בגדי עור ...

chicolico

New member
leather... אהבתי הגדולה...../images/Emo99.gif

כן כן... בניגוד אליכם אני פשוט מת(!) על עור... פרות, תנינים, נחשים, אלפקות...- לא משנה! תהרגו את כולם ותכינו לי מעיל!
(אני נשמע כמו איזו קרואלה דה-וויל...) אבל עכשיו ברצינות... אני ממש מטורף על מעילי עור בכל הווריאציות (אבל לא עור מזויף-ויניל דוחה), שלא לדבר בכלל על נעליים, חגורות ושאר ירקות... זה מקנה מעיין מראה יוקרתי ועשיר יותר לטעמי...

julietta16

New member
תנינים ונחשים../images/Emo26.gifחופשי

גם ככה הם לא סימפטיים במיוחד... ובקשר ל
ות - יש בביצפר שלי מספיק, help yourself

julietta16

New member
אז ככה...

מכנסי עור, ובמיוחד מכנסיים דמויי עור זה הדבר הכי לא מחמיא שראיתי בחיים בעע...וכשזה מבריק זה עוד יותר נורא
אבל אבל אבל, רוב הנעליים שלי מעור (לא מבריק) ואני חייבת לציין שנעלי עור מחזיקות הרבה יותר מנעליים אחרות.

LipStiK

New member
אף פעם לא ממש אהבתי עור...

רק במקרים מאוד מסוימים... וזה לא ממש אין... היה מודרני- אווווולי שנות השמונים... תחילת התשעים בעצם... הכי מזעזע? הכל!! חח... האמת שהכי מזעזע היה מעיל עור ארוך אדום...בעע

Dool

New member
אהמ

א. עור זה דוחה. בנעליים, מכנסיים, מעילים ובהכל! דוחה
ב. יש לי מוסר

dark eyes

New member
אין כמו עור

יש לי אין ספור דברים מעור
אין כמו ארנק מעור, שלי של גבעוני חום כהה יפה. אין כמו נעליים מעור אמיתי, של מי שקונה באלדו בוודאי יודע שרוב הנעליים שלהם מעור
יש לי 2 תיקים צעור מהממים אחד בחום של גבעוני ואחד בשחור מזארה נדמה לי. וכמובן האחרון הוא מעיך עור שחור שקניתי של המעצב הנודע למעילי עור בניו-יורק קנת' קול, המעיל עלה לי הון עתק ואני פשוט צת עליו עור נפה רך ויפה לא מבריק כמובן אלא מט, אבל המעיל כל כך מחמיא ויפה שפשוט...

chicolico

New member
אני שונא עור נאפה...

זה סוג מגעיל של עור... גורם לך להיראות כמו ספה...

ישלי פריט עור

צמיד ניטים מעור.. אבל יותר מזה לע.. וחוצמזה אני אוהבת לראות בטלוויזיה את כל הפאנקיסטים שלובשים עור, או את אורית שחף
לובשת עור.. אבל ככה בתכלס אנלא אוהבת לראות אנשים שלובשים עור, ולא אוהבת ללבוש עור. זה לא נעים לראות את זה.

למעלה