כל היום הייתי משחקת בהן והיה לי את כל הסוגים . והיום כשאני נכנסת לחנות של צעצועים אני נדהמת מזה שוב ובא לי לקנות לעצמי את הכל חחחח ולעזאזל אני בת 22 מה נסגר איתי?!? בקיצור את העיניים הכחולות אל תתלהבי בבקשה חח סתם בצחוק והלנה יפייפיה
אני גם התחפשתי לפאוור ריינג'רס אבל לצהובה וממש לא אהבתי את זה אני הכי אהבתי להתחפש למלכת אסתר ואין כמו סוויט וואלי אני הייתי מכורה לזה דרך אגב הרגע סיימת לראות את עונה 4 של ישנן בנות
כל הכייף של עונה 5 לפניך אין בעיה הברבי עלי היה פאואר צהובה בסדרה? חשבתי שהייתה רק בת אחת מלכת אסתר? טוב אני התחפשתי לכל מלכה אפשרית עד שאחותי הרביצה לי חחח סוויט וואלי מהמם
ואם תגידי שאני זקנה אני אהיה בדיכאון אבל מצד שני אם תגידי שאני צעירה אני ארגיש קטנה מה שאחותי מגדירה מלכוד 22 חבל יש מלא קישורים שאפשר לעזור לך תוך שעה פחות ירד לך פעם אני עדיין מקנאה הסינית לא הייתה הסגולה? לא קראו לה פיית או משהו
הכי לא מאמי אני בסוף החודש בת 22 . נולדתי ב28 ליולי ואת? ולא היתה סגולה? או שבטלויזיה הבלאי שהיתה לך בבית זה הפך לסגול חחחח סתם בצחוק ומה קורה עם התרגום שלי? ואני אשמח לקבל קישורים לעונה 5 תודה
לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני התחפשתי פעמיים לפאוור ריינג'רס../images/Emo6.gif פעם אחת לורודה ופעם ללבן../images/Emo9.gif אבל גם סוויט וואלי היי הייתה סדרה מצויינת!!