בבקשה!

danihellus

New member
בבקשה!

דחוף!!! שלום! שמי דניאל ואני חדש בתחום ובפורום, מישהו בבקשה יכול לכתוב לי רשימה של -5 או יותר אתרים מובילים בתחום חוץ מ-"SPELLS & MAGIC" ו-"LUCKY MODJO"? תודה מראש! דניאל

...

תעלה במעלה המסך עם העכבר ואז תגיע לפס כחול ובו כתובות אפשרויות למיניהן..ובין כל האפשרויות תיראה "קישרוים"! אז זה שם... ניל.

danihellus

New member
מה עם ספרים ועזרים?

האם יש מקום בארץ שבו אפשר לקנות ספרים ועזרים? או שאפשר לרכוש רק באמצעות האינטרנט? יש לך ICQ????

faith2

New member
אני מאוד ממליצה על...

כישוף וקסם של אמבר קיו אם אני לא טועה.... בכל אופן היום בכל חור יש חנות מיסטיקה, שכמובן כוללת מגוון של ספרים...

dopey_wizard

New member
תחפש בקישורים ובמאמרים...

לפני שאתה שואל שאלות נוספות בנושא מאגיה וכישוף, תודה!

suki da yo

New member
של אמבר קיי

וזה הספר הכי נוראי ומטופש שאי פעם נכתב חוצמאיזה ספר שניקרא "וויקה" אם אני זוכרת נכון והיה מלא בעיוותים נוראיים אפילו יותר. אם אפשר, אז עדיף לקחת ספרים באנגלית- אישית אני מאוד ממליצה על סקוט קאנינגהם שכותב נהדר בלי קשר לכישוף

L e s t a t

New member
"וויקה - מדריך לכישוף לבן" הוא אכן

ספר בעייתי ביותר ומזכיר, ואני אומר את זה בחסד רב, אתרים שנכתבו על ידי ילדים שכרגע גילו את הנושא ובמקום שיצטרכו לרוץ ולספר את זה לכל החברים שלהם (ואז לרוץ לחפש מה בעצם המשמעויות של המושגים שהם זרקו באוויר סתם ככה), הם החליטו להרגיש גדולים ובנו אתר (לרוב עם גרפיקה ותכנים גנובים). למרות זאת, יש בו מספר נקודות מועילות, למרות שלא התרגום ולא הספר עצמו לא עושים עם הוויקה חסד. למי שרוצה ללמוד על וויקה קצת יותר ברצינות אני ממליץ על הספר "וויקה" של סקוט קאנינגהם ולמי שקרא והתחבר יש עוד ספר שלו שנקרא "לחיות את הוויקה" (Living Wicca) שהוא גם כן מומלץ. היו מבורכים, לסטט

itai90

New member
הי אני ממליץ...

אל ספר שנקרא אומנות הדימיון המודרך היצירתי של הסופר והמורה ז"ל אופיאל אם מישהו בכיר עוד ספרים שלו אני מכיר רק עוד אחד אבל אני לא בטוח שהוא תורגם בברכת האור פם

itai90

New member
הי faith

אני חייב להודות שבחרת ספר טוב וזה אמבר ק כי היא הוסיפה את האות k לשם שלה בדלל שלמכשפה לידה יש את אותו השם אבל הספר כול הזמן מטיף לאכול צמחוני לחיות בריא הוא ספר טוב חוצ מהבחינה הזאתי בברכת האור פם

itai90

New member
הוא מעוות

אבל גם יש בו דברים טובים לא הרבה אבל עדיין רק צריך ללמוד לאתר אותם אני היתצבנתי בפעם הראשונה שקראתי אותו והפסקתי באמצע בגלל שהוא כול הזמן מתיף על לאכול בריא ולא לאכול בשר ואני מטורף על בשר בברכת האור פם

למעלה