בבקשה תרגום

t i t i13

New member
חח אני לא

שנאתי ברביות אח שלי היה משחק לי בהם שהיה קטן חחחחח נזכרתי איך ההורים שלי היו מודאגים שראו אותו עם זה

אני הייתי מטורפת על ברביות

כל היום הייתי משחקת בהן והיה לי את כל הסוגים . והיום כשאני נכנסת לחנות של צעצועים אני נדהמת מזה שוב ובא לי לקנות לעצמי את הכל חחחח ולעזאזל אני בת 22 מה נסגר איתי?!? בקיצור את העיניים הכחולות אל תתלהבי בבקשה חח סתם בצחוק והלנה יפייפיה :)

vitekriver

New member
חחחחחחח איזה בחורה

אפילו אני לא כזאת גרועה ואם את יותר גרועה ממני מצבך קשה רוצה אני אקנה לך ברבי? חחחח אל תשחקי אותה הייתי מטורפת בטוח את עדיין כחול=פויה

חחח אני אשמח אבל רק אם את יכולה

אני גם התחפשתי לפאוור ריינג'רס אבל לצהובה וממש לא אהבתי את זה אני הכי אהבתי להתחפש למלכת אסתר ואין כמו סוויט וואלי אני הייתי מכורה לזה דרך אגב הרגע סיימת לראות את עונה 4 של ישנן בנות

vitekriver

New member
את מקנאה בך

כל הכייף של עונה 5 לפניך אין בעיה הברבי עלי היה פאואר צהובה בסדרה? חשבתי שהייתה רק בת אחת מלכת אסתר? טוב אני התחפשתי לכל מלכה אפשרית עד שאחותי הרביצה לי חחח סוויט וואלי מהמם

כן...

לצערי זה יורד ממש לאט וזה מעצבן אז כל הכייף רחוק ממני והיתה צהובה קוראים לה טריני והיא היתה סינית יפה כזאת אם אני לא טועה דרך אגב בת כמה את בכלל?

vitekriver

New member
21 בסוף החודש

ואם תגידי שאני זקנה אני אהיה בדיכאון אבל מצד שני אם תגידי שאני צעירה אני ארגיש קטנה מה שאחותי מגדירה מלכוד 22 :) חבל יש מלא קישורים שאפשר לעזור לך תוך שעה פחות ירד לך פעם אני עדיין מקנאה הסינית לא הייתה הסגולה? לא קראו לה פיית או משהו

זקנה?!?

הכי לא מאמי אני בסוף החודש בת 22 . נולדתי ב28 ליולי ואת? ולא היתה סגולה? או שבטלויזיה הבלאי שהיתה לך בבית זה הפך לסגול חחחח סתם בצחוק ומה קורה עם התרגום שלי? ואני אשמח לקבל קישורים לעונה 5 תודה

vitekriver

New member
אני 3 ימים אחריך

חחח את רומזת שהייתה לנו טלווזיה ישנה? חחחח יש לאחותי מלא קישורים אני אחפש בשבילך

FireInsaid

New member
לי היה פאוור ריינג'ס XD

אבל אפשר להתנחם בזה שהכי אהבתי את הורודה חחחח

vitekriver

New member
פי את כזאת לסבית זה לא יאומן

מי היה רואה פאואר ריינגרס????. הייתי מעדיפה לראות סוויט וואלי הייי

Shiri from the block

Active member
לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני התחפשתי פעמיים לפאוור ריינג'רס../images/Emo6.gif פעם אחת לורודה ופעם ללבן../images/Emo9.gif אבל גם סוויט וואלי היי הייתה סדרה מצויינת!!

למעלה