בגדים לחתונה (לא שלי..)

בגדים לחתונה (לא שלי..)

שלום לכם, אני מוזמנת החודש לשתי חתונות - אחת של חברה מהעבודה ואחת של בן דוד קרוב. קניתי שמלה שחורה בחנות מעצבות בשינקין ואני לא יודעת איזה נעליים / אביזרים אחרים יתאימו. אני גם לא רוצה לדפוק הופעה יותר מדי בחתונה של החברה, אבל כן מצופה לדפוק הופעה בחתונת הבנדוד... אשמח לקבל הדרכה כלשהי בעניין, בעיקר לגבי הנעליים, מה מתאים לכל אירוע? תודה רבה :)

Fun Fair

New member
קודם כל- מזל טוב :)

עכשיו- איך נראית השמלה? שחורה קלאסית או שיש עליה עוד קישוטים למיניהם? מה שאני אוהבת בשמלות שחורות, זה העובדה שאת יכולה לשחק עם האקססוריז שלהם בכ"כ הרבה אופנים וליצור כל פעם לוק חדש. שמלה שחורה מוצלחת לדעתי, היא כזו שלא צריך "להעמיס" עליה כדי שתראה טוב, מה גם ואני מאוד אוהבת מינימליזם ולכן- לחתונה ה"סולידית" יותר- הייתי הולכת על שמלה שחורה עם נעליים צבעוניות (נאמר אדום) ותיק תואם- זהו. לא צריך מעבר לזה. לחתונה שבה את צריכה לדפוק הופעה- הייתי הולכת על שמלה שחורה, נעליים שחורות ותכשיטים מטאליים- כסף/זהב. איזושהי שרשרת מרשימה או עגילים ארוכים מנצנצים עם צמיד דומה. כמובן- איפור מעניין (אבל במידה!!
) משדרג כל הופעה
אם תעלי תמונה של השמלה, יהיה יותר קל להציע עוד אופציות

תודה על התשובה!

זה ממש נחמד שאפשר לקבל עצות ממישהו שמבין.. השמלה היא שחורה וסולידית, אין עליה קישוטים מיוחדים אבל יש עליה קצת קפלים (שמטשטשים מה שצריך וזה ממש נחמד). בקשר לעצת הנעליים הצבעוניות ראיתי בשנקין באחת החנויות מבצע של נעליים צהובות ב - 100 שקל (יש כמה דגמים, כנראה הם נתקעו עם הרבה צהוב
) אז אולי אני אלך על זה. בקשר לחתונה היותר מכובדת, דמיינתי איזה סנדלים בצבע כסף אבל כל מה שראיתי עד עכשיו היו בלי עקב בכלל... אמשיך לחפש.. בכל אופן תודה :)

Fun Fair

New member
../images/Emo13.gif לגבי נעלים מכסף

השבוע, בשיטוטי האינסופיים אחרי נעלים, נתקלתי בדיזנגוף בכמה וכמה חנויות שהיו בהן נעליים וסנדלים מכסף וזהב. אז נכון שאלה חנויות "כלתיות", אבל אפשר למצוא שם גם נעליים אחרות במחירים סבירים. אם יצא לך להגיע לדיזנגוף- פשוט תתחילי ללכת מאיזור המשטרה צפונה (לכיוון המס' הגדולים יותר)- אפשר למצוא המון מציאות
אגב- גם בnine west יש אחלה מחירי סופעונה עכשיו!

נעליים בטוב טעם

יש חנות מדהימה באבן גבירול, חנות בוטיק בשם ossi ששם את יכולה למצוא דברים עדינים ובטוב טעם. אם fun fair תאשר לי אני אפרט קצת יותר

למעלה