בגדים

ספונית

New member
בגדים

אני רוצה להזמין בגדים מחול הבעיה שהחנות עושה משלוחים רק לגרמניה לספרד וארהב-למשהו יש רעיונות איך אני יוצאת מהמצב? אין לי קרובים בגרמניה וספרד וארהב לא ישלחו לי לפה...

Mics

New member
אני לא בטוחה - אבל שמעתי שקיים שירות בדואר

שמספק כתובת למשלוח (במדינה שכן שולחים אליה) - ומשם הם מנתבים את המשלוח לכתובת שלך בארץ. כדאי לברר בסניף הדואר שלך.

את יכולה לנסות דרך ushops/usaddress

שזה בעיקרון אותו דבר: חברה שמספקת לך כתובת בארה"ב ותמורת סכום מסוים עושה לך שילוח של הדברים ארצה. כמובן שאת משלמת מכס ומע"מ, אם צריך. המחיר לשילוח נקבע לפי סוג השילוח (ימי/אווירי) ועלות החבילה המקורית, יש להם מחשבון באתר ותוכלי לבדוק. נדמה לי שיש עוד חברות בתחום, לי יש ניסיון רק איתם.

ספונית

New member
сבירור

לא הבנתי איך זה עובד-האם יש משלוח מכל חנות שאבחר ובה יש משלוח?

דלמטית

New member
הייתי ממליצה

לנסות לשלוח מייל ישירות לחנות עצמה (לא יודעת דרך איזה אתר את מנסה להזמין) ולשאול אותם במייל כמה יעלה משלוח לישראל. לא פעם נתקלתי בחנויות שעושים משלוחים ב US בלבד וכשפניתי אליהם במייל הם שלחו לי מחירי משלוח לארץ.

ספונית

New member
הללואי

אז אומרת שיש מצב למרות שהם לא כותבים שהם יסכימו לשול לישראל?:)

יכול להיות שאם תשאלי אותם, הם יסכימו

לגבי שאלתך ממקודם: אפשר לקנות מכל חנות שעושה משלוחים בתוך ארה"ב. כאמור, את מקבלת כתובת בתוך ארה"ב שהיא המחסנים של החברה הזו, והם עושים שילוח ארצה.

דלמטית

New member
למרות ש...

אני ממש לא מכורה לנעליים... הבלוג נעליים בחתימה שלך מדהים !!!!

וואי, עשית לי את היום ../images/Emo9.gif

עכשיו אני אחות גדולה גאה... אני אגיד לאחותי, שתשמח גם כן!

ספונית

New member
אמרתי לחצי לבדוק את העניין

מעניין אם לגביי אירופה זהרק סידור בשירות הדואר או גם יש כזה שירות

דלמטית

New member
קוראים לזה כוח הכסף...

אם כבר נדלקת על זה.. מה זה עוד 10 או 20$ גג משלוחה? אני על צעצועים של תוכים שילמתי 25$ ותאמיני לי שהיה שווה. אם זה שווה לך עוד כמה שקלים לכי על זה, מה יש לך להפסיד?

למעלה