בגדים

רייvבלה

New member
בגדים ../images/Emo5.gif

שלום בנות אני בת 26 עם עודף משקל רציני ביותר של כ 30 ק"ג הבעיה היא שאני די נמוכה - 1.60 - אני לא מוצאת בגדים בשום מקום! בחנויות של המידות גדולות הכל יושב עלי כמו שק (ויש לי כבר 2 זוגות מכנסיים שיושבים בארון כי בחנות הם נראו יפה ועכשיו הם ענננקיייםם!)ובחניות רגילות שום דבר לא עולה עלי, למעט אולי כמה חולצות בחנויות כמו המשביר או H&O ועכשיו נפלה עלי צרה חדשה - אומנם צרה מהסוג הטוב אבל בכל זאת. חברה טובה טובה שלי מתחתנת עם בחור דתי - מה שמצריך אותי לקנות חצאית לשבת חתן ושמלה לחתונה. מישהי יכולה אולי להמליץ לי על חנות שמחזיקה שמלות/חצאיות במידות גדולות שיראו עלי טוב? ולא משהו מאוד יקר ונוצץ. אשמח לקבל המלצות גם לגבי איפה אני יכולה למצוא בגדים במידותי. תודה לכן

gallish

New member
אולי ב-jump

אני קניתי שם השבוע חצאית ממש חמודה, יש להם עד מידה 6

DREAM111

New member
היי וברוכה המצטרפת

אז כמו שגלי הציעה אז יש את גאמ'פ יש את פלאוור שיש להם שמלות וכדומה יש את ורדה&לילית שהאמת אני לא יודעת מה סדר גודל המחירים, אם את עד מידה 50-52 אז יש את דיסקרט שיש להם שמלות וחצאיות סוף הדרך העונה הזו, והאמת היום בבזאר של ניקול היו שמלות ממש יפות לא מוגזמות שלצערי לא ראיתי את מחירן אבל אהבתי את הגזרות. שיהיה במזל טוב.

רייvבלה

New member
הבאזר של ניקול

האמת ראיתי את התמונות ודי התרשמתי. האם יש חנות כזו שאפשר להגיע אליה או שמדובר בבזאר שיוצא מידי פעם? היכן נמצאת החנות ורדה&לילת? המידות שלי הן בין 46-48. בדיסקרט השמלות והחצאיות הן לא ממש כאלו חרדיות? תודה

DREAM111

New member
היי רייVבלה

הבזאר יוצא כל כמה זמן ולדוגמא הוא קורה גם בסופשבוע זה וזה אומר גם היום אם את עוד רוצה להספיק ולהגיע. לגבי ורדה לילית אז יש חנות מפעל בראשון ואת כל הסניפים את יכולה למצוא במאמרים תחת ורדה&לילית. לגבי דיסקרט לא הן בכלל לא דוסיות הן יפות נשיות הן בצבעים מדהימים בעיני. מצרפת לך קישור לאתר של דיסקרט תציצי ותהני.

jak44

New member
יש..יש..יש....

בסטודיו שלי ביקרו בנות מהפורום שרכשו בגדים ונראות מיליון דולר .היו גם בנות שביקרו ולא רכשו.כבודן במקומו מונח.מה שיחודי אצלי הוא שאני גם המוכרת וגם המעצבת,ויש לי הרבה ניסיון במידות הגדולות .אני באה מההוראה היחס שלי לאדם שונה. הסטודיו שלי נמצא בראשל"צ ובכדי לתאם איתי שלחי לי מייל או בטל'03-9507098שבוע בכף אטי יעקובסון

jak44

New member
בכף!

אפשר לנסות במידה וטעמך טעמי.אני לא כפייתית אבל אני לא מתפשרת עם כל רעיון.חשוב לי שהבחורה תראה מיליון דולר אבל תרגיש טוב ונוח עם הבגד,ולא תראה מגוכחת.אשה צריכה להבליט את מה שיפה ולהסתיר את המ....ר.מחוכים לדעתי זה מחוץ לתחום במידות גדולות ,אלא עם כן הבחורה שמנה אך מחוטבת ויש כאלה אבל מעט. אטי יעקובסון

M i l k

New member
פירמות מוכרות..

ג'מפ למשל... גולברי.. מאיפה את? יש המון המון חנויות בראשון שיש שם שמלות ערב יפות.. ברנואר יש שמלות חבל על הזמן.. עד מידה 44 אם אני לא טועה. מהי מידתך ומהכין את?

רייvבלה

New member
היי

היי המידה שלי היא בין 46-48 ואני מאזור תל אביב. אני מאוד אשמח להמלצות על עוד חנויות כאלו. תודה

למעלה