מה דעתכם?????? יש לכם פריט עור כלשהו בארוך?? מכנס ? חולצה? איזה צבע עדיף <אף צבע בעעע > מה הבגד מעור הכי יפה/מזעזע שראיתם?? מתי זה היה מודרני לדעתכם? האם זה אין?? *שרשור מזעזע- נא להמשיך לשרשר ...*
עור אין לי... אבל את מתכוונת לעור המבריק הזה?! כזה יש לי מעיל עד אחרי המותן כזהה... אבל זה לא עור אמיתי... של רנואר ויש לי חגורה מעור אמיתי אבל זה לא מבריק כזה.. זה רגיל.... זמרת... החגורה עצמה מעין צמר כזה צבעוני והחוטים מעור
את מכירה את הדברים שבחיים אנל'א אלבש וגם את לא ברו'ש..ח כמו בגד מנומר או פרוות ודמוי עור נחש או תנין או לא ידעת.....חחח אז אותו דבר לגבי מכנסי עור.....יאק מגעיללללל
יש לי תי מעילי עור... בעצם שלוש אחד סגול באורך בינים,אחד בורדו גם אותה גזרה ואחד שחור ארוך מתחת לברך... זה יפה כל עוד יודעים איך ללבוש ועם מה... ובהגד עור הכי מזעזע שראיתי... הייתי בבאולינג בראשון עם חברות ישבנו סתם שם ידידים שלנו עובדים שם ופתאום נכנסה אחת עם מעיל עור אדום מבריק וריצרץ כסף
כן כבר אמרתי שהמעילי עור אף פעם לא יצאו מהאופנה תמיד אני רואה שהולכים איתם ... אישית זה לא הטעם שלי ואין הרבה אחוז שתמצאו אותי מסתובבת עם משהו מעור....