בגדתי בבעלי

עצה ידידותית

רק כדי לקבל פרספקטיבה אחרת על המצב, אני ממליץ לך לכתוב את אותה הודעה בפורום 1288 ותראי שיש חשיבה אחרת בנושא. לא כותבים שם שרלילים ושרלילות אלא אנשים חושבים שחוו מצבים שדומים לשלך.

daniella1980

New member
איזה כיף שיש קהילה

תומכת לכל הפרעה אנושית קיימת. ברור, הדרך היא לשלוח אותה לחממה קטנה שתעזור לה לא רק לשקר לבעלה ותיתן לה טיפים לחיים כפולים, אלא גם תעודד אותה להמשיך בתחביב, לשים זין על כולם ובעיקר על בעלה, ואפילו אולי תציעו לה מהקטלוג שלכם כמה חברל'ך חמודים לבחירה שרק מחכים לאחת כמוהם.

seeyou

New member
קהילה תומכת?../images/Emo178.gif

אני חושב שזאת טעות הפורום מהבא "כותל המערבי" לכל הפרעה אנושית קיימת בזוגיות.... המשתתפים אמורים לתת את דעתם על הנעשה מנקודת השקפת עולמם ולא לחנך את המתלונן.(זה כבר מאוחר לחינוך חדש) כול אחד חיי את החיים שלו על פי הבנתו . טיפים לחיים טובים בנשואים? כמעט ולא קיימים כאלו עצות שטובים לכולם-פרט לדבר אחד
....לא להתחתן
זוגיות ונשואים הם 2 דברים שונים... כולנו חוזרים על אותם טעויות ונידמה לנו שבאמת שמים זין על כולם .

daniella1980

New member
דיברתי על פורום בגידות

וביקרתי שם כדי להבין, אפילו ניסיתי לנהל שם דיון אחד נורמלי כדי להבין. כל מה שקיבלתי זה לכי מפה ותני לנו לבגוד בשקט. הם ועוד איך תומכים ונותנים טיפים לבגידות, ואפילו חוברים יחדיו נשואים ונשואות, זה פורום שהוקם לנושא הזה. עצם העובדה שיש פורום כזה בו בוגדים גורמים לבוגדים אחרים להרגיש יותר טוב עם עצמם ויוצר מעין תחושת "הנה כולם עושים את זה, אני לא חרא", זה בעיני קלוקל. אני לא אסגור להם את הפורום ולא מזיז להם מה אני חושבת, אני רק אומרת שבעיני בפירוש העולם הוירטואלי מקדם בגידות והופך אותן להרבה יותר זמינות בלחיצת כפתור וגם לליטופים מרגיעים למקרה שיש אבוי רגשות אשם.

seeyou

New member
העולם הוירטואלי מקדם בגידות ../images/Emo45.gif

לא רק בעולם הוירטואלי לומדים לבגוד. גם אני ביקרתי באותו פורום
ולא נהנתי בכלל... כול עיתון-חוברת-סרט...מעודד פולחן המיני-לא הממוסד ! להזדיין זה הפך לנורמטיבי....כמעט כמו לחיצת יד. לדעתי,הנשים יוזמות יותר מהגברים בכול מקום עבודה,כאשר אישה מתחילה לספר לחבר בעבודה על בעיות במיטה עם בעלה זה סימן לרמיזה לא קטנה...

