בבקשה תעזרו לי!

cami y luly

New member
בבקשה תעזרו לי!

אליאב זה הילד שנידלקתי עליו בזמן האחרון.. מתוך הבלוג שלי: (הפוסט האחרון) עכשיו היתה לי שיחה איתו באייסיקיו על הנושאים שבלב.. חח קיצר הוא אמר לי שהוא מחבב את תהילה ואותי אבל ברוב טמטומי אמרתי לו שאני אוהבת אותו בתור ידיד אז מחר בבוקר אני אגיד לו שאני מרגישה משהו אליו אבל אני צריכה קצת זמן כי רק לפני כמה ימים התגברתי לגמרי על שחר... הוא אמר לי שהוא רוצה חברה אבל אמרתי לו שאני לא רוצה. הוא נראה לי מזה דלוק על תהילה ואני בנתיים מנסה לשכנע אותו שלא כדאי לו עליה והוא אמר לי שהוא מנסה לשכוח אותה. ושלא תחשבו שזה רק מאינטרסים אישיים, אני גם רוצה לשמור עליו מפני המפלצת הזאת. תהילה ממש לא מתייחסת יפה לבנים וחושבת שכל העולם שלה ואני ממש לא רוצה שהוא יפגע. אם יקרה ביננו משהו אז אני רוצה שזה יקרה רק שנהיה יזיזים ולא יותר מזה. אם נהיה חברים אז בסוף ניפרד ונריב ולא נדבר יותר ואני ממש לא רוצה את זה כי אני מזה אוהבת אותו. אני אוהבת אותו יותר מידיד אבל אני כרגע מאוד מבולבלת כי אני שחר עדיין בראש שלי ואני לא יכולה להתחיל קשר בזמן שאני עדיין חושבת על האקס (ובנתיים אספתי עוד אקס.. חח), ועברו כבר כמה חודשים.. אני אבק מאליאב שיעזור לי לשכוח את שחר ואם הוא רוצה אז שיחכה לי ואז נוכל להיות אולי בקשר או משהו כזה... כי אני לא רוצה שילך עם מישהי אחרת!!! אם הוא ימצא מישהי שהוא אוהב אז אני אשמח בשבילו אבל הסיבות שבהן הוא מחפש את החברה אני אפילו לא אשמח אם אני אהיה חברה שלו. מה לעשות? להגיד לו את כל מה שכתבתי כאן? להראות לו את הרשומה הזאת ואת הקודמות? להגיד לו שאני מרגישה כלפיו משהו אבל אני צריכה קודם לשכוח לגמרי את שחר? מה לעשות??? בבקשה תעזרו לי!! הוא ילד פשוט מתוק ואני לא כל כך רוצה לוותר עליו אבל אני מוכנה לתת לו ללכת בתנאי שיהיה מאושר מבחירתו.

sh53

New member
זה לא פייר כלפי אליאב

הוא רוצה חברה ואת רוצה ממנו רק יזיזות, כי את לא בנויה עכשיו לקשר, וכדי לא לאבד את האפשרות שתהיי חברה שלו בעתיד, את רוצה לבקש ממנו שתוכלי "לשמור אותו על אש קטנה". אני חושבת שאת צריכה קודם לארגן את המחשבות בראש, לראות מה שאת רוצה מעצמך ומצפה מעצמך. להשתדל ולהתאמץ קצת יותר. אם תהיי יזיזה שלו (בהנחה שהוא יסכים), האם הוא לא יראה בך רק כיזיזה בלבד? האם זה לא יגרום לך להקשר אליו רגשית ונפשית אחרי שתשכבו? האם זה באמת יגרום לך לשכוח את שחר? כשמבולבלים - לא מכניסים אנשים אחרים לבלבאלה שיש לנו בראש, אלא מנסים לארגן את המחשבות שלנו ולא להכניס לבלבאלה שיש לנו עוד אנשים כדי שיהיה לנו יותר "שמח" בחיים ויותר עניינים ובעיות רגשיות בתחום האהבה לפתור אח"כ.

cami y luly

New member
חחחחחחחחחח

שושי את הצחקת אותי!!! אני ממש לא בגיל המתאים כדי לשכב עדיין! חחחחחחחחח אני כולה בת 13 וחצי!!!!! כבר הבנתי מה לעשות לבד.. חחחחח אני אספר לכם אח"כ ביי

sh53

New member
../images/Emo6.gif שלא תציעי לו להיות יזיזה שלו

לכי תביני איך הוא יבין את זה.

למה יזיזות?

אל תחפשי הגדרות פשוט תהיו בקשר... של חברים.... בלי להגדיר את זה... כדי לא לפתח תלות, ציפיות... כי יזיזות זה סקס בלי רגש...

sh53

New member
לא נראה לי שסקס בא בחשבון

ולא משנה איך נכנה את זה "ידידות" / "יזיזות" / חברות וכו'. פה

למעלה