בבקשה תעזרו לי

בבקשה תעזרו לי

היי רשמתי לכם כבר הודעה לפני חודש ולא כל כך עניתם לי אני ממש מיועשת בבקשה אם למישהו יש רעיונות לדברים שגורמים לכם אושר תכתבו.. וזה צריך להיות כמו לצחוק לשתות שוקו חם כשקר וכו'.. תודה :)

noname202

New member
מה פתאום לדרוךך - למצוא ערימה של

עלים יבשים ולקפוץ עליהה :]:]:]

ליזיגי

New member
שאומרים לי שאני מצחיקה ומטורפת זה

עושה לי ת'יום
חחחהחהחחה אמממ.... לשתות נסטי אחרי בצפר עושה לי ת'יום להצליח תרגילים במתמטיקה לא לעשות כלום ל-10 דקות לצחוק וכן, גם לדרוך על עלים יבשים חחח כמו שנאמר קודם

ואי

תודה תודה לדרוך על עלים יבשבים זה מקורי וממש נכון... יש לכם עוד אולי זה ממש דחוף..

ליזיגי

New member
ואם כבר אנחנחו בקטע הזה אז אני צריכ

ההה דברים שאתם עושים וכולם עושים.. קשה להסביר אני אתן דוגמא - תמיד שנושרות שיערות באמבטיה לא שוטפים אותם אלא מדביקים אותם על הקירות... חחח תודו שזה גם אתם ואל תייבשו אותי אחרת אני אצא מוזרה =]] אווווו שרעבים הולכים למטבח, פותחים ת'מקרר, ואז סוגרים אותו, ואז פותחים את כ---ל הארונות ותמיד איכשהו חוזרים למקרר... אוווו.... שמקנחים את האף תמיד מתפתים לראות מה יש שם :) חחחח ידוע !!! בכל מקרה תשתפו אותי בעוד כל מיני משפטים כאלה... זה נוווורא דחוף וגם אם אתם לא באמת עושים את כל זה, תגידו שכן, זה יעשה לי טוב בלב

hadarinke

New member
חח יש לי...

אתם נמצאים בחדר שלכם ואתם צריכים לקחת משו מהאמבטיה, איכשהו אתם מגיעים למטבח מסתובבים כמו זומבי ואז חוזרים לחדר מבואסים שלא מצאתם את מה שרציתים.. גם שפתאום אתם מוצאים משו שנאבד לכם לפני מלאמלאמאלמאלממלא זמן

hadarinke

New member
עודד

שמצליחים להרים משו בעזרת הרגל שאין כוח לזוז שמוצאים שקל בחור של העודף בתוך מכונת ממתקים או משקאות...

YogevLevi

New member
או ש.....

רוצים ללכת לעשות משהו ואז מסתובבים בכל הבית בלי לזכור מה רוצים לעשות ואז חוזרים לחדר בבאסה משו....

ליזיגי

New member
חחח כןן

שמחפשים משהו אחד ובסוף מוצאים משהו אחר בכלל ואז שמחים שמוצאים אותו

ליזיגי

New member
אויש זונת מאיפה באת?

חחחח וכן ידוע... אבל בטיולים שכולם רואים אותי רק עם טישו בשביל מה צריך ז' אם אפשר לחטט באף ?.... חחח אייי איי צוות ז'יעה

רותםםםםםם!!

מה קורה נשמהה?!. איך התגעגעתי אלייך.. חחח וכולה עבר איזה 4 ימים.. מה נשמע?!?. דיר באלק את לא שומרת על קשרר.. ו.. *לרקוד את הריקוד שלימדת אותי יחד עם יעבץ ומור* חחחח.. תשמרי על קשר דיר באלק אם לא..! האי סי קיו שלי זה 100724531.. תחברי.. :]]]]]]

למעלה