טף

New member
מתי כולכם

(בורגנים טיפשים) תבינו שממסד הנישואין הלך לעזאזל? אין בשביל מה או מי להביא ילדים, חבל עליהם, החיים שלהם יהיו בזבל. מילא כולנו נמות יום אחד והעולם ימות יחד עם התודעה שלנו... בורגנים טיפשים, מתי תפסיקו לחיות במסגרות ללא כיסוי ואושר? האדם המציא לעצמו מגבלות בכל דור ודור, פעם הייתה זו הדת, אחר כך המדע, אחר כך המוסר הקלוקל, אחר כך המונותאיזם (שורש כל רע). וכך אנו חיים, בעולם המערבי ומישהו אחר מכתיב לנו את החוקים. ולמה?? למה שאנשים לא יבגדו אחד בשני? מה מונע מהם? למה אחרי 10 שנות נישואין אני לא יכול לבגוד רק בגלל טרנד כזה או אחר או 'מה יגידו השכנים'? למה אני צריך להביא ילדים ולשלם משכנתא ואם אין לי תואר שווה במשפטים, מחשבים, ראיית חשבון או כלכלה אני לא שווה כלום? למדתי פילוסופיה ולמדתי אנתרופולוגיה ומתמתיקה. אני לא סתם מדבר, כל אלה (הפילוסופים והתיאורתיקנים) הגיעו למבואות סתומים ומסתובבים סביב עצמם סחור סחור. אדם לאדם זאב. האנושות צריכה משהו חדש. אי אפשר לנהל אורך חיים מערבי + קודקסים פרוטסנטיים כנהוג בארצות המערב "הנאור". אני יודע שאני לא מובן, גם ניטשה, יחזקאל הנביא וקרל מרקס היו לא מובנים יחסית לתקופתם. הלאה הבורגנות! טף.

ibiza 1

New member
אני מסכים איתו לגמרי

אבל לא לגבי הנישואים .. הרי תחשוב ללא נישואים וולא התחייבות של אישה לגבר ולהיפך איך אתה רוצה לראות את העולם ממשיך ומתקיים.ללא משפחה.. ללא משהו שלך .ללא המשך של צאצאים שלך אתה לא רוצה להיות כמו בשבטים באפריקה שהגברים מזיינים כל אחת שהם רוצים וכל אחת מביאה 50 ילדים מ30 גברים שונים תחשוב איך העולם יכול להתקיים כך.לכן זה לדעתי לא קשור לכל מה שאמרת אבל אהבתי את הגישה מאוד נכונה ..

daniella1980

New member
אתה מפספס את כל הפואנטה

אם אתה חושב כך יש לי פתרון פשוט עבורך *******************אל תתחתן********************* מי שכן בחר להתחתן - שיקח אחריות. ואם הוא מתחרט, שיתגרש. אף אחד לא אמר שהוא לא מבין את הצורך שלה בסקס עם גבר אחר. יש צורך ויש דרך פעולה. היא - כבר התחתנה גאון שלי, היא כבר הביאה ילד לעולם, אז העצות שלך "בשביל מה להתחתן ולהביא ילדים" לא רלוונטיות לגביה ולא ענייניות ונראה שסתם חיפשת איפה לפרוק את המטענים שלך. לא מאמין בנישואים? אחלה לך! אל תתחתן קרציה.

מולימול

New member
אמממ...

חַכְמוֹת נָשִׁים, בָּנְתָה בֵיתָהּ; וְאִוֶּלֶת, בְּיָדֶיהָ תֶהֶרְסֶנּוּ ... מעבר לפשט יש לזה פירוש מעמיק יותר. את צריכה להיות חכמה ואת צריכה להתגבר על היצרים האלה שיכולים להרוס את ביתך ... אלא אם זה מה שאת רוצה ( "לפרק את החבילה")... אין לי ספק שחסר לך משהו בנישואים שלך ולכן קיים דבר שנקרא תקשורת ... וכוונתי לדבר על הדברים שחסרים ושאת רוצה וצריכה אותם ... אני מניח שאם היה לך סקס טוב אולי לא היית ששה לקפוץ למיטה עם אותו ידיד ... אני חושב שאת צריכה לגוע בנקודות שחסרות לך כדי שחלילה הדבר לא ישנה שוב וכדי להוציא לך את השטויות האלה מהראש. סקס הוא דבר חשוב אבל היית מוכנה להרוס את הבית שלך בשביל סקס ... בשביל כמה רגעי הנאה ??? (שאותם גם בעלך יכול לספק לך) תעשי חשבון לבד ותגיעי למסקנות שלך ! ! ! דבר שני אני אגלה לך סוד ... אין דבר כזה ידידות גבר רוצה משהו מבחורה \ בחורה רוצה משהו מגבר לאחד הצדדים יש אינטרס לפחות ( בדרך כלל ) אחרת אין קיום לידידות הזאת כיוון שאותו בחור לא "יבזבז" את זמנו איתך אלא אם כן הוא רוצה משהו ממך ... תנסי להבין מה הוא רוצה בידידות הזאת ... הוא לא סתם הוביל אותך למיטה ! ! ! ואת היית טיפשה ( חיליה בלי להעליב) שנפלת לשטות הזאת ... המון בריאות ואושר ... והמון בהצלחה

