בגד ים

אדר7

New member
בגד ים

שבוע טוב לכולן. לשחיה אני משתמשת בטייץ 3/4 ובחולצה.זרועותי שמנות מאוד ואינני מרגישה נוח ללבוש בגד ים. שמעתי שיש חולצות שחיה לשחינים.האם אתן יודעות היכן ניתן לקנות במידות גדולות? או לחילופין, האם אתן יודעות היכן ניתן לתפור בגד שחיה, כזה שיסתיר את כל המקומות הפחות יפים? מקווה מאוד שיש מידע בידכן ומאחלת לכולכן שמחה בלב. תודה.

ענבר 23

New member
גם אני שוחה באופן קבוע ומה שאני

יכולה להמליץ הוא על בגדי הים של ספידו. לפעמים הם גם מייצרים בגדי ים גדולים במיוחד ועם תוספות (של אורך וכו')

יעלדן

New member
הי ענבר, תודה על תשובתך. האם את

יודעת על חנות ספציפית שמוכרת ספידו במידות גדולות? כי בד"כ אין. האם יש להם גם חולצות שחייה? ושוב תודה על התיחסותך המהירה. כל טוב

DREAM111

New member
יש חנות בראשון שמוכרת בגדי ים

והיא גם עושה להם "שיפוצים". לחנות קוראים ליז והיא נמצאת בפסאג חיים ברח' רוטשילד. כתובת מדוייקת את יכולה לראות במאמרים ובנוסף להתקשר ולשאול אותה בנושא חולצה.

יעלדן

New member
תודה רבה רבה לדרים ועינבר המקסימות

על העזרה המהירה שהושטתן לי. הפורום הזה מקסים ואמפטיוכל כך נשי. כיף גדול. שוב, תודה וכל טוב.

ענבר 23

New member
בכיף מתוקה !

אני יכולה לענות לך לגבי בגדי הים ולא לגבי המכנסונים וכו'. בכל אופן, יש לך בנתניה את חנות העודפים. כמו כן יש גם בספורטן ברעננה חנות. לפני יומיים ממש במקרה הסתכלתי על בגדי ים של ספידו במידות גדולות. יש לך בשפע בחנות מגה ספורט בקניון 7 הכוכבים. אני יודעת שהמחיר הוא 300 ש"ח לפני הנחה. בתור אחת ששוחה הרבה, אני יכולה להגיד לך שספידו הם מעולים ולא "נאכלים" מהכלור

למעלה