בגדים יד שנייה

lee_1

New member
בגדים יד שנייה

היי בנות, לאחרונה (היום בבוקר
) עשיתי סדר בארון ויש לי לא מעט פריטים שגדולים עליי, או כאלו שסתם לא בא לי עליהם. החלטתי לצלם ולפרסם כאן, רובם לא נלבשו בכלל. אני אכתוב כל בגד מאיפה הוא, מה מצבו ומידתו (אני מציינת את המידות פחות או יותר לפי מה שאני חושבת במספרים, אם מישהי רוצה לדעת איזה מספר זה בידיוק של אותה רשת שתגיד ואני אכתוב לה), אם מישהי מעוניינת באחד מהם אשמח למכור אותם במכירי יד שנייה, אני מעדיפה את נושא המחירים לעשות במסרים ולא על גבי הפורום כי זה נראה לי יותר מכובד. הפירוט ע"פ סדר הבגדים: (אחר כך יהיה קל יותר לשים את התמונות) תמונה 1+2- חולצה קצרה מעונות, לא נלבשה מעולם, מידה 46-48. תמונה 3- טוניקה גופיה מעונות, נלבשה פעמים בודדות, מידה 50. תמונה 4- חולצה עם הדפס פרצופים מג'אמפ, לא נלבשה מעולם, מידה 48. תמונה 5+6- חולצה קצרה מעונות, לא נלבשה מעולם, מידה 46-48. תמונה 7- סריג בצבע טורכיז ממתאים לי, נלבש, מידה 48-50. תמונה 8- סווצ'ר ספורטיבי מעונות, נלבש פעם או פעמיים, לא יותר, מידה 54. תמונה 9- סריג שחור עם שרוולים טורכיז מעונות, נלבש פעם אחת, מידה 54. תמונה 10+11- מכנסיים אפורים מעונות עם כיס ואפליקציה בצד, מאוד אוהבת אותם אבל לא הספקתי ללבוש אותם ולו פעם אחת מכיוון שכמו מפגרת קניתי אותם גדולים, הגזרה שלהם מעט נמוכה, כמו שציינתי לא נלבשו בכלל, מידה 56. תמונה 12+13- מכנסיים ג'ינס לייקרה, משופשות עם אפליקציה בתחתית, לא נלבשו מעולם, גזרה גבוהה, מידה 50. תמונה 14+15- חצאית מעונות, אני מאוד אוהבת את החצאית הזו אבל משום מה אני קונה חצאיות ומעולם לא הולכת איתם, זו נלבשה פעם אחת, היא מידה 52. תמונה 16+17- מכנסיים מג'אמפ, עם כיס ואפליקציה למטה, לא נלבשו מעולם. אני יודעת שזה מוזר שכל כך הרבה פריטים לא נלבשו מעולם, אבל יש לי תסמונת של לקנות לקנות לקנות ולהגיע הביתה לדחוף לארון ולא ממש ללבוש את רוב הבגדים שאני קונה.

lee_1

New member
ועוד 2 פריטים שהחלטתי להוסיף

הראשון זה מכנסי בד אפורים שנקנו בבורדו, הם כן נלבשו, ואני מאוד אוהבת אותם רק שהם גדולים על כבר, יש גומי במכנסיים מאחורה, וכיס נחמד בצד. המכנסיים השניים גם הם מבורדו, מכנסי בד קלילים ליום יום, עם כיס בצד, בלמעלה של זה יש בד. שני המכנסיים של דיזי מידה 4, אני מניחה שזה מקביל לאיזור ה52

למעלה