בבקשה תעזרו לי...

DiDi DoLL

New member
בבקשה תעזרו לי...

יש לי התלבטויות קשות בשנה וחצי האחרונות.... השנה אני התאבתי קשות בבת אחת מהכיתה וזה נמשך הרבה זמן...ומהתחלה ידעתי שזה לא אפשרי...אז פשוט ניסיתי להמשיך...בכיתי והיתי בדכאון וכל מיני כאלה...עכשיו אני עברתי על הילדה הזאת..וכבר חשבתי שהקטע נגמר אבל עכשיו אני דלוקה חזק על מישהי.....אני נמצאת במצב מאוד קשה...כי אני לא רוצה ליות לסבית...אני לא יוכל לחיות ככה....וגם אני עדיין לא יודעת מה איתי...כי בקטע הרגשי אני נמשכת רק לבנות אבל בקטע המיני לבנים... תעזרו לי בבקשה...אולי אפשר איכשהו להפוך את זה??!!! או לשפר את המצב...אני ממש בדיכאון עכשיו...

תפוזית3

New member
תראי מתוקה........

למה את בדיכי אחותי קחי את זה בסבבה... את לא חייבת להגיד לעצמך "יא אני נמשכת לבת אני מאוהבת בבת אז אני לסבית" קחי את זה ב...רכות חחח סתם אין לי מה להגיד לך כי פשוט גם לי הייתה את אותה בעיה.... ואמרתי לעצמי אני לא צריכה את ההגדרות האלה אני יתאהב במי שאני יתאהב ויהיה מה שיהיה (רק שההורים לא ידועו)חחח וזהו בנתיים אני עושה מה שהלב אומר לי ולא מגדירה את עצמי ולא מקשיבה לחברה וכו'... זה בכל זאת מה שאני עושה אז אני מקווה שאכשהו הבנת מה המסר שרציתי להעביר לך ואם לא את תמיד יכולה לשאול שאלות חחח
ערב טוב ולילה טוב ואם כבר התעוררתם אז בוקר טוב..

DiDi DoLL

New member
אבל נגיד...

החברות באות ושואל על מי את דלוקה..ומה אני אומרת..."לא רוצה להגיד"...טוב פעם אחת...פעמיים...אבל די....זה נראה כבר מוזר...

תפוזית3

New member
שמעי אחותי.......

תגידי להם שאת פשוט לא דלוקה על אף אחד ושעדיין לא התאהבת יש לי ידידים סטיירטים שעוד לא התאהבו והם בני20+ הבעיה שלך לא צריכה להיות מה לומר לחברות שלך..את צריכה להחליט מה את רוצה להיות ולא לפי מה שהחברות שלך... דבר חשוב בחיים הוא גם להקשיב לעצמך ללב שלך ולתחושות שלך ככה תיהיה מסופקת....בכל מקרה זאת דעתי..מקווה שתעשי את מה שאת מרגישה!! שיהיה לך בהצלחה!!

DiDi DoLL

New member
אני יודעת מה אני רוצה....../images/Emo4.gif

אני רוצה ליות סטריטית...אבל אני לא יכולה לעשות כלוום...וזה מאוד מרגיז...אני לא מבינה..למה צרכים ליות אנשים בעולם שלא חיים לפי מה שהטבע קבע אלה להפך..כמו איזה מוטציות....זה מאוד לא הוגן...אני בטוחה ש80 אחוז מהומוסקסואלים סובלים בהעובדה שהם כאלה.... זה מאוד מתסכל...

תפוזית3

New member
טוב...........

קודם כל הם לא מוטציות הם בני אדם כמוני כמוך וכמו כולם... זה שנמשכים לאותו מין לא אומר עליהם כלום.. ולי נראה שאת מקשיבה לראש שלך ועל כל הסטיגמות האלה מאשר ללב שלך....אבל אם את כל כך רוצה להיפטר מיזה אז תנסי לא לחשוב על זה ותיהיה יותר עם בנים וזה...

DiDi DoLL

New member
../images/Emo26.gif

לא רציתי להעליב מישהו או משו..פשוט התכוונתי לזה שזה כאילו לא נורמלי... טוב...לא משנה...תודה על העזרה!!

דימנטיה

New member
תראי...

קודם כל, העובדה שנדלקת על בת לא הופכת אותך ישר ללסבית. אני לא יודעת בת כמה את, אם את צעירה אז זה נורמלי לחלוטין להתבלבל. קורה שבנות פתאום רוצות בנות וזה עובר להן אחר כך. גם אם לא, בשביל זה יש את המושג "ביסקסואל". זה ממש לא נורא. עכשיו, בקשר לחברות שלך, את לא חייבת להן שום דין וחשבון. הן לא חייבות להכנס ולהציץ בכל פינה אפלה של המוח שלך, מותר לך שיהיו לך סודות. בכל מקרה, זאת לא סיבה לפחד. תירגעי :) אם זה בכל זאת מעיק עליך, יש את פורום זהות מינית שיכול גם לעזור אולי.

למעלה