בדיוק הלך ביניהם). סך הכל החיים שלך איתו לא רעים ולבד עם שני ילדים קטנים לא יהיה קל ובכלל לא בטוח שיותר טוב, אבל את החשבונות הללו רק את יכולה לעשות בינך לבין עצמך. אני באמת חושבת שהוא היה קצת משועמם וחיפש קצת ריגוש (חולשה אנושית נפוצה למדי) ולא התכוון לפרק את המשפחה, השאלה אם את יכולה לחיות עם זה. תכף יבוא לפה יוסי ויסביר לך שאת צריכה לרמוז לו שאם לו מותר, אז מותר גם לך. הוא בטח גם יוסיף תמונה לשם השעשוע

פיצי?

תגידי מיציפיצי, היית יכולה לחיות עם גבר ששיקר לך בנושא כל כך רגיש ושאת חושדת בו שהוא בגד בך? היית מאמינה לו ש"היה מה שהיה" וזהו יותר זה לא יקרה? או שפעם בוגד תמיד בוגד?

chenby

New member
היא לעולם לא תדע אם הוא שיקר או לא

כי גם אם הוא אמר לה אמת - שאין ביניהם כלום - היא זו שתבחר אם להאמין או לא. היא לעולם לא יכולה לדעת מה הוא חושב או מה עובר לו בראש- היא רק יודעת מה עובר לה בראש. אולי זוהי נורת אזהרה שאומרת - הלו חברים, תתחילו להשקיע בזוגיות שלכם - ואם זה יהיה המצב, אזיי שהקשר איתה - יכול להיות המתנה הכי גדולה בדיעבד.

כן, הייתי יכולה לחיות איתו

אבל פנית לבנאדם הלא נכון. אני חושבת שאם מישהו בוגד זאת הבעיה שלו ולא של בן/בת הזוג.

ואיך לדעתך הבן/בת זוג צריכים להגיב

במקרה של בגידה? אני מתכוונת בגידה שהיא ודאית, לא חשדות.

chenby

New member
האם יש דרך אחת

שמתאימה לכל הזוגות? יש זוגות שבגידה היא הנורה האדומה שמאותת להם - מספיק. ויש זוגות שהבגידה היא בדיעבד המתנה הכי גדולה שקרתה להם כי היא גרמה להם להתעורר ולהשקיע בחזרה אחד עבור השנייה. יש זוגות שמחליטים על מערכת יחסים פתוחה ויש אינספור אפשרויות. כל מקרה לגופו. במקרה הזה, יש חוסר אמון בן בני הזוג. יש הסתרה של הבחור על קשר טלפוני (ומפגש אחד בחנות - לא במלון בחנות) אז הוא שיקר , הוא פעל למען הגדלת חוסר האמון , עכשיו הם צריכים להחליט מה הם רוצים. היא צריכה להחליט אם היא רוצה להמשיך להיות נשואה לו ובמידה וכן, אז היא זו שצריכה להפסיק "לא להאמין לאף מילה שלו" זו לא הדרך לשקם כלום, ובסוף זה ימאס עליו גם. הוא עשה טעות - על טעות אפשר לסלוח. בעיקר אם זה מקדם אותה מטרות שלה.

גניפר14

New member
לגבי זאת שכתבה לך מיטל 7777 היא כותבת ערימת ש

היא כותבת לך ערימת שטויות קדם כל גבר שבוגד תמיד יבגוד מספיק שהוא יזם קשר עם אותה בחורה שהיה לו רגשות אליה כאן התהייה מדוע הוא היה צריך לשוחח איתה לשלוח אס אם אסים זה מיותר. לפי דעתי זו בגידה ויש לי הרגשה שהיה יותר ממה שהוא מספר כרגע את צריכה להיות עם היד על הדופק לא להאמין לבלופים שהוא מספר. זה שהוא מרעיף אהבה הוא רוצה להרגיע אותך. אי אפשר לדעת מה צופן העתיד תהיהיא ערנית שלא יפתיעו אותך ותעברי משבר. תכיני את עצמך לכל מצב תשדרי לו שאת ממשיכה כרגיל ובמקביל תפתחי עיניים ותזהירי אותו כן תהיה קשוחה איתו גברים כאלה צריכים להפחיד אותם תאמרי לו שאם את תדעי שהוא בקשר איתה אפילו אס אם אס קטן את תסיימי איתו את הקשר ולא רק זה תפחידי אותו שהוא יצא קרח מכאן ומכאן כיוון שהיא אמרה לך בפירוש שהיא לא רוצה אותו. אל תרחמי עליו כי הוא לא ירחם עליך.

