בגדי ים

בגדי ים

בגדי ים במשביר לצרכן הנחה של 40% לדעתי כדאי קניתי לי אחד עלה לי 210 ש"ח הוא נראה יפה על הגוף (לדעתי
) שאלתי על מידות אמרו לי שיש עד 60 יש גם הרבה יותר זולים 300 350 400 (מחיר מלא)

לאדליה

סיפרת לי פעם שקנית מיכנס עור רציתי לישאול האים מכבסים את זה כי מיצד אחד אין בזה ריח ואולי גם זה יתקלקל כי מישהי אמרה לי שלא מכבסים וגם יש כזה ריח של העור מהמיכנס אשמח אים תעדכני אותי

לאדליה

סיפרת לי פעם שקנית מיכנס עור רציתי לישאול האים מכבסים את זה כי מיצד אחד אין בזה ריח ואולי גם זה יתקלקל כי מישהי אמרה לי שלא מכבסים וגם יש כזה ריח של העור מהמיכנס אשמח אים תעדכני אותי

לאדליה

היי מירי

אודה ואתוודה מכנסי העור שלי עדין בארון אבל אחרי בירור קצר המליצו לי על ניקוי יבש שאני בטוחה שתוכלי למצוא בסביבתך בהצלחה

את בטוחה

שבכביסה זה לא הולך? אגב למה הם בארון את לא מרוצה מהם חבל זה עולה הרבה כסף אולי תנסי לימכור אותם

היי מירי

אני לא רוצה למכור אותם אני רוצה ללבוש רק שכרגע חם מידי בשביל זה כל כך הרבה זמן חיפשתי מכנס כזה שלא היה אכפת לי מתי אבל אני קונה

להלה30

New member
בדיוק היום חשבתי שאני צריכה בגד ים!

איזה כיף! אני אלך מחר ואקנה לי אחד (אני נוסעת לתאילנד והחלטתי לפנק את עצמי בבגד ים חדש)

micpri

New member
דווקא בתאילנד

יש כמויות עתק של בגדי ים בכלום כסף....

להלה30

New member
בגדי ים במידות גדולות?!;

הייתי כבר כמה פעמים במזרח ולא ראיתי...

micpri

New member
מה שאני יודעת

נכון ללפני 3 שנים - יש רשת שנקראת big c שיש אותה שם בכל מקום - בבנקוק יש סניף ענק. בטיול שלי מצאתי שם מלא בגדים כולל ג'ינסים במידה 54 בכלום כסף. שם מצאתי גם בגד ים. שיהיה טיול בכייף!

להלה30

New member
יש לך במקרה כתובת?

לפני שאני יורדת לאיין אני אהיה יומיים בבנגקוק וממש מתאים לי לקנות שם בגד ים. אני לא צריכה מיקום מדויק אלא איפה בערך זה (ליד טוקיו סנטר, בקואסן וכו') תודה!

micpri

New member
התקלת אותי

בטוח לא בקוואסן. זה באזור של הקניון הגדול של ה-8 קומות (שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו...). אני אסתכל באלבום מאוחר יותר - אם במקרה כתבתי את זה אז אעדכן. בכל אופן זה סניף גדול אז נראה לי שנהגי מונית / טוקטוקים יידעו להגיע אם תגידי שזה לbig c.

להלה30

New member
תודה בכל מקרה!

אני חושבת שאני ידועת למה את מתכוונת - טוקיו סנטר (הקניון עם הדוכנים הזולים יחסית) נראה לי שאני אקח את הצ'אנס ואקנה בתאילנד. הפורום שלנו הופך לעולמי!

יא איזה בגד ים מדהים ../images/Emo99.gif בידיוק

הטעם שלי... והצורה שלו באמת בדרך כלל יושבת יופי על הגוף , תתחדשי!
ואגב שוב שיניתי את הניק מ - REVI 22 TAL לנוכחי למה? כי שוב האדיוט שפורץ לי לתיבת המסרים התחיל לעשות זאת והנהלת תפוז אמרה לי שוב לשנות ניק.

ענבר 23

New member
אני רוצה כזה !!

הוא פשוט מהמם ! אהבתי במיוחד את הקולר נסביב לצוואר נראה גם כי הוא מחמיא בחזה מחר נאי אלך למשביר.....

silvey

New member
../images/Emo45.gif הי, תתחדשי, ממש יפה בגד הים../images/Emo9.gif

למעלה