בגדים ליום יום

Nola21

New member
בגדים ליום יום

היי בנות די הרבה זמן שלא הייתי כאן... מה שלומכן? לא קיבלתי את הקטלוג החדש של עונות אבל הייתי היום בבילו סנטר (טעות ענקית לעשות לפני החג ובשבת...) והתאכזבתי מאוד בעיקר מהקו הלא מובן לי של פסים לרוחב. ראיתי שכבר מישהי הזכירה את זה פה אבל אני באמת לא מבינה את זה, תמיד לימדו אותי שזה חלק מאל תעשה באופנה מלאה וזה ממש לא לעיניין. גם בלילית וורדה ראיתי קו דומה ובכל מקרה המחירים הורסים לי אפילו יותר. אז תגידו, איפה אפשר לקנות חולצות ליום יום במחירים סבירים (לא יותר מ 130 ש"ח לחולצה?) לא טוניקות וחולצות רחבות בטירוף או כאלו שמגיעות עד הפופיק אלא כאלו פשוטות עם הדפסים נחמדים וצעירים פשוט ליום יום? תודה... נ.ב. אני מהמרכז

DREAM111

New member
אז קודם כל ברוכה השבה והאמת הרגע

חזרתי מצומת בילו, כן כן בשעה זו. ונכון טעות מבחינת היום אבל יצאתי בשלל ענקי במחירים מצחיקים ואני ממש בעננים מהקניות לפני החג. בנות אתן לא תאמינו איפה אני קניתי היום. מורידה את הראש אבל היה שווה נכנסתי לחברה הידוע לשמצה מתאים לי, יש להם מבצע על גינסים מידה 6 ב-29 ש"ח בלבד. כן כן 29 ש"ח לקחתי 4 זוגות במחיר כזה נכון צריך להצר אבל יותר טוב מלשלם 200 ש"ח או יותר. כמו כן קניתי חולצה שלא מצריכה גיהוץ (שונאת גיהוצים
) במחיר 129 ש"ח. המבצעים של מתאים לי: כל פריטי סוף עונה במחירים נמוכים ופריט רביעי ב-19.90 ש"ח. משם המשכתי ללילית ורדה לא מצאתי משהו מיוחד בעודפים לא מצאתי כלום פרט לחולצה בודדת. הכל שם במידות קטנות. פתאום יש מלא 0 בקולקציה שלהם. בקולקציה החדשה המחירים ממש לא לעניין אז ממש לא המשכתי אפילו בבדיקה. מה שכן יש להם בחנות את וואמן אונלי וניסיתי לברר משהו אצל המוכרת שם וממש התאכזבתי, ישנה מוכרת אחת שמאוד לחוצה לא מסתדרת עם הלקוחות כי היתה יותר מלקוחה אחת והן אמורות לתת שירות אישי ואין עוד אחת שתעזור, ברגע שרק ניסיתי לשאול שאלה היא אמרה לי תשמעי תמתיני אני יעזור לך תיכף, ביקשתי רק שאלה והיא ענתה לי. ממש שירות אישי כמו שאם מתימרים להציע זה לא קיים בסניף הזה. משם המשכתי לעונות. שם כרגיל אני חוגגת. מצאתי חולצות משגעות שכל אחת היתה בסביבות ה-100 ש"ח ויש להם מבצע גם כל עודפים פריט רביעי מתנה כך שיצאתי עם שלוש חולצות יפיפיות ועוד חולצה מתנה בנוסף לכל. תשמעו אחרי טירוף כזה של הזמן האחרון אני מאושרת מהקניה המטריפה הזו. וואו יצא ארוך סורי.

Agnetta

New member
"מתאים לך" הקנייה../images/Emo8.gif

תתחדשי ותהני בטרוף מהחג עם כל הקניות האלה. אחרי שאני קוראת כאלה הודעות, אני מנחמת את עצמי, שאני לא היחידה שקונה כל הזמן...חה חה חה

תתחדשי על הקניה החדשה../images/Emo140.gif

נשמע פשוט כייף לא נורמלי לקנות ככה.מה שקנית נשמע ממש אחלה והמחירים קשה להאמין יופי יופי.אז בטוח שעם ביגוד מדהים כזה יהיה לך חג יפה ושמח ושרק תהני.אז dream כל טוב ושוב תתחדשי.

tustus3

New member
תתחדשי ותהבני. גינס ב-29 ש"ח זו

בהחלט מציאה שאין שניה לה.

DREAM111

New member
תודה תודה לכולן

וואלה אני מודה אני בעננים מהקניה האחרונה. ואני הייתי בלחץ שלא יהיה לי עם מה לנסוע לאילת. (אלעק לא יהיה לי עם מה ארון מלא בדברים).

למעלה