ישראל מדינה כושלת
New member
אתה אומר שכולם מגעילים באותה מידה
אז קודם כל, גם אני חש בדיוק ככה
(אין טעם להתעכב על סטיות, מה מגעיל יותר ומה פחות. זה כמו לפתוח פח אשפה ולחפש איזה סוג של זבל מבחיל יותר)
ואפשר להניח בבטחון די גדול שזה לא מקרה.
שלרוב האנשים יש את אותם אינסטינקטים של גועל (פגשת פעם מישהו שחושב שג'וקים הם חמודים ושחתולים גורמים לו להתכווץ? אני לא)
אז אם יש חברה שלמה שנגעלת מתופעה מסוימת
למה לתת לגיטימציה לביטויים המסלידים של אותה תופעה?!
למה להיכנע לתכתיבים של אג'נדות מעוותות שנוגדות את הטבע
רק בגלל שהן מקודמות על ידי מוקדי כוח בחברה?
למה לא לחשוב בזכות עצמך ולהביע את זה? ואז לתת לזה נוכחות במרחב הציבורי
במקום זה אתה עושה רציונליזציה של התבוסתנות שלך על ידי כל מיני טיעוני-זבל שלא שווים כלום (כבר כתבתי פה מאה פעם שיחסים זואופיליים הם לא יחסי-אונס. זה לא מתבסס על wishful thinking שלי, כדי להוכיח נקודה. קראתי על זה מחקרים - כאלה שאתה מניח שלא קיימים, מפני שאין לך מושג על קיומם. יש מחקר כזה שנעשה אפילו בארץ, על ידי חוקרת מאונ' בן גוריון. יש אשכרה קהילה פעילה פה בארץ של זואופילים).
ההבדל ביני ובין טיפוסים מסוגך הוא לא באינסטינקטים של הגועל.
זה בסיסי לגמרי. לכולם יש את זה.
ההבדל הוא שאתה חלק מעדר, ומתעקש להישאר בתוך העדר, כי אתה מפחד ונוח לך בתוכו, וערוץ 2 עם דני קושמרו ודנה ווייס(דני ודנה) נורא מלטף ומתוקי ועושה חם בלב הישראלי סביב מדורת השבט.
וכולנו אחים ואסור לנדות אף אחד כי זה כמו משפחה ואוגה בוגה בוגה...
אז קודם כל, גם אני חש בדיוק ככה
(אין טעם להתעכב על סטיות, מה מגעיל יותר ומה פחות. זה כמו לפתוח פח אשפה ולחפש איזה סוג של זבל מבחיל יותר)
ואפשר להניח בבטחון די גדול שזה לא מקרה.
שלרוב האנשים יש את אותם אינסטינקטים של גועל (פגשת פעם מישהו שחושב שג'וקים הם חמודים ושחתולים גורמים לו להתכווץ? אני לא)
אז אם יש חברה שלמה שנגעלת מתופעה מסוימת
למה לתת לגיטימציה לביטויים המסלידים של אותה תופעה?!
למה להיכנע לתכתיבים של אג'נדות מעוותות שנוגדות את הטבע
רק בגלל שהן מקודמות על ידי מוקדי כוח בחברה?
למה לא לחשוב בזכות עצמך ולהביע את זה? ואז לתת לזה נוכחות במרחב הציבורי
במקום זה אתה עושה רציונליזציה של התבוסתנות שלך על ידי כל מיני טיעוני-זבל שלא שווים כלום (כבר כתבתי פה מאה פעם שיחסים זואופיליים הם לא יחסי-אונס. זה לא מתבסס על wishful thinking שלי, כדי להוכיח נקודה. קראתי על זה מחקרים - כאלה שאתה מניח שלא קיימים, מפני שאין לך מושג על קיומם. יש מחקר כזה שנעשה אפילו בארץ, על ידי חוקרת מאונ' בן גוריון. יש אשכרה קהילה פעילה פה בארץ של זואופילים).
ההבדל ביני ובין טיפוסים מסוגך הוא לא באינסטינקטים של הגועל.
זה בסיסי לגמרי. לכולם יש את זה.
ההבדל הוא שאתה חלק מעדר, ומתעקש להישאר בתוך העדר, כי אתה מפחד ונוח לך בתוכו, וערוץ 2 עם דני קושמרו ודנה ווייס(דני ודנה) נורא מלטף ומתוקי ועושה חם בלב הישראלי סביב מדורת השבט.
וכולנו אחים ואסור לנדות אף אחד כי זה כמו משפחה ואוגה בוגה בוגה...