בגדים יד שניה

7AVIV7

New member
בגדים יד שניה ../images/Emo124.gif

יש לי בגדים יפים של הילדים שלי שאני מעוניינת למכור לבן בגיל 4-5 לבת בגיל 4-7 גרה באזור המרכז יש שמלות יפות, ג'ינסים, מכנסיים יפות, חולצות קיץ,מעבר,חורף ג'קטים, אפילו נעלי בובה שחורות עם פייטים חדשות לגמרי, מגפיים ורודות של גלי חדשות לגמרי . ימכרו במחירים סימליים. אפשר לפנות דרך המסרים של האתר.

minimousegi

New member
שלום לך! הצעה נחמדה אם תוכלי להראות לנו קצת

או לפחות לספר איזה פירמות אם בכלל יש לך... תודה! יזומה מבורכת לדעתי!

7AVIV7

New member
פרטים על הבגדים יד שניה

אני לא קונה מותגים אבל אלו דברים מסולוג ,מH&O , מפוקס קידס ומחנויות אחרות של בגדי ילדים. חלק מחו"ל . אני מומחית בלקנות בגדים יפים ולא יקרים, יש לי טעם טוב מאד, כולם אומרים שהילדים שלי נראים כמו דוגמנים.. והדברים ממש במצב טוב מאד , אם הרעיון מצא חן בעייניך אולי אפשר לארגן מפגש של כמה נשים שיש להם דברים למסירה זו עשוייה להיות דרך נחמדה לקבל תקציבון לקניות חדשות, לא ?

minimousegi

New member
אם יש עוד מתפקדות אפשר לעשות משהו נחמד

ואולי לתת לזה טיפה יותר פירסום ולעשות משהו נחמד עם מה שנשאר כמו לפתחון לב או כאלה...אפשר לפתח את זה, מעניין? בואו נזיז משהו

7AVIV7

New member
מרימה את הכפפה..קריאה לאמהות שמסדרות את הארון

קדימה.. מי מצטרפת ?? אפשר לקבוע מקום מפגש וכל אמא תבוא עם החבילות שכבר אין להן מקום בארון כי צריך לשים שם את הרכישות האחרונות.. ומה שלא ימכר אפשר למסור (אני מוסרת במקום עבודתו של בעלי-יש שם פועלים קשי יום שזו מתנה נהדרת עבורם ) אבל אפשר למשל למסור לפליטים או לכל אוכלוסיה אחרת. אז בנות.. התעוררנה.. הבה נעשה משהו נחמד, וכל אחת יכולה לבא עם הדוגמנים האישיים שלה ואפילו אפשר לארגן קפה ועוגות.. אוי זה מתחיל להראות נחמד..

sitvaniyot

New member
../images/Emo45.gif גם אני וזה נהוג בכל הארצות דוברות

האנגלית. שם יודעים להעריך כסף וחיסכון.

7AVIV7

New member
אפשר להרחיב את המפגש

אפשר גם להחליף או למכור צעצועים שאינם בשימוש יותר ומי שמרגישה שהיא רוצה לתרום את הכסף למטרה טובה זה גם אפשרי.. כל מי שהיתה רוצה להשתתף, או שיש לה רעיון או רצון בקשר לארגון הדברים מוזמנת להוסיף תגובה בפורום או לכתוב לי מסר. אם תהייה הענות ניתן יהיה לארגן מפגש חברתי נחמד גם לצורך,מכירה של בגדים,צעצועים, להחלפה, ואולי לתרום לגוף כל שהוא..

limooor

New member
../images/Emo45.gifגם אני מצתרפת

למרות שהיום מסרתי את כל הבגדים של הבנים שלי

למעלה