בגדי עור ...

i l0ve u

New member
בגדי עור ...../images/Emo153.gif

מה דעתכם?????? יש לכם פריט עור כלשהו בארוך?? מכנס ? חולצה? איזה צבע עדיף <אף צבע בעעע > מה הבגד מעור הכי יפה/מזעזע שראיתם?? מתי זה היה מודרני לדעתכם? האם זה אין?? *שרשור מזעזע- נא להמשיך לשרשר ...*

vashla

New member
עור אף פעם לא מחמיא...

אפילו אמר את זה איזה מעצב ידוע...אין לי שום פריט, לא עדיף בשום צבע, ובכלל, עור-אני לא אוהבת... רגע אתם מדברים על עור אמיתי?????

אדוושי

New member
אממממ....

עור אין לי... אבל את מתכוונת לעור המבריק הזה?! כזה יש לי מעיל עד אחרי המותן כזהה... אבל זה לא עור אמיתי... של רנואר ויש לי חגורה מעור אמיתי אבל זה לא מבריק כזה.. זה רגיל.... זמרת... החגורה עצמה מעין צמר כזה צבעוני והחוטים מעור

i l0ve u

New member
וואלה גם לי יש חגורה מעור מקסטרו...

אבל מגניבה כזאתי עם פרחים ..לא עור מבריק או משו חח

i l0ve u

New member
מכנסי עור - מה דעתכם????

ואני מדברת עלהמכנסים הצמודות השחורות המבריקות חחח

LoCa GiRLL

New member
בעעע........../images/Emo5.gif

את מכירה את הדברים שבחיים אנל'א אלבש וגם את לא ברו'ש..ח כמו בגד מנומר או פרוות ודמוי עור נחש או תנין או לא ידעת.....חחח אז אותו דבר לגבי מכנסי עור.....יאק מגעיללללל

i l0ve u

New member
חחח וואלה ....

למרות שמעילי עור <ואני מדברת על היפים ..> אאף פעם לא יצאו מהאופנה ...U KNOW?...

אמממ...

בעיקרון אין לי כלום מעור ואני לא כל כך מתחברת לעור...אבל זאת דעתי האישית

i l0ve u

New member
תודההה

שהגבת ... חחח אני רוצה שזה יהיה שרשור ארוךךך לפחות שכל אחד יכתוב פה מילה! חחחח

Perfect Girl

New member
מממ...

יש לי תי מעילי עור... בעצם שלוש :) אחד סגול באורך בינים,אחד בורדו גם אותה גזרה ואחד שחור ארוך מתחת לברך... זה יפה כל עוד יודעים איך ללבוש ועם מה... ובהגד עור הכי מזעזע שראיתי... הייתי בבאולינג בראשון עם חברות ישבנו סתם שם ידידים שלנו עובדים שם ופתאום נכנסה אחת עם מעיל עור אדום מבריק וריצרץ כסף

i l0ve u

New member
איכככ חחח

כן כבר אמרתי שהמעילי עור אף פעם לא יצאו מהאופנה תמיד אני רואה שהולכים איתם ... אישית זה לא הטעם שלי ואין הרבה אחוז שתמצאו אותי מסתובבת עם משהו מעור....

2 דברים../images/Emo70.gif

דבר ראשון - יש לי חגורה מעור ו-3 זוגות נעליים מעור (2 מקסטרו) דבר שני - אני חושב שמכנסי עור זה דבר ממש מזעזע
(במיוחד העור המבריק הזה
) יש אצלנו בבצפר איזו מורה אחת שכל פעם באה עם מכנס עור כזה מבריק... והקטע הוא שרואים שזה לא עור אמיתי (בטח מפוקס
) אז זה נראה עוד יותר מזעזע

LoCa GiRLL

New member
חחח נו ברו'ש הבלונדה.........

חח יש לה תספורת פיטרייה חח.......נו לא ידעת את השם היא לא מלמדת את השכבה שלנו רק את שכבת ח' ז'

LoCa GiRLL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח נכון ו........

המכנס מגיע לה עד ללב......מרוב שהוא גבוה חחחחחחח והוא מחריד בצורה מפחידה כמו של זונות באלוהים..חחחחחחח

למעלה