בגדי הריון

egool

New member
בגדי הריון

ניסיתי בפורומים של הריון, אבל חשבתי שגם פה וודאי יש נשים שנתקלו באותה בעיה. אני בהריון בחודש רביעי. הבטן כבר יצאה מאוד ואני מתקשה למצוא בגדי הריון. המידה הרגילה שלי היא 48 - 50 וכיום איני מוצאת בגדי הריון (בייחוד מכנסיים עם רצועה אלסטית בחגורה. אני לא אוהבת שרוואלים). ב"מתאים לי" אני מידה 48, אבל אופנת ההריון שלהם עד מידה 46 (טפשי, לא?). בנוסף לכך אני גם גבוהה. יש לכן עצות היכן אוכל למצוא בגדים? אני עדיין מסתדרת בקושי עם הבגדים שיש לי (עכשיו לפחות יש לגיטימציה לחולצות צמודות (למרות שהישבן גדול), אבל מה יהיה ככל שהבטן תגדל???

jesi1

New member
../images/Emo91.gifתנסי אצל ניקול !!

חברתי בהריון רכשה בבזאר אצל ניקול 3 זוגות מכנסיים שמתאימים להריון ממש יפות ואופנתיות גם האלסטיות שלהן נעימה ולא לוחצת ואפשר ללבוש גם אחרי הלידה, תשאלי את ניקול אולי יש לה להראות לך

egool

New member
תודה

ראיתי בדיעבד את התמונות מהבזאר והצטערתי שלא הצלחתי להגיע. ניקול, אם את קוראת, מחכה לבזאר באזור רחובות.

DREAM111

New member
היי

בגדי הריון אחותי בהריונה קודם כל לבשה הרבה זמן את הבגדים הרגילים שלה. בשלב מאוחר יותר אצל שרינה היא סידרה לה גומי מצידי המכנסיים כך שגם אחרי הלידה היא המשיכה להנות מהמכנסים כמכנסים רגילות לכל דבר. כמדומני גם בעונות דאגו לה כך למכנסים. אם את מעוניינת במכנסי טריקו חלקות אז את יכולה למצוא בשוק במידות גדולות מאוד נחות וקלות. שיעבור בקלות ובהנאה מרובה.

אם את ברחובות...

יש חנות של רמי-לי בקניון רחובות עם דברי הריון יפים (אם כי יקרים); בחנויות של ציוד לתינוקות יש מדי פעם גם בגדים להריון (שילב בקניון רחובות ורב-קט באמריקן סיטי). שווה לנסות גם ב"פיל הלבן" ששם יש בגדים יד שנייה - חברה שלי פעם הגיעה לשם במקרה אחרי שמישהי מכרה קולקציה שלמה של בגדי הריון! מה שעשינו די הרבה אצלי במשפחה וגם בין חברות זה להעביר בגדי הריון מאחת לשנייה. כל אחת קנתה קצת, כי כל אחת רוצה, ואח"כ העברנו ביננו כל פעם שהיה רלוונטי. חפשי לך חברות עם ילדים שיכולות אולי להשאיל בגדים. שווה לנסות גם בחנות של "רוזאן" וגם - תגלית חדשה שלי לאחרונה - בחנות בשם "לילי" ברחוב נורדאו בנס ציונה. בגדים יפהפיים עד מידות גדולות. ייתכן שיוכלו לעזור לך גם שם. עד כאן אזור רחובות... שיהיה לך בשעה טובה.

www.queency.com

ראיתי היום בדרך הבייתה משאית עם סטיקר שמדבר על בגדי הריון יפים... וכתובת אינטרנט. לא בדקתי, אבל אולי שווה?

צודקת. סליחה!

מה שכן, הסתכלתי הבקר באתר ונראה שיש להם בגדים ממש חביבים ונחמדים. אין לי מושג מה רמת המחירים אבל יש שם גם טלפון שאפשר להתקשר ולברר איפה מוכרים את הבגדים שלהם, מלבד החנות הראשית ביפו ועוד חנות בירכא.

נועצוק

New member
ראש העין

אני יודעת שיש דוכן שמוכרים בו עודפים של רמי לי בראש העין אבל את צריכה להיות שם ממש בשבע וחצי בבוקר כדי להשיג. המחירים בריצפה והסחורה מעולה. השוק פתוח לקהל בימי שישי. בהצלחה!

למעלה