seeyou

New member
הוא לא האויב שלה../images/Emo66.gif

הוא היה שם כאשר היא רצתה... היא הלכה איתו בגלל סיבות "ביולוגיות" והוא שימש לה כויברטור אורגני... יש לקחת בחשבון את המשך ההכרות שלהם מליפני החתונה -הרבה שנים ב"יחד" ... במצבים כאלו נוצרים התקשרויות עם ריח מיני. הוא לא אנס אותה הוא לא ניצל את ההזדמנות של חולשה רגעית...

רוZ

New member
בוודאי שכן. אם הוא היה חבר טוב

בעל ערכים ומוסר, הוא היה מלווה אותה לחדרה יפה ומשאיר את עצמו בחוץ. אם הוא היה מנסה ולו בקצת לחשוב על ההשלכות של העניין הזה, הוא היה מונע אותו - שיכורה וחרמנית כמה שלא תהיה

seeyou

New member
נו באמת../images/Emo178.gif

כאשר הייתי נער מתבגר הייתי מתנהג ככה... עם הזמן הבנתי שכאשר לא מנצלים את הרגע אז לא פוגשים אותה יותר... אז מה עשו אותם "נפשות"? הלכו עם אחרים
מטבע הדברים אישה וסקס קשורים בגנים-זה טבעי שאישה תקיים סקס ואנושי שגם תוכל להנות ממנו... בני אדם הגבילו והפרידו אותם בגלל מטרות שהיום לא קיימים יותר.

goony1

New member
ברוכים הבאים בשערי הבגידה

רק שתדעי הספק המכרסם הוא שתמיד אבל תמיד קשה לחזור אחורה וביחוד במישעול אותו בחרת ברגע שבחרת מים גנובים ימתקו וזה נכון בעיקר בסיטואציה הזאת - לא תוכלי להפסיק. ואני מתחייב לפנייך ברגע זה את תחזרי לעשות זאת ולא יעזור לך כלום ברגע שטועמים מתמכרים לריגוש ולאדרנלין שזה מזרים לך לדם. טבע אנושי . האדרנלין זה הסם הכי חזק שהטבע יצרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר...

