בבקשה תענו לי דחוף !!!!!!

keinan4

New member
בבקשה תענו לי דחוף !!!!!!

אני חייב להבין כמה דברים , מקריאת תקצירים וספוילרים למיניהם ..... אני הבנתי משהו ממש אל ברור ..... שג'ואי ופייסי יהיו ביחד .... האם זה עונה הבאה או עונות קודמות ?..... ומי זה לעזאזל אדי ?????????.......... ושלא תבינו לא נכון ..... אני מכור לסידרה ....

אני לא קוראת ספויילרים...../images/Emo66.gif

אז אני לא יכולה לענות לך. פעם הבאה בבקשה לשים
ליד הודעות שעשויות להכיל ספויילרים. בכל מקרה נראה לי שמה שכתוב בהודעות של הספויילרים זה מה שיהיה בעונה הבאה.

Dawson girl

New member
../images/Emo58.gifאני אנסה לענות לך:

אהלן, מה המצב?... אפילו אם אתה מכור זה בסדר (כולנו פה מכורים.. זו מעין קבוצת תמיכה אינטרטית.. חחח) כי הפרקים האלו עדיין לא שודרו... אז ככה: אדי הוא החבר החדש של ג'ואי בעונה השישית (עוד שמונה ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). הוא לומד איתה באוניברסיטה ובהתחלה הם לא היו ממש חביבים זה לזה, אבל הכל השתנה כשהוא הכיר את ג'ואי לעומק (תרתי משמע...). לגבי ג'ואי ופייסי... ממ... זו סוגייה קצת מסובכת. היה פרק בארה''ב (בעצם כמה פרקים) שהם התנשקו והפגינו התנהגות רומנטית להפליא אחד לשני. אבל בפרקים שמשודרים עכשיו בארה''ב אדי חוזר (אחרי תקופה שהוא לא היה) ואז הם נפרדים.. ולא נראה לנו שהם יהיו ביחד בסוף. ברור?... ביי נמש

keinan4

New member
אוף נו שיהיה ......

מה ...... היא אבל לא עם דוסון בסוף העונה ?... ומה עם אודרי ?... אוף נו איזה סידרה לא עיקבית ..... וראסמי אם תשאלו אותי ..... פייסי וג'ואי כלכך צריכים להיות ביחד !!!!!! ואני הכי אהבתי את מה שהוא אמר לה בנשף סיום שאיהת הוא מרגיש כאילו הוא ככלום ... או משהו כזה..... קיצר הפרק שהם נפרדו .... היה עצוב אבל זה היה פרק ממש טוב ... ועוד יחסית לאותה עונה שהייתה לא משהו .... יעני מה קרה לדוסון קריק ..... היא התחילה טוב מאוד ותדרדרה מהר מידי .... עצוב מאוד ..... ובכלל איזה דיכאון שהסידרה נגמרת.....

Dawson girl

New member
היי, היי, להירגע!!../images/Emo58.gif

"התחילה טוב מאוד והדרדרה מהר מדי"?........ שמע, אני מסכימה שהסדרה היא לא מה שהיתה בתקופת קווין וויליאמסון שלה, אבל מפה ועד להגיד שהיא מידרדרת- יש הבדל גדול. נו טוב- "על טעם וריח אין מה להתווכח!" (עזוב, אני בקטע של פתגמים). ובקשר לסוף העונה- החלטתי שאני מחרימה את שני הפרקים האחרונים של העונה השישית (=של הסדרה) כי אני פשוט רוצה לעשות לעצמי אפקט הפתעה.... וחוצמזה אני לא יודעת מה יקרה אז, הכי רחוק שאפשר לדעת בספוילרים נכונים זה פרק 518- לאב בייטס. אחרי זה יש רק השערות.... אודרי בכלל הידרדרה העונה... לאן נעלמה המתוקה מהעונה החמישית?.... אני מסכימה עם זה שהקטע ההוא בסוף העונה הרביעית היה מדהים. אבל אני לא חושבת שהם צריכים להיות ביחד. אני דווקא בעד דוסון וג'ואי כזוג... אבל כל אחד והשקפתו. באמת סדרה לא עקבית. אבל זה הכיף בה!! שיש הפתעות כמעט כל עונה... בייייי נמש

LillipooT

New member
וול.. ../images/Emo58.gif

דבר ראשון.. אדי מושלם!
מזמן לא אמרתי לכם את זה ויש לי עכשיו הזדמנות אז..
אני מסכימה עם נמש לגמריי! הסדרה לדעתי לא הדרדה בכלל! וברור שהיא לא עקבית.. וזה כל היופי שבה.. האהבות מגיעות מהמקומות הכי לא צפויים (ג'ואי ופייסי לודגמא), הדמויות עוברות בין לילה שינויים מהותיים (אודרי לדוגמא בעונה השישית - שהפכה מבחורה פונית וחביבה, לאלכוהוליסטית מסוממת שפוגעת בכל חבריה). והעונה השישית ממש טובה!! אז אחריה.. נראה אם תגיד שהסדרה הדרדה
וככל הנראה, למרות ששום דבר לא בטוח עדיין, ג'ואי לא תהייה בסוף העונה לא עם פייסי ולא עם דוסון. העניין עם דוסון מסתיים בתחילת העונה, ועם פייסי יש סגירת מעגל לקראת הסוף.. אבל נראה נראה.. יכול להיות שעובדים עלינו..

למעלה