בגדים לאירוע

meital74

New member
בגדים לאירוע

אחי מתחתן בעוד חודש וחצי ואני בבעיה. אני רוצה משהו שיראה יפה אבל לא משהו פלצני מדי שישמש אותי רק לאירוע ואח"כ סתם ישב בארון. האירוע הולך להיות לא מאד גדול, משפחה וחברים קרובים ואף אחד מהצדדים הוא לא טיפוס של "להפגיז הופעות" כך שאפילו אמא שלי הסכימה איתי שאם כבר קונים אז עדיף משהו שאפשר להשתמש בו שוב (גם היא לא מתכוונת להתפרע) איפה אפשר למצוא משהו, מידות 46-48, שנראה חגיגי (לא יומיומי מדי) אבל שלא מחייב אירועים מיוחדים כמו חתונות וכו' כדי לצאת איתו מהבית? אשמח לקבל עצות תודה מיטל

שרון58

New member
אני קניתי בשבת בבורדו

שתי חולצות מאד חגיגיות, אחת עליונית מוזהבת עם גופייה חומה שאפשר ללבוש גם עם ג'ינס וגם עם מכנס מחוייט שלדעתי מאד חגיגית, ומשהו אחר בשילוב של שחור והדפס עלים באפור, אני לא יודעת מאיזה איזור את בארץ... לעיתים גם באישה אישה יש דברים מיוחדים ואני גם מאד אוהבת את גולדברי

cdrampa

New member
תנסי אצל אטי יעקובסון

הייתי בכל החנויות שהמליצו כאן בפורום וגם בחו"ל ניסיתי לחפש בגדים לאירוע ולא מצאתי אני בכלל לא קלה ויש לי גוף בעייתי לא להאמין איךאטי קלטה אותי מיד והתאימה לי חולצה ומכנסים שגרפו מיליון מחמאות למכנסים אני מחליפה חולצות ולחולצה אני משלבת גם חצאית מכנס מהממת אני לא נסחפתי אבל .מאז אנחנו סיפור אהבה .ממליצה בחום

ברשר

New member
אכן אטי מתאימה מאד - הרצל 44 ראשון

על פי התיאור של דרישותיך, אצל אטי תמצאי בגדים מעוצבים ולא בהגזמה. הם ישמשו אותך בעתיד וגם תכירי מעצבת קשובה.

meital74

New member
תודה לכולן

אני באמת אנסה את המקומות שהמלצתן עליהם, נשמע אחלה

DREAM111

New member
בגדים לאירוע

אני קניתי שבוע שעבר אצל נאוה מכנסי טוויד שמאוד מחמיאות לגוף וממליצה בחום. כמו כן יש לך אפשרות במידות הללו למצוא את עצמך בגמאפ אשה אשה. יש בנחלת בנימין בכניסה את מתוקה. שיהיה ב

מכנסי טוויד

היי לילך , גם אני רכשתי את מכנסי הטיווד וקיבלתי עליהן המון מחמאות ,כול מי שראה אותי חשב שרזיתי .... אמרתי תודה ושתקתי (כמו שאת מבינה לא רזיתי כלל), בכול מקרה בנושא ארועים: אני ממליצה על בורדו ,יש אצל נאוה "מחלקה לארועים" וחוץ מזה גם הבגדים של יעל אגם ואירית אלון נראים נהדר לאירועים, יש דברים יפים אצל רובנס אבל המחירים פחד אלוהים!!!! רכשתי לפני כחודש מכנס שחור עם רקמה אפורה של עלים +חולצה שחורה עם פסי כסף לארוע קרוב מורדה לילית היה 1+1 וזה עלה 400 ש"ח ונראה נהדר ,בקיצור שווה בדיקה , מקווה שעזרתי , אורית

המלצה על בגד לאירוע

למיטל שלום שמי חיה גליק קודם כל מזל טוב לחתונת אחיך. השנה חיתנתי במזל טוב גם את בתי, ביוני וגם את בני בנובמבר ובשתי החתנונות עיצבתי את בגדי אצל אטי יעקובסון מראשון לציון. הבגדים החמיאו לי מאד. המחירים הוגנים ביותר. והבגד נוח וגמיש ומתאים לכל אירוע. מעבר לזה אטי יעקובסון אשה חמה ונעימה ומתייחסת בסבלנות רבה. אני אצרף עכשו את הבגד שלי, בחתונת בני, אם החתן. המידות שלי מקבילות לשלך והבגד החמיא לי ביותר. באותה הזדמנות, ברצוני לציין, כי אני מחברת הספרים: "מתחת לגל,"בהוצאת רסטרולוג ו"ממלכת הלילה של לירי" בהוצאת סול. אם תכתבי בגוגל: חיה גליק או באתר סטימצקי, תוכלי לקרוא קצת עלי. שיהיה לכם מזל טוב

למעלה