להתמודד עם קשיים בחיים

בחיים של כל אחד מאיתנו יש לא מעט קשיים ומדרגות שהוא צריך להתעלות על עצמו ולעבור. לפעמים זה ממש קשה. לפעמים אתה ממש נילחם עם עצמך. לפעמים אתה מצליח, ולפעמים אתה לא. אני לא אשקר לך (גם אין לי סיבה לעשות את זה...) - את ניכשלת. היית במבחן קשה וניכשלת. הענין הוא שלפעמים זה ניראה ממבט ראשון לא כזה נורא, "כולה" להגשים פנטזיה קטנה, ואחר ככה לחזור למציאות. המחנך שלי בכיתה י"ב היה קורה לזה "בריחה מהמציאות". זאת תופעה מאוד מטעה, אבל למרות שזה ניראה ככה את צריכה להיכנס לפרופורציות ולהבין - לא ברחת משום מציאות, לא היית בשום פנטזיה! את יוצרת את המציאות! ושלא תחשבי שזה איזה חלום שבו את מתפרעת, שוברת את החוקים והגבולות שלך, וקמה ליום חדש כאילו לא קרה כלום... בטח שקרה! את נשואה! יש לך ילדה! רק תדמייני איך יהיה המצב (ואני לא מאחל לך אותו) כשבעלך מגלה פיתאום שאישתו בוגדת בו! הוא ניכנס הבייתה רותח, ושניכם מתחילים לריב (כן, גם את רבה, למרות שאת יודעת בפנים שאת אשמה...) מול הילדה הקטנה שמתחילה לפרוץ בבכי. ילדה, שהריב הזה ישאר חרוט לה בראש לכל החיים. אז מה אני מציע - קודם כל, והכי חשוב, את צריכה להבין את החומרה שבזה. להבין שאת כבר לא רווקה ו"חופשיה". להבין שאת נשואה ויש לך בעל וילדה, וכל מה שתעשי ישפיע עליהם! לפעמים זה יראה לך ממש מפתה, לצאת איתו לעוד איזה טיול "תמים", לקפוץ אליו הבייתה ל"עזור לו במשהו קטן", אבל את צריכה להבין שאת עושה דבר רע! כל כך רע עד שהוא יכול להביא להרס חייהם של שלושה אנשים (שוב - את לא לבד בסיפור)! כמובן אל תישכחי של"ידיד" שלך אין שום מחוייבות כמו שלך, ככה שהבעיה שלו לא גדולה כמו שלך, וכמובן שהוא לא מחוייב לכלום במקרה והכל יתפוצץ. עד לפה כתבתי דברים שאני בטוח בהם ומאמין בהם מכל הלב. מפה זה כבר דעתי האישית, שהיא לא בטוח הדרך הנכונה ביותר לפתור את המקרה, אבל אני מאמין בה. לפי דעתי, את צריכה לגשת לבעלך, סתם ככה, שלא יראה כאילו משהו גרם לזה, ולשפוך בפניו את כל הלב, כולל איך הרגשת, מה לפי דעתך גרם לך לעשות את זה, וכמובן שאת מצטערת (כמובן בתנאי שזה באמת ככה, ואני מקווה שאחרי כל מה שכתבתי למעלה זה ככה). מפה אני לא מבטיח כלום. יכול להיות שבאמת הוא יתפוצצץ מכעס ולא ישלוט בעצמו, או שאולי למרות הכעס, הוא ישלוט בעצמו וזה ירגע אצלו אחרי כמה זמן. למה אני מאמין שזה מה שצריך לעשות - קודם כל, לחיות בשקר לגבי זה כל החיים זה כבר סיוט אחד גדול, להרגיש אי-נעימות כל כך גדולה ליד האדם שאמור להיות הכי קרוב אליך. דבר שני, במידה ואיכשהו הדבר יתגלה, ותמיד יש אפשרות שזה יקרה, גם אחרי כמה שנים של "שקט", התוצאה תהיה תמיד הרבה יותר קשה. דבר שלישי, ההתוודות תיצור פתיחות הרבה יותר טובה בינך ובין בעלך, ואני מאמין, שאף תשפר את הקשר בינכם. עד פה סיימתי להגיד את מה שאני חושב. מפה הכדור בידיים שלך, בהצלחה! מקווה שתבחרי לעשות את הדבר הנכון!

Julia307

New member
ואם היה גבר כותב את זה

לא היה מעורר כזאת מהומה. ואל תגידו לי לא נכון כי היו כמה שירשורים של גברים שהיה להם מהצד דברים, ורוב התגובות היו: היה, תמשיך הלאה קורה , או מידי פעם צריך לגוון אבל אסור שיקרה שוב וכו. כשאישה בוגדת זה "הרס טוטאלי" מתאבדים, פגזים, מתגרשים מה שאתם רוצים. אבל גבר יכול לזיין מהצד אם מתפלק לו.

נומלה

New member
ג'וליה: כל מילה בסלע!

היחס בפורום הזה ל"מעידות" של גברים מאוד מאוד סלחני.

אני מסכימה איתך לגמרי

אני מכירה כמה גברים כאלה, חברים של בעלי. כבר שמעטי מהם סיפורים שהם "נכלאו" לנסיבות כאלו שהובילו אותם לבגוד בנשים שלהם. אני לא שמעתי בשיחה ביניהם שמישהו אמר להם- תתגרשו או תתוודו בפני הנשים.

למעלה