בגדים לחתונה

בגדים לחתונה

קודם כל אחלה פורום יש לכם
דבר שני,בעוד 3 שבועות חברה שלי מתחתנת ואני מחפשת בגדים במחירים סבירים שישמשו אותי לא רק לחתונה. אני מתגוררת בראשון ויש חנות אחת שמצאתי שאני קונה שם את כל הבגדים שלי אבל לחתונה משהו יפה כזה אין.
אני ממש חייבת להתחיל לחפש בגדים כי החתונה אוטוטו.

חסכנית

New member
מיכנס עור

זה יפה לחתונה משהו צמוד וחולצה שחורה אני לבשתי את זה בחתונה של אחותי יגידו לך שזה יפה לי לא אמרו כי המישפחה שלי דתייה וכימעט כולם שם היו דתיים

אמ...האמת כל בגד זה מידה שונה

אני חושבת שבחולצה מידה 4-5 בערך ומכנסיים בין 46-ל48 אם אני לא טועה.

יעלי ברוכה הבאה לפורום !!../images/Emo39.gif

טוב לראות אותך גם כאן. יש המון בננות מהפורום שממליצות על מתחם כולשהוא ששכחתי כרגע את שמו שנמצא בראשון לציון , יש שם המון חנויות כמו "עונות" "לילית ורדה" "גאמפ" "מתאים לי" שיכולים בכיף לספק לך סחורה יפה לאירוע. מקפיצה בשבילך , אולי בנות מהאיזור יוכלו לעזור לך קצת יותר.

תודה ../images/Emo24.gif

את עונות ואת מתאים לי אני מכירה. לעונות נכנסתי כמה פעמים ולא אהבתי בגלל המחירים ואין להם מבחר בגדים וגם צריך להוציא משכנתא על הבית מהמחירים שיש להם שם,כנ"ל לגבי מתאים לי,לא אוהבת אותם. ואת השאר שהזכרת אני לא מכירה ולא יודעת היכן הם נמצאים.

DREAM111

New member
יעלי ברוכה המצטרפת

אז כתושבת ראשון יש המון מקומות שהייתי מציעה לך עליהם. יש את שרינה ואת לילית ורדה שאצלהן רכשתי בגדים לאירועים אחרונים שלי. יש כמובן את עונות ומתאים לי יש את אישה אישה יש את רוזאן ויש עוד חנויות רבות אשמח לעזור.

למעלה