בגד ים -עזרה דיי דחוף

בגד ים -עזרה דיי דחוף

היי אני נעה ואני בת 17 יש לי בעיה למצוא בגד ים אני צריכה בגד ים שהוא עמיד ומתאים לשחיה ואני לא יודעת איפה למצוא מישהו יכול לעזור לי כי החלטתי שאני צריכה לחזור לשחות ולהתעלם מהגודל שלי והמצלקות וזהו תודה מראש

DREAM111

New member
המלצות חמות ניתנו לחנות בשוק

בצלאל ברח' בית לחם 2 ת"א. בהצלחה.

שאלות בנוגע לחנות

תודה יש לי כמה שאלות האם יש שמה דברים שתיאימו לגיל שלי יחסית? מה ממוצע המחירים שמה? ואיפה בדיוק זה בשוק?

אני הבנתי שיש שם דגמים מאוד צעירים

וממוצע המחירים הוא נמוך יחסית לשוק היתה לנו בחורה מהפורום שקנתה במשביר מחסני בגד ים ב300 + שם היא מצאה את אותו הדגם ב100+ ואני דווקא אהבתי את הדגם מהחנות בשוק בהצלחה לך

ר V י ט ל

New member
במשביר החדש לצרכן ובמשביר מחסני

אופנה יש בגדי ים יפים עד מידה 48 פחות או יותר (לא ציינת את המידה שלך).

מידה לא מוגדרת

אבל 48 זה גבולי ביותר יכול להיות שיתאים אבל ממשלא בטוח לא קניתי בגד ים כבר כמה שנים

tali283

New member
בגדי ים בשוק בצלאל

הי נעה, בשוק בצלאל המחירים הם בין 35 ל-110 ש"ח. (בגדי הים היפים יותר והאיכותיים יותר הם היקרים יותר). כדאי להיכנס לתוך החנות ולא להסתפק במה שיש על הסטנדים בחוץ. יש שם הרבה דגמים, בעיקר צעירים וקלאסיים (חלקים, עם דוגמאות פשוטות, וכו'). יש שם עד מידה 48 למיטב הבנתי. הייתי שם ביום שישי וקניתי בגד ים של גדעון אוברזון ב-110 ש"ח (אני מניחה שהוא מעונה קודמת, אבל הגזרה שלו קלאסית ויפה). בנוסף, גם בחנות המפעל של פלפל ביד אליהו (ליד האיצטדיון) יש בגדי ים עד מידה 48 לפחות, שלמים, ונוחים לשחיה.

ronen628

New member
שלום לך נועה

שלום לך נועה שמי רונן ואני מנהל את חנות בגדי הים בשוק בצלאל ובקשר לשאלתך אז אם את רוצה יש אצלנו בגדי ים במידות גדולות(עד56)בכל מיני דוגמאות וצבעים החנות ממוקמת ברחוב בית לחם 2 שבשוק בצלאל ת"א אם תרצי מידע נוסף אשמח לעזור.....

ר V י ט ל

New member
רונן, יש מצב אולי לראות מקבץ תמונות

של בגדי הים מהחנות? כמובן במידה וזה חוקי, כי לתפוז יש כל מיני חוקים מוזרים לגבי פירסום (מה את אומרת מינהלת?) :) כי לבנות הרחוקות שביננו (כמוני) זה יועיל מאוד. אני פשוט רוצה לראות פחות או יותר את הסגנון, לפני שאני עושה את הנסיעה הארוכה עד לת"א.

rachel1234

New member
גם אני בעד תמונות. יאללה..תעשה לנו

חשק להתאמץ להגיע עד תל אביב.:)

kartisia

New member
בגדי ים יש גם

ב"אלפנט-גוטקס" - חנות מפעל שמחזיקה גם בגדי ים של גוטקס וגם של יצרנים אחרים, עם מבחר יחסית גדול של מידות גדולות (עד מידה 56) ומחירים שהיו נמוכים מחוץ לעונה (לא יודעת מה קורה במהלך העונה אבל שווה לברר). הנה מה שכתבתי עליהם פה לפני כמה חודשים.

lizush

New member
בגדי ים...

רק המחשבה על בגד ים גורמת לי למלמל את המילה "אגסי". חנות בגדי ים ששם מצאתי את האהבה האחרונה שלי בצורת ביקיני כחול, כן.. כן... ביקיני במידה 46 (יש שם עד 50). עלה לי כולה 180 ש"ח ואני עם חיוכים כשאני שוחה בים. בד חזק, צבע עמיד ביותר וטפו טפו נראה כמו חדש גם אחרי שלושה חודשים.. אהה.. ומסתכלים..

yaelov

New member
בית רומנו בת"א

המוכרות אדיבות ומתאימות בגדי ים לפי מבנה גוף. אומנם חלקם יקרים אך תוכלו למצוא בגדי ים מדגמי שנה שעברה בצבעים חלקים שמתאימים לכל שנה! שווה לנסות!

למעלה