מיטל7777

New member
לחלק בנתיים את החברות שלנו ל50% 50%במניות....

לי נראה שהיא רוצה אותו מאד.היא גם ניסתה לנפח בשיחה ואמרה שהוא זה שרדף אחריה.{ולי הוא אמר הפוך.}

nowonder

New member
את לא כותבת כלום

על הזוגיות שלכם. הרצון, או היכולת, להציל זוגיות מהבגידה שנתגלתה ומהפלישה לפרטיות שעשית, תלויה בקשר שיש בינכם, במה שהיה בינכם, למה שעוד יכול להיות בינכם. את כמובן יכולה להשאר נשואה לו בגלל רמת החיים והפרנסה שבשפע. אבל אל תשלי את עצמך, זו לא זוגיות, זה הסדר פיננסי.

kmiki

New member
אני מקווה שאתה אומר את זה בצחוק

אחרת למה שתהיה בפורום שמטרתו לעזור אחד לשני עם משברים בחיי הזוגיות? כלומר, אם מלכתחילה אתה לא מאמין במחוייבות ונאמנות בחיי הזוגיות (הנורמטיביים כמובן), אז למה לחשוב שיש לך את ההבנה הבסיסית לתת עצה?

kmiki

New member
שלום מיטל

שמעי, את במצב לא קל. מצד אחד אין לך הוכחות חותכות לגבי מה שהיה שם ומצד שני גם אין לך אמון בבעלך. מצד אחד את אומרת שלא אכפת לך לעזוב אותו ולוותר עליו, ומצד שני את אומרת שיש לך בעיה לעזוב אותו בגלל הכסף (ממש לא סיבה לטעמי, אבל מי אני שאשפוט, אין לי כסף). אז מה את באמת רוצה? תתחילי בשאלה אם את רוצה אותו או לא, תניחי רגע שהוא בגד, את מוכנה לתת לו צ'אנס נוסף? לכו לטיפול זוגי ותפתחו את הנושא, פסיכולוג טוב יעזור לכם לנקות את המוגלה ולהמשיך הלאה. את לא רוצה אותו? אל תשארי בשביל כסף וילדים, זה לא יכול להחזיק מעמד יותר מדי זמן, אם הוא בגד והנושא לא מטופל, הוא יבגוד שוב, כמה פעמים את חושבת שתוכלי לעמוד מול זה ולהשאר בשקט? ויש לי משהו נוסף לאמר לך, כמו שאומרים שגבר שבוגד פעם אחת יבגוד פעם שניה, אז אותו הדבר אשנ שסולחת בבגידה הראשונה, תסלח גם בבגידה הבאה, אז אל תשלי את עצמך ש"אם זה יקרה שוב, אז תעזבי אותו". בכל מקרה בהצלחה

מיטל7777

New member
לא נשארת רק בגלל כסף

אנו חיים 6 שנים נורמלי אין ביננו איזה ניצוצות באוויר, זוגיות רגילה,טיולים,ילדים,פרחים ביום שיש,עסקים,עצבים וכו וכואם זה לא היה קורה לא הייתי בכוון בכלל.לא מסוגלת לחשוב ורוצה לדעת מה היה בינהם.

שימי לב מה קורה פה -

הוא רצה אותה, היא לא, הלכה והתחתנה עם מישהו אחר, עכשיו היא מתגרשת וכדי לא להישאר לבד היא הולכת לקחת ממך את בעלך. והיא גם לא מסתירה את זה ממך - אחרת קשה להסביר למה היה חשוב לה לגלות לך שהם נפגשים, למרות ההכחשות שלו. ובקיצור - אוהבת או לא אוהבת, מוותרת או לא מותרת, זאת לא ההחלטה שלך - בקרוב מאוד צמד הנאהבים והנעימים הולך להראות לך את הדלת. (בחיי - היפים והאמיצים נהיה פה)

שילה1

New member
../images/Emo127.gifזה בדיוק הסנריום,והוא מתגבש בקצב מהיר,

אלא שאת בזמן זה עסוקה בעצמך,באיך ומה לעשות.

למעלה