בבקשה תעזרו

בבקשה תעזרו

היי אני חדשה אני אבודה אין כבר לאן לפנות ניסיתי הכל לשפר את זה, להיתגבר עליו אבל כלום לא עוזר וחייבת להשיג אותו כי אין אף אחד בשבילי חוץ ממנו לא יכולה להביט בו איתה יותר ולא יכולה לעשות שום דבר כדי שיהיה שלי אז הגעתי לפה ואני מתחננת בפניכם אנא תעזרו לי בבקשה תגידו לי איך לכשף אותו איך לעשות אותו שלי שיאהב אותי כי לאבד אותו היה קשה מדי ואני לא מסוגלת לזה . תעזרו לי בבקשה תראו לאיזה מצב הגעתי..................

tip

New member
עוד רגע קט....

היי..חמודה..... מה קרה שאת נשמעת כה בהולה..... אאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההה עכישו הכל ברור וידוע הלב היקר שלך פצוע..... אז ידידיתי השבורה..... יתכן כי הדרך לא קלה ואף לעיתים נוראה... אבל כמו שאומרים --``כל סוף הוא גם התחלה חדשה``... אולי הכל שחור ומפחיד זה עתה אך אל דאגה במהרה תמצאי אהבה חדשה ומי יודע אולי גם יותר חזקה ויתר בטוחה...... תהיתנו אינה נמדדת ביכולתנו ליפול ולכאוב - אלא ביכולתנו לקום מן הנפילה ומן הכאב ולהמשיך להתקדם למקום שאותנו אוהב.... מאמין ומאחל רק טוב - אני הקטקט.

תודה אבל.....

אז שאלת מה קרה שאני כל כך בהולה ובכן הכל ובעצם כלום........ הוא פשוט הפסיק לאהוב אותי או שאולי הוא אף פעם לא אהב ונכון שאומרים שיש עוד אבל ניסיתי כל כך הרבה פעמים וכלום כולם רקים כולם לא מענינים כולם לא הוא..... אני מצטערת שמפילה על כל אנשי הפורום הזאת כזאת בקשה אבל באמת אנא תעזרו אני מתחננת רק תגידו לי את המילים של הכישוף שיחזיר אותו אליי כי אני ממש חייבת.... כי אני כבר לא מסוגלת להמשיך בלעדיו ותודה על ההבנה ותודה על ההבטחה שיהיה מישהו אחר אבל באמת אחד הדברים הכי כואבים לי לשמוע זה שיהיה מישהו אחר........ תעזרו בבקשה

Metal_F

New member
אוי....

עזבי אותך מכישופים. את לא צריכה לא כישופים ולא קסמים. אם את רוצה אותו באמת ואת רוצה וגם שישאר שלך את זאת שצריכה לעשות את זה בכוחות עצמך. על תתיאשי! ואם זה באמת לא מסתדר (מה לעשות גם זה קורה) אז את פשוט צריכה להתמודד עם זה וללמוד לחיות עם זה. קחי את עצמך בידיים...תראי לאיזה מצב הגעת! תראי לו (וקודם כל לעצמך) מה את שווה! ועצה מניסיון אישי...לא משנה כמה את אוהבת או רוצה אותו על תתני לו לדעת עד כמה. שידע אבל שלא ידע שאת סובלת בגללו. זה נותן לו לגיטמציה להתייחס אלייך כמובנת מאליה.

Metal_f

תודה על העידוד אבל כבר מאוחר מדי הוא יודע קצת קשה של לדעת לפי המבט שלי.......... כבר שנה וחצי מאוהבת בו היינו ביחד אבל לא יכולה להרשות לעצמי לאבד אותו........בעצם כבר איבדתי אז אין מה לעשות אם אפשר לעשות את הכישוף אני מוכנה לקחת את האחריות מוכנה .....

א...מממ...את לא חושבת

שאולי אבל רק אולי עדיף שתבקשי איזה כישוף שיעזור לך להתגבר אליו? ז`תומרת את באמת רוצה מישהו שיוהב אותך רק בגלל איזה כישוף? הרי את תדעי שזה לא אמיתי...מה זה שווה? וחוץ מזה כישופי אהבה הם כישופים שחורים...

רק אותו לצערי

מה לעשות אי אפשר להיתגבר וגם לא רוצה להתגבר רוצה להחזיק בו רוצה לאהוב אותו כל כך לחבק אותו שינשק אותי חזק חזק שיחבק אותי חזק חזק שילחש לי דברים באוזן שיהיה שם בשבילי ואני תמיד תמיד אהיה שם בשבילו לעד ולעולם שוב מצטערת על ההתקפה ועל הכתיבה המיותרת סליחה

TriNiTi

New member
כישוף אהבה

לפי דעתי זה אסור לעשות כישוף אהבה בכלל... בגיל 15 הטלתי כישוף על ילד אחד שממש אהבתי והוא התחיל לההפך לאופססיבי לגבי , כשוף אהבה יכול להיות דבר אפל ומסוכן ואסור לעשותו, לפי דעתי את צריכה בסה``כ לצאת להכיר אנשים חדשים ולבלות. אני מקווה שלא נשמעתי כמו מתנשאת או משהוא אבל אני ממש לא ממליצה על כישוף אהבה אם בכל זאת תרצי אני אשמח לעזור לך רק תפני...

