בגדי ערב

tali283

New member
בגדי ערב

אני מחפשת בגדים לחתונה, ושמחתי לראות שבדיוק היום הפניתם כבר מישהי לכל השרשורים וההפניות, אבל רציתי לשאול, האם אתן יודעות האם בדורין פרנקפורט, ובששון קדם יש גם מידות 48-50?

Agnetta

New member
הייי.....באתי (מתנשפת)

ברור שבדורין פרנקפורט יש 48-50, למרות שהיא צימצמה במידות. עדיין אפשר למצוא אצלה פה ושם דברים. אצל ששון קדם יש 2 קולקציות האחת לנשים במידות ביניים 42-48 ואחת למידות יותר גדולות. הבגדים שלו מאוד ייחודדים ומתאימים מאוד בתור בגדי ארועים ובגדי ערב. יש חנות בצפון דיזינגוף ויש חנות בירושלים ברחוב קינג ג'ורג' ובכלל בכל מיני בוטיקים אפשר למצוא אותו. כנ"ל לגבי דורין פרנקפורט. חנות יפה ברמה"ש ברחוב סוקולוב, בקניון עזריאלי ובעוד מלא מקומות.

אושונית

New member
עזרה בבקשה!

אני מתחתנת ואחותי בת ה-18 צריכה בגדים לחתונה היא מידה מאד גדולה (הרבה יותר מ-50) היום שמעתי על ששון קדם כדאי לבקר אצלו? יש עוד מקומות מומלצים?

אושונית

New member
נפתרה הבעיה! חלקית לפחות

מצאנו לאחותי הקטנה בגדים לחתונה חרשנו את ביאליק ברמת גן היא נכנסה למין מיגננה ונהיתה עקשנית רק חולצה שחורה סגורה בלי אפליקציות ולי צבעים בסוף מצאנו לנ חליפה מקסימה באישה אישה בקניון אילון שתופרים לה במידה מיוחדת נורא מצחיק שבחנויות רשת יש קולקציות אחרות עכשיו הגיע תור אמא- גם היא מידה גדולה אבל פחות בעייתית היא רוצה שימלת מחוך, כנראה פנימי היות ואת זה תופרים במידה אז בטח יהיה קל יותר למצוא דרך אגב - יש חנות מקסימה לביגדי ערב בקניון אילון-גם מידות גדולות לא זוכרת את השם אבל היא בסוף השדירה (מול ריקושט) ליד אחד השערים (נראה לי שער הגן)

silvey

New member
לטלי, כשהייתי מזמןןן גודל 50...

קניתי כמעט רק אצל דורין. זה מספר 5 אצלה, והכי גדול.

tuti f

New member
../images/Emo91.gifבגדי ערב ../images/Emo41.gif

לפני חודש בערך הגעתי לכאן שאלתי את אותה שאלה ובעקבות העצות הנפלאות החלטתי לנסוע לתל אביב לעשות חיפוש אז מה היה ? אני חייבת לציין שחיפשתי בגד ערב שיהיה יפה,מיוחד,לא שחור,לא מקושקש ונוצץ מיד ושיהיה נוח ונעים (המון דרישות ...אבל זו אני) אז הייתי בששון קדם ...אבל הכל שם מבוגר מידי וכנ"ל גם בדורין פרנקפורט. אצל דורית שדה (בדינזיגוף) מצאתי חצאיות וחולצות מגניבות ויפות וליד דורית שדה יש מעצב נוסף (לא זוכרת את השם אבל החנויות צמודות) שגם שם יש בגדים מדהימים ומיוחדים שאפשר לעצב בכל מידה אך הבעיה היא שהמחירים בשמיים (לדוגמא ...מחוך מדהים שאהבתי 3500 ש"ח) והייתי גם בעוד חנות באזור (ברח לי השם של המעצבת) שהיחס היה מדהים וגם שם אפשר להזמין בכל מידה. אני אישית לא קניתי כיוון שאני חיפאית וזה בעייתי עבורי להגיע לתל אביב עבור מדידות בתקופה הקרובה אבל בהחלט התרשמתי לטובה וקיבלתי המון רעיונות...עכשיו נותר רק לחפש בחיפה ולהתחיל במשימה
שיהיה בהצלחה והמון מזל טוב

sigalit33

New member
שאלות על דורית שדה

ראיתי את החנויות שלה, אבל אף פעם לא נכנסתי... עד איזו מידה אפשר להשיג אצלה? יש סיכוי ל52+-? ומה לגבי מחירים? כמו בדורין פרנפורט או יותר שפוי?

tuti f

New member
תשובה

אני חיפשתי מידה 46 ואצלה בחנויות זה היה מידה 2 ראיתי שיש גם 4 ו 5 אבל זה היה יותר ביגוד שחור ראיתי על אישה שנראתה מידה 52 וזה היה מאוד יפה וקלאסי

Agnetta

New member
המחירים? חבל"ז לך, יותר יקר בהרבה

מדורין פרנקפורט. יכול להגיע לפריט גם ל 500 ש"ח לחולצה מתחיל סביב ה 400 בעניין המידות זה הולך שם בד"כ לפי L XL XXL כאשר ה XXL סביב ה 50, אבל זה תלוי בגיזרה. דרך אגב יש לה נעליים יפיפיות שעולות 660 ש"ח לזוג.....ממש הגזמה

למעלה