einatregev
New member
בגדים וקיץ
שלום לכולם.
אני חדשה כאן בפורום הזה אבל מודה שקוראת כבר זמן וחייבת להודות שמאוד נהנית לשמוע ולראות שיש עוד הורים דואגים כמוני.
מקוה שאני לא פורצת לדלת שכבר נפתחה בעבר אבל אני אנסה.
הקיץ מגיע ואיתו מגיעה האופנה של המכנסונים היותר קצרים משנה לשנה וגם החולצות הקצרות מאוד.
יש לי בת בת 14 שמאוד מאוד רוצה להידמות לחברות שלה ו"יושבת" עלינו חזק שנקנה לה כאלו מכנסונים אבל מה לעשות שאמא שלה היא קצת תמימה ומנסה לשמור על הכבוד שלה בת שלה שעדיין היא בת 14.
והנה הגיע השבוע וכמובן מתחילים הקניות של בגדי הים וגם שם מה לעשות התמימות היא כבר לא כמו שהיתה שהיא היתה בת 10....חחחחח
אז מה אני בעצם?
אמא תמימה שמנסה לשמור יותר מידי על התמימות של הבת שלה?
או אמא נורמלית שלא מתליחה להסתגל לזה שהבת שלה היא כבר חצי נערה?
או שיש עוד הורים כמוני שרק אוכלים את עצמם אבל בסוף קונים הכל ונותנים לבנות לצאת ככה החוצה?
אני יודעת שאני נשמעת זקנה בלה בת 70 אבל בכל זאת.....תנסו להתייחס
תודה והמשך שבוע טוב
שלום לכולם.
אני חדשה כאן בפורום הזה אבל מודה שקוראת כבר זמן וחייבת להודות שמאוד נהנית לשמוע ולראות שיש עוד הורים דואגים כמוני.
מקוה שאני לא פורצת לדלת שכבר נפתחה בעבר אבל אני אנסה.
הקיץ מגיע ואיתו מגיעה האופנה של המכנסונים היותר קצרים משנה לשנה וגם החולצות הקצרות מאוד.
יש לי בת בת 14 שמאוד מאוד רוצה להידמות לחברות שלה ו"יושבת" עלינו חזק שנקנה לה כאלו מכנסונים אבל מה לעשות שאמא שלה היא קצת תמימה ומנסה לשמור על הכבוד שלה בת שלה שעדיין היא בת 14.
והנה הגיע השבוע וכמובן מתחילים הקניות של בגדי הים וגם שם מה לעשות התמימות היא כבר לא כמו שהיתה שהיא היתה בת 10....חחחחח
אז מה אני בעצם?
אמא תמימה שמנסה לשמור יותר מידי על התמימות של הבת שלה?
או אמא נורמלית שלא מתליחה להסתגל לזה שהבת שלה היא כבר חצי נערה?
או שיש עוד הורים כמוני שרק אוכלים את עצמם אבל בסוף קונים הכל ונותנים לבנות לצאת ככה החוצה?
אני יודעת שאני נשמעת זקנה בלה בת 70 אבל בכל זאת.....תנסו להתייחס
תודה והמשך שבוע טוב