בבקשה תענו לי....

black spirit

New member
בבקשה תענו לי....

שאלתי את זה כבר ואף נפש חיה לא התייחסה לשאלה שלי...אז אני אשאל שוב...בתקווה שהפעם תענו לי:חיפשתי חומר על הוויקה ובמקרה נכנס לי אתר עם כישופים. אבל לפי כל מה שהבנתי עד היום הכישוף הוא לא מילים אלא רגשות...אני מתכוונת אם מישהו רוצה לעשות כישוף הוא צריך להשתמש במילים שלו לא? במילים שהוא מוציא דרך הרגשות שלו...ולא מילים של אחרים...כי אחרת קשה להתחבר אליהם...לא?! אז או שלא הבנתי שום דבר ועוד עבודה רבה יותר משחשבתי לפניי, או שכל הכישופים האלה שאתרים מציעים לאנשים הם לא יותר מ...כלום?! וגם היו באתר הזה כישופים של נקמה...כאילו מאגיה שחורה. מוזר שאתר מציע כישופים מסוג כזה...אם מישהו יכול להסביר לי קצת יותר...אני אודה לו מאוד

טוב אז ככה

כישוף הוא לא רק רגשות..אבל כמובן שגם. בדרך כלל שאתה רושם את הכישוף לבד אתה מביע את הרצון האמיתי שלך וזה עוזר לך להביע רגשות. אבל לפעמים לחשים רשומים בצורה יפה, שמתאימה לך, יכולים לעורר בך את הרגשות, וזה עוזר לא פחות בעת הכישוף. אני גם לעיטים רחוקות לוקח משהו שראיתי באינטרנט... ולמה מוזר שמפרסמים מאגיה שחורה באינטרנט? כל אחד ארחי למעשיו, ומי שרוצה שיקח. מקווה שעזרתי חביב הקסם

suki da yo

New member
אני בטוחה שענו פה על השאלה הזו

לפחות פעמיים שלוש, אבל לא משנה... כישוף הוא "יותר טוב", או יותר "חזק, כשאת כותבת אותו- בין השאר כי זה מתחיל את הפעולה של העלאת אנרגיה וריכוז בזמן שאת מחברת את הכישוף. אין שום בעיה להשתמש בכישוף שמצאת מוכן (או לשפץ אחד כזה) והוא לא יהיה פחות בעוצמתו. אם את לא מתחברת למילים של הכישוף, אז כן הוא יהיה פחות יעיל, אבל את יכולה להתחבר אליהן גם אם מישהו אחר כתב אותן. ובנוגע לכישופים שחורי- הרבה אנשים עושים הרבה דברים. יש באינטרנט גם מתכונים לפצצות דשן מחומרים ביתיים.

למעלה