TriNiTi

New member
שלא נדבר על זה

שכישוף אהבה נקרא מאגיה שחורה, כי זה לקחת ממשהוא את הזכול להתאהב!

שלי 15

New member
TriNiTi

אני מעונינת לדעת איזה כישוף הטלת.. איך עושים אותו .. אני לא בטוחה שאני יעשה כי אני פוחדת להתעסק במאגיה שחורה אבל סתם בשביל הידע .. איך הוא ? האם הוא עבד טוב ? ואיך עושים אותו ? תודה שלי! :)

עזרי לי

אוי קראתי תהודעה שלך בבקשה תעזרי לי אני מתחננת אנא תני לי את הכישוף חשבתי הרבה לפני שהגעתי לפה ולא מצאתי שום ברירה אחרת אנא עזרי לי כתבי לי הוראות הציעי לי בבקשה תודה לך תודה לך כל כך אין לך מושג כמה זה מדהים מה שאת עושה עם תסכימי לעזור לי

דיקלה*

New member
כישוף אהבה?

קראתי שהטלת כישוף אהבה על ילד שאהבת. רציתי לדעת איך אפשר לכשף מישהו שיאהב אותך, האם זה עובד, ואיך הצלחת לעשות את זה? האם זה באמת נתן לך משהו, ואיך משחררים מישהו מכישוף כזה? האם יש לו הגבלת זמן או משהו כזה? אני יודעת שכל כישוף חוזר פי שלושה. אז לא היית אמורה לאהוב אותו פי שלושה..? אני מצטערת אם אני קצת בורה בנושא, הייתי שמחה לקבל תשובות... תודה לך אם תעני

לא הבנתי איזה עזרה

רק תהיתי למה היתכוונת? סליחה שעצבנתי או משהו..... הרי העזרה שתוכל לבוא היא מ TriNiTi אם היא באמת תרצה לעזור

זה לא בעיה למצוא כישוף...

פשוט חפשי באינטרנט יש טונות...הבעיה היא ממש לעשות כישופים...הכישוף לא יפעל רק כי יש לך את המרכיבים הדרושים ...כישופים מנצלים את האנרגיה שלך ויש עוד המון דברים שאת צריכה לעשות לפני שתוכלי ממש להתיל כישופים זה לא פשוט כמו שאת חושבת...כישופי אהבה הם כישופים שחורים שזה קרמה רע אני יודעת שזה לא מענין אותך עכשיו אבל זה יעניין אותך בעתיד... אני יודעת שזה כבד...אבל כשעושים כישופים זה מסובך ממה שאת חושבת

אור הצפון

תיראי אני יודעת שכישוף זה א מדליקים נר אומרים את המילים והכל מסתדר אני יודעת שצריך לעבוד על אנרגיה וכוח בשביל כזה כישוף ואני מוכנה לעבוד על זה ןמוכנה לקחת תסיכון לא מזלזלת בכלל מהתוצאות ויודעת שיכול להיות שאשלם על זה אבל מוכנה לקחת בחשבון הכל בבקשה אנא הציעי לי איך להכין את עצמי ? איפה למצוא תכישוף? האם להיתנסות במשהו קודם? מה המרכיבים? איך לנתב תאנרגיה?איך להגיע לזה ?

דיקלה*

New member
בהצלחה לך

היי, אני חדשה בקטע של ההודעות . אבל ראיתי את ההודעות שלך, ןרציתי להגיד לך שגם אני עברתי עכשיו פרידה קשה ואני עדיין אוהבת אותו, והייתי עושה הכל להחזיר אותו. אם כישוף היה עובד- בבקשה.. אבל לא נראה לי שזה עובד, וגם אם כן זה לא נראה לי הוגן ובטוח להתעסק בזה. אבל באופן כללי, הייתי מעוניינת לקבל הסברים ממישהו על מאגיה, כישוף ואיך אפשר להשיג מידע בתחום? או להתחיל להתעסק בזה? האם ישנן חנויות שמוכרות ספרים או דברים הקשורים לכישוף? והאם זה אמתי כל העסק? אני חושבת שאני מאמינה בזה. הייתי רוצה לקבל הוכחות. תודה לכל מי שיענה. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ותיזהרי

תודה...

היי תודה על ההבנה והאיחול בהצלחה זה באמת עוזר בהתחשב בכך שמישהו אחר מציע לי להיתאבד

טרדר

New member
זה בעיה

אני חיפשתי אתרים עם כישופים ולא מצאתי אחד! אם תוכלי לתת לי מספר אתרים אודה לך מאוד!!!!

היא הציעה לך לצאת ולהכיר אחרים...

ומה הטעם לאהוב מישהו שלא מחזיר לך אהבה. את לא חושבת שמגיע לך להיות נאהבת בזכות עצמך?. לא מגיע לך שישקיעו בך תשומת לב ורגש? בברכה צילה שיר-אל

למעלה