בגדים של אירועים!

בגדים של אירועים!

אני לא כותבת כאן כמעט בכלל אבל קוראת מידי פעם. במהלך החודשים האחרונים הופיעו לא מעט הודעות של לא מעט בנות ששאלו על בגדים לארועים, היכן ניתן למצוא? ומה עדיף? ומה הולם? ומה אני צריכה ללבוש בתור בת דודה\אחות\ אמא\ חברה? האם כדאי חליפה או שמלה? ערב או ספורט -אלגנט? גם אני מוזמנת לחתונה (של בת דודה) בקרוב וגם שוברת את הראש מה לקנות ומה ללבוש, אבל בנתיים אני סקרנית לדעת מה לבשתן אתן לאירועים המשמחים שנחגגו במהלך הקיץ. תמונות יהיו תוספת נפלאה גם המלצות על מעצבות, חנויות בגדים ונעליים יעזרו בהחלט. ושנחגוג עוד המון אירועים, מסיבות ושמחות
! אביטל.

sivosh

New member
היום קניתי שמלה בג'אמפ!!!

ממש יפה, מקווה לצלם אותה ועוד בהנחה של 50 אחוז בהתחלה עוד התלבטתי אבל החלטתי לקחת. האמת לכל האירועים שהיו לי הקיץ לבשתי מכנסיים דווקא, והתאמתי חולצה חחח גם פה זה בגדים של ג'אמפ.

טל לי1

New member
תלוי מה הסגנון שלך

אני אוהבת מכנס צר מתרחב וחולצה צמודה פתוחה מאוד עם מחסוף ושרוול מעניין .אני קניתי 3 מערכות שונות שאטי יעקובסון עיצבה לי ואני מערבבת בינהם כל מערכת עלתה לי בסביבות 900 שקל לא יקר אבל לא קניתי אותם ביחד.אני זוכה לקבל מחמאות כי הבגד מאוד מחמיא לגוף החנות נמצאת בראשון לציון מומלץ . .

תודה אבל ..

השירשור לא נועד כדי לייעץ לי באופן אישי, אלא יותר לעשות סקירה כזו של מה בנות מלאות לבשו הקיץ.. חבל שאין כ"כ שיתוף פעולה..

סקסיית

New member
מדדתי את השמלה הזו

מאוד מחמיאה לגוף ויפה אבל.... היא קצרה.... ואני ממש לא גבוהה והיא הגיעה לי רק לברך.. ניסיתי במידה הכי גדולה שתהיה "נופלת"... ועדיין היה קצר (ואילו למעלה היה רופף מאוד) בכל אופן.. יפה מאוד השמלה

DREAM111

New member
בגדים לארועים

לי הקיץ לא היו ארועים כאלה שדרשו לבוש מיוחד פרט לברית של האחיין החדש שלשם לבשתי מכנס וחולצה ומודה שאני לא זוכרת צבעים שלבשתי. ברוב המקרים אני לובשת מכנס אלגנט וחולצה מחוייטת. שמלה לבשתי רק בחתונה של אחותי.

yulinka

New member
אני תמיד בעד חצאית יפה וגופיה פשוטה

או ההיפך:) גופיה מענינת עם חצאית פשוטה:) אם זה ארוע של משפחה ממש קרובה אז אולי איזו שמלה נחמדה לא חגיגית מדי לגבי נעליים זאת בעיה:) א. לא סובלת נעלי עקב ב. בקייץ מסתובבת 99% מהזמן עם טבע נאות למזלי עד עכשיו החתונות היו בגנים בטבע באווירת שאנטי שאנטי והרשתי לעצמי להופיע עם חצאית וסנדלי טבע:) מחר יש חתונה "פאנסי" באולם ואני כבר מכינה את עצמי נפשית לכך שאצטרך לשים את הסנדל האנלגנטי עם העקב ששמור לי לארועים כאלה:/ לגבי חנוית ...אם הייתי שוקלת 10 קילו פחות הייתי קונה חצי "רנואר" השמלות והחצאיות שם פשוט מהממות..אבל אני לא:) אז בינתיים מצאתי דברים נחמדים בג'אמפ קרייזי ליין ואפילו בלורד קיטש מצאתי חצאית חגיגית ממש חמודה קצת מתחת לברך במחיר ממש מצחיק (טוב אני לא ממש בקטע של חנויות מעצבים:)>

חוטהשני

New member
תלוי בסגנון שלך.. אני מוצאת בגדים לארועים בחנות בשם איריסים - זה בעצם חנות של מעצבת בגדים במחירים יחסית זולים (למעצבי בגדים..) ואני כמעט לכל ארוע וגם לקראת החגים קניתי אצלה בגדים. אין לה בגדים של פייטים וכו'.. הבגדים שלה באופי של ספורט אלגנט - אבל מאד עדין ומעוצב יפה (בעיני..) מה שמיוחד (בגלל שהיא מעצבת את הבגדים וכן יש לה תופרת במקום..) שאם יש צורך בתיקון היא מיד עושה אם למשל מצאת משהו שלא הולם אותך היא תקח את המידות ותתפור לפי המידות שלך (ולרוב זה גם בלי תוספת במחיר.. אלא במקרה של עיצוב ממש מיוחד..) החנות נמצאת ברח' הבילויים ברמת גן (כשבאים לרח' הירדן מאלוף שדה - פניה ראשונה שמאלה יש מרכז מסחרי קטן והחנות נמצאת שם..)

חוטהשני

New member
וכדי שזה לא יעלם בחיפוש ../images/Emo13.gif אז שם החנות איריסים ברח' הבילויים ברמת גן - זה נמצא במרכז מסחרי ברח' הירדן (כשבאים מרח' אלוף שדה לרח' הירדן זה ממש בצומת הראשונה..)

עכשיו כשאני אחרי הקניה אני יכולה

לייעץ
אני שאלתי לפני כמה ימים ובסוף קניתי. אני אוהבת שמלות. אבל זה תלוי מה את אוהבת ללבוש ובמה את מרגישה בנוח. אני קניתי שמלת מכוך בניון הזהב בחנות D&D בקומה 2. המוכרות היו מדהימות ועזרו לי מאוד. בנוסף, יש את שדרת המעצבים בקניו ןרננים שמאוד מומלץ. עכשיו יש הנחות שוות. חצאיות ושמלות מהממות ב עד 400 שקלים. תמונה אני אשים מאוחר יותר - אני לא על המחשב שלי.

למעלה