תראה, אותי אישית די מגעילה המחשבה על יחסים הומו-ארוטיים.
קשה לי לומר שהיא מגעילה אותי יותר או פחות מאשר המחשבה על סקס עם גופה, או עם בעל חיים, או עם אמא שלי. כולם מגעילים אותי בערך באותה המידה, וזו הסיבה שכנראה לעולם לא אשתתף בסקס עם גבר אחר, חתולה, או אמא שלי.

עם זאת, זה לא אומר שמדובר בפנים שונים של אותה תופעה - וזה גם לא אומר שמדובר בקבוצות שהיחס אליהן אמור להיות זהה.

בנוגע לפדופיליה ולזואופיליה יש כאן בעיה של פגיעה בזכויות הצד השני, שאינו מסוגל לתת את הסכמתו המודעת או להביע את רצונו ביחסי מין. אמנם לא ידוע לי על מחקרים בפסיכולוגיה של בעלי חיים שהיו קורבן ליחסים זואופיליים אבל אני די בטוח שגם אם תחפש טוב טוב, לא תמצא ולו מחקר אחד שסותר את מה שכל המחקרים על ילדים נפגעי פדופיליה טוענים (כמו גם ההגיון הבריא והשכל הישר, במקרה הזה) - ילדים נפגעים מיחסים פדופילים, לרוב מדובר בפגיעה חמורה, ולעיתים בצורה בלתי הפיכה.

בנוגע לגילוי עריות - אני חושב שהמוסכמה החברתית נובעת מהצורך הביולוגי למנוע הולדה של צאצאים שיהיו חשופים יותר לגנטיקה פגומה - ורואים את זה גם בטבע - גורי אריות, למשל, מגורשים מהלהקה בהגיעם לגיל מסוים (או נרצחים ע"י אריה האלפא, אם יש להם פחות מזל).

נקרופילים אמנם לא פוגעים בפרטנרים שלהם, אבל האם אתה מסוגל לדמיין מישהו מזיין את הגופה של אמא שלך, בלי לרצות לרצוח אותו, רצוי לאט ובאופן אכזרי במיוחד? אני מניח שלא. נקרופילים פוגעים ב "כבוד המת" - ואמנם למת כנראה שלא אכפת במיוחד, אבל לקרובים החיים שלו\ה כנראה שאכפת גם אכפת.

אבל במי בדיוק פוגעים יחסי מין בין שני גברים בוגרים או בין שתי נשים בוגרות, כל עוד הם מתקיימים בהסכמה? אני לא יכול לחשוב על אף קורבן בסיטואציה כזו.

למען הסר ספק - יש לי חברים טובים שהם הומואים, וחברות טובות שהן לסביות - וגם כמה כאלו שהם דו-מיניים - אבל אני לא חושב שאוכל להמשיך להיות חבר של מישהו אם אגלה שאחד התחביבים שלו הוא לזיין אוגרים סיביריים.