בגדי ערב

מרי555

New member
בגדי ערב

מחפשת דחוף המלצה על חנות שיש בה בגדים לערב אלגנטי וצעיר במידות 52-54 תודה מראש על כל עזרה

DREAM111

New member
היי מרי ובת אל

אם מדובר בת"א אז אני ממליצה בחום על אופנת רמי ברח' אלנבי. כמו כן אני ממליצה על מתוקה בכניסה לנחלת בנימין. יכולה לומר שעד היום אני אישית מצאתי בגדים לארועים בורדה&לילית.

ליקש

New member
ורדה ולילית כבר לא קיימים

הרשת נקנתה ע"י הגרה (שנרכשה ע"י חברת "בייסיקל" שבעבר ייצרה בגדים עבור "מתאים לי ")

ימית2

New member
טעות בידכם, לילית ורדה כן קיימים

רק שבוע שעבר קניתי בצומת בילו בחנות שלהם ויש להם עוד חנות בקניון סירקין בפ"ת.

טלוצי

New member
אצל האחת והיחידה....אטי יעקובסון.

מי שמחפשת מידות גדולות,ומידות אחרות,נא לפנות לאטי יעקובסון מראשון לציון,ברחוב הרצל,היא תתפור לך על פי מידתך וטעמך,תוכלי לראות דגמים. במחיר מתקבל על הדעת. לאטי יש אתר בתפוז,חפשנה על פי השם ותמצאנה,את הכתובת המדויקת.

navabg

New member
אטי יעקובסון תעצב לך

במיוחד אם את צעירוה ונועזות ואוהבות בגדים מיוחדים מקורים ורוצה להיות שונה ומיוחדת .תגשי אליה שווה קפיצה לראשל"צ היא מאוד מקצועית עם הרבה סבלנות ויודעת לשים לב לפרטים קטנים להבליט מה שיפה ולהעלים את השאר. תוציא אותך מזה יפה שחבל"ז והמחירים מחירים סבירים וזולים בהשוואה למעצבים בבוטיקים בדזינגוף , אם את מחפשת סתם בגד יפה ולא יקר לאירוע יש בשפע בחנויות הרחוב אצלינו בירושלים וודאי יש גם בכל הארץ

טלוצי

New member
למעצבת אטי יעקובסון

בבקשה כתבי למחפשות את כתובתך המדויקת בראשון לציון ומספר הטלפון שלך על מנת ליצור קשר. תודה.

טלוצי

New member
לאודליה

את מאוד אינטליגנטית,ומשום כך כתבת לי מה שלמה יידוב שר.....ואני לא.........אני לא..........לא מבינה מה הקשר? אם באמת חשוב לך לדעת,אז אני גרה בצפון,והבגדים של אטי יעקובסון מגיעים תפורים על פי מידותי ועל פי טעמי ,עד לפתח ביתי. אני לובשת אותם בהנאה ובכייף ביום,בערב,ובאירועים מיוחדים........... ותמיד מקבלת מחמאות ....... מפאת המהירות, בבוקר, לא זכרתי ולא היתה לי אפשרות לחפש באיזה מספר ברחוב הרצל בראשון לציון נמצא הבוטיק של אטי..........מאחר ואני יודעת שאטי מציצה לכאן מדי פעם ביקשתי שתכתוב למעונינות.... אם רצית קצת אקשן,ולעקוץ אז חבל. כי גם כך אנו חיים במדינה קטנה ועוינת,אז למה לחפש עוד??????????? הבנת את זה???????????????????מתוקה???????????????????????

החתולית

New member
שאלוהים תשמור

השורות של שלמה יידוב הן החתימה של אודליה, ולא הודעה המיועדת לך. לפני שאת מתקיפה כך מישהי, בררי קודם אם יש על מה ולמה.

למעלה