בגד ים

tully

New member
בגד ים

אני יוצאת בקרוב לחופשה ראשונה מזה שנתיים, פעם ראשונה גם במשקל הנוכחי (ובמידה הנוכחית). אני מידה 47 בגובה 172 , יש לי פרופורציות די טובות ולפני שהשמנתי לבשתי שני חלקים. אני רוצה לקנות בגד ים אבל לא יודעת על מה כדאי ללכת... איפה יש חנויות לבגדי ים במידות גדולות ולא במחירים היסטריים גם עכשו למרות שזו לא העונה. ראיתי סגנון של בגד ים שנראה לי יכול מאוד להתאים לי כי יש לי קצת בטן: גופיה שקצת מתרחבת בבטן, עם חלק תחתון גבוה ומלא (מכסה כמו שצריך את כל התחת)- מישהי ראתה כזה איפשהו? כל החנויות מאשדוד ועד תל אביב באות בחשבון.

שרקייה

New member
עם כל התסכול והכעס על מתאים לי

אם תצליחי למצוא שם בגד ים. תרוויחי. איכשהו בגדי הים שלהם (לפחות בשתי העונות הקודמות) היו מאד יפים בכל קנה מידה במחירים דומים למחירי השוק ובאיכות טובה. את יכולה לנסות בחנות המכר שלהם בצומת בילו אולי תמצאי אפילו מהעונה שעברה. בבית רומנו בתל אביב (רח' יפו תל אביב מערבית לרח' הרצל) יש בתוך הבנין שתי חנויות שמוכרות בגדי ים ממותגים וגם מחברות פחות ידועות. חנות אחת היא במפלס הרחוב מול החנות של חולצות הגברים ,"כציבא" והשניה, שיש בה גם מבחר גדול יותר נמצאת בקומה מתחת. נראה לי שבין שלוש החנויות האלה תוכלי למצוא את מבוקשך. בהצלחה, גליה

יש באיזור יד אליהו ליד ACE

קצת אחרי הסינרמה, את חנויות המפעל של כל היצרנים. שווה ללכת להסתובב שם. בחנות המפעל של גוטקס תמיד יש מידות גדולות. גם במשביר החדש יש מצב לבגדי ים במידות גדולות ועכשיו עדיין יכול להיות שתמצאי במחירים סבירים בגדי ים של שנה שעברה. אני מצאתי שם בספטמבר בגד ים יפהפה במחיר המצחיק של 130 ש"ח. בהצלחה רבה ותבואי לספר מה ואיך.

tully

New member
תודה על העצות

את החנויות ברחוב נירים אני מכירה אבל ממה שאני זוכרת, הן לא ממש זולות. בכל מקרה, נראה לי שמצאתי פיתרון אחר. ראיתי בקישור שמישהי שמה פה לא מזמן את הבגד ים שבתמונה והתלהבתי כי נראה לי שהוא יכול להיראות עלי ממש טוב, וביקשתי מאחותי הגדולה (שהיא מעצבת אופנה, שתתפור לי אחד כזה והיא הסכימה ככה. זה יקרה רק עוד חודש כי יש לי מבחנים עכשיו, אבל אם יצא טוב, אולי נעשה מזה ליין... יש למישהי טיפים על מה כדאי לשים את הדגש בבגד ים?- פסים נקודות, שחור, בהיר, צבעוני, מחשוף V או עגול, כתפיות דקות או עבות...

madam pompadour

New member
שוק בצלאל...../images/Emo3.gif

כמה פשוט, ככה נכון. יש כמה חנוניות/דוכנים עם בגדי ים. מידות ממש ממש גדולות ומחירים קטנים.

למעלה