בבקשה תעזרו לי =[

בבקשה תעזרו לי =[

אז ככה לי ולחבר שלי יש 4 וחצי חודשים והיום הוא נפרד ממני =/ הוא בשבוע שעבר חיפש אותי ולא תפס אותי יום שלם ונפגע מזה ואין לי כ"כ זמן להקדיש לו בגלל הבגרויות והכל... ואני ממש אוהבת אותו ולא יודעת מה לעשותתת תעזרו ליייייייייייי

סמסרה1

New member
לרוזה בשיר הפוזה

היי רוזה, זה שלא ענית יום שלם זו לא הסיבה לכך שהוא החליט לסיים הקשר.

ItsyPitsy

New member
רוזלה

אולי זה שאת בדרכ "בנאדם עסוק" כזה זה מפריע לו עוד ממזמן וקצת נמאס לו? אתם בדרכ מדברים על מה דשמפריע לכם בקשר? פשוט תפי אליו ברוגע ותבקשי שיגיד לך מה היה לא בסדר. בלי דרמה רק דוגרי כי אם יש לו סיבה מוצדקת אחרת אז זה כבר משהו אחר לגמרי...

Licorice

New member
אין דבר כזה "סיבה מוצדקת"

ממתי מגישים ערעור על פרידה? הוא נפרד ממנה כי ככה. מה זה משנה למה? ואם אפשר לשנות את זה? ואולי הוא בכלל טעה? ואולי הוא נפרד ממנה תחת השפעה? אם הוא נפרד ממך, ותהא הסיבה האידיוטית ביותר! אין מה לנסות לדבר ולשכנע אותו. זה גם לא בריא לחזור ולהתחנן להסבר או שינוי דיעה.

sh53

New member
לא מסכימה שצריך לשאול ולברר

מגיע לה תשובה ותשובה כנה - 4.5 חודשים יחד זה לא יום או יומיים. אי אפשר להחליט סתם ככה שהיום לא בא לי וללכת כאילו כלום לא קרה ולא היה פה רגש. 4.5 חודשים זורקים סתם ככה בגלל יום אחד? לא נראה לי שזו הסיבה שלו, אלא רק סתם תירוץ ומגיע לה לשמוע את הסיבה האמיתית ושלא יחשבו שהיא לא מבינה מהחיים שלה כלום ואפשר לספר לה סיפורים כאלה.

Licorice

New member
אני חושבת בדיוק ההיפך.

לא מבינה מהחיים שלה זה להגיד ש"מגיע" לה הסבר! לא "מגיע" לאף אחד כלום. זה לא חוזה, זה לא חוק, זה לא כלל. אם הוא לא רוצה אז הוא לא רוצה. אבל שוב, זאת החלטה שלה ואני מאחלת לה רק טוב. אני יכולה להעיד על עצמי, שלעולם לא אנסה לבסס קשר עם מישהו שזרק אותי. בטח לא כשאני לא יודעת למה. אני לא יודעת מתי שוב זה יקרה, ואני לא צריכה את הדרמות והשטויות האלו בחיים שלי. אם ה"סיבה" טובה, אז אין לי מה לשאול אותו, החלטתו-כבודו. אם הסיבה לא טובה, אז על אחת כמה וכמה אין לי מה לשאול אותו, להפך, להתרחק כמו מאש.

ItsyPitsy

New member
איזה שטויות

כל קשר כמעט אפשר להחיות ולשפר. ואולי בכלל זה משהו קטן סתם אי הבנה שמועה משהו מישהו שסכסך למה ישר צריך לנתק קשרים זה לא הדרך. לא כל פעם שהדלת נסגרת אומרים יאללה סלאמאת רואים למה זה קרה חוצמזה מטעויות לומדים היא אפילו לא יודעת במה היא טעתה ככה גם אם הם לא יחזרו היא תעשה את זה שוב בעתיד תמיד טוב לדעת למה

למעלה