בבקשה תעזרו לי

תודה על החיבוק ועל העזרה אבל

אני מבינה שאת מנסה לעזור לי ואני ממש מודה לך והלוואי שיכולתי כמוך, לפנות למישהו מבית הספר אבל השנה יש לי מחנכת מפחידה בצורה זוועתית פעם אחת לא הייתי בשיעור כי לא הרגשתי טוב וכשסיפרתי לה היא כמעט צחקה לי בפנים ! הרגשתי ממש שהיא מזלזלת בי !!! ועם היועצת יש לי ניסיון לא טוב במיוחד, עוד מכיתה ז. אני יודעת שזה נשמע כאילו אני לא רוצה לעזור לעצמי אבל אני ממש ממש רוצה וגם אם כן אפנה למישהו מהבית ספר מה אגיד ? אמא שלי תכחיש הכל, לא יאמינו לי !!! הם יהיו חייבים לספר לאמא שלי, לא יוכלו לא לעשות כלום אין לי אף אפשרות ! זה לא פייר ! אני שונאת את עצמי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ילדה יקרה

הכאב הוא לא רק בניק שלך אלא בוקע מכל שורה ושורה... אנחנו מבינים את המצב המסובך, את הסבל שלך, את הקושי במציאת כיוון לפתרון... אבל אנחנו מאמינים שאין, פשוט אין, בעיה ללא פתרון. לפעמים הפתרון הוא בטווח הושטת יד ולפעמים רחוק יותר... לפעמים קל להשיגו ולפעמים צריך לעבוד קשה ולהמתין זמן רב בסבלנות (שאין)... לפעמים הפתרון בא אלינו כאילו בקסם ופעמים צריך לרדוף אחריו... אבל תמיד יש פתרון! ברור שבמצב כמו שאת מתארת חמודה קשה לפנות לייעוץ נפשי: אמא תסרבל, אבא לא עוזר, אילת קטנה... אבל גם באילת הקטנה (יחסית) יש אפשרויות, דיסקרטיות, טובות, עוזרות באמת. אנא אל תתייאשי. אני תבררי. תרימי טלפון לכאן או לכאן, תשאלי, תחפשי. את תראי שתמצאי. אנחנו כולנו מחזקים אותך מכאן חמודה.

אני לא יודעת אם יש פתרון

אבל בזכותכם, ובזכות כל מי שכאן החלטתי שאם יש פתרון ואם אין זה לא משנה ! כי אני מתכוונת למצוא פתרון משלי !!! אני רוצה לעזור לעצמי !!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ילדה יקרה ../images/Emo24.gif

טוב לשמוע שאת מתכוונת למצוא פתרון... וזה קודם כל בגללך כי את בחרת בפתרון הזה... אנחנו שמחים שאת רוצה לעזור לעצמך ונשמח לעזור לך

שלום ילדה..

אני חושבת שפחות או יותר הבנתי את המצב... נראה לי ואם תרצי אני יכולה לברר לך משהו באזור אילת או פשוט להפנות אותך למקום שבטוח יציעו לך עזרה וזה יהיה דיסקרטי ואינטימי עד כמה שיהיה אפשר.. אוכל להסביר לך את כל התנאים לעזרה ומתי הם מערבים הורים לדוגמא אם בכללל.. תכתבי ואני מבטיחה לעזור.. אני יכולה לנסות.. ואולי להצליח... מה דעתך? מחכה לתשובה הקיסרית הילדותית

באמת ? אני כל כך אשמח אם תוכלי

אני אבין אם את לא יכולה אבל אם כן, אני ממש אשמח :)))) אז אם תצליחי לברר משהו בשבילי תכתבי לי טוב ? נמאס לי מהחיים שלי אני ממש רוצה לעזור לעצמי !

stormy

New member
../images/Emo23.gifרעות חמודה......

מצטערת לשמוע ושןלחת לך חיבוק ענק מכל הלב.... רק רציתי להגיד, שאולי זה לא מנחם אבל זאת עובדה, אמא שלך מתנהגת אלייך ככה לא בגלל שאת באמת עצלנית ולא כי משהו רע בך, אלא כי משהו לא בסדר איתה היא מרגישה חלשה, ובגלל זה גורמת לך להרגיש חלשה במקומה. את בטח לא חושבת ככה, כי זה כבר חלחל שנים לתוכך...וזה כבר הפך לחלק מהמציאות שלך והתפסיה שלך לגבי עצמך.... גם לי יש את אותה בעיה, עם ההורים שלי זה לא היה עד כדי כך חמור כי הם לא קיללו אותי, אבל פעם הם היו מרביצים לי...ואח שלי היה יורד עליי קבוע על כל דבר שעשיתי, הוא עדיין יורד עליי אבל לא בתדירות כמו שאר השנים. גם לי יש תפיסה מקובעת כלפי עצמי, ואני יודעת שזה בגלל המסרים שקיבלתי על עצמי (לא שזה עוזר שאני יודעת בגלל מה זה- אבל אני לפחות יודעת...) אל תעזבי אותנו....זה נשמע מוזר שאני אומרת את זה, כי אני בעצמי חושבת על להתאבד, אבל אני אומרת את זה, כי אני מחזיקה מעמד ונורא נורא נורא קשה לי, ואני חושבת שזה יעזור לי לראות איך אנשים נלחמים ומחזיקים מעמד... זה היה הסיבה האגואיסטית, הסיבה השנייה היא: שאני
אותך, והייתי רוצה שתשארי לי....

אני לא רוצה למות

ואני יודעת שאמא שלי לא בסדר, וזו לא אשמתי אבל קשה להתמודד עם זה, ואני נשברת ופוגעת בעצמי ואחר כך אני שונאת את עצמי אבל אני לא רוