בגדים... צרה צרורה

טלילית

New member
בגדים... צרה צרורה

שלום לכולן
יש לי בעיה... אני שמנמנה (בלשון המעטה) ואני לא מוצאת בגדים! מתאים לי וכל החנויות האלו לא מתאימות לי הדברים שלהם ארוכים ואחרי כביסה וחצי הם הופכים ענקיים. והבעיה הגדולה היא שבחניות רגילות הכל קטן עלי! ובקיצור אין לי בגדים... למישהי אולי יש רעיון לחנות שהיא לא בסגנון של מתאים לי ושאני אוכל למצוא בה בגדים (לא מאוד יקרים ) תודה

DREAM111

New member
היי טללית

ברוכה המצטרפת קודם כל. עכשיו שאלה להבנה טובה יותר מצידי. את שמנמנה ואת לא גבוהה
זו בעצם הבעיה שלך עם הבגדים

טלילית

New member
בעיות בגדים

הבעיה שלי היא שאני שמנמנה ונמוכה אבל אני לא עבה כלומר אין לי כתפיים עבות כך שכל הבגדים של המידות הגדולות נראים עלי כמו שמלות ובחנויות רגילות הכל קטן עלי ומה שיוצא מזה - אין לי בגדים.... תודה על העזרה וקבלת הפנים

DREAM111

New member
תאמיני או לא אבל אתמול בערב

ישבתי בביתו של בן זוגי ואירחנו חברים שלו. אני והאישה המקסימה שהיתה שם דיברנו על כל מיני נושאים ועל נושא הביגוד בין השאר. שתינו הגענו למסקנה שהשיטה בארץ של קנית בגדים היא נוראית. שתינו אמרנו כי הלוואי ונגיע ליום בו נהיה כמו בחו"ל שאת קונה בגד אז את לא קונה רק מידת גוף אלא את קונת מידת אורך הן בגובה והן באורך השרוול. אני מאוד מבינה את בעייתך ומודה שאין לי הצעה נכונה אלא רק להמליץ לפנות לתופרת. ישנה בעיה לקצר בגדים של החנויות במידות הגדולות כיוון שבהרבה מצבים זה פוגם במראה של הבגד. היום יש המון גזרות של מכנסים שהגזרה שהלן פושטה ולמטה ישנה איזו אפליקציה קטנה ליופי ואם רוצים לקצר זה פוגע במראה המכנס. אשמח לשמוע מה היה הפתרון שלך לבעיה ואיך את כן מוצאת בגדים בכל אופן בכדי שאשכיל מהידע שלך להבא.

ShirShir

New member
טלילית

יש לך מגוון של חנויות בהן יש מידות גדולות אגב, אם החולצות של מתאים לי (למשל..) מוצאות חן בעיניך אך הן ארוכות עד הברכיים, את יכולה לתקן את האורך תמורת 10 ש"ח בלבד, בחנות בה קנית. יש לך המווון חנויות כמו: עונות, מתאים לי, אריסטו שמט (מומלץ!), קרייזי ליין וכו'......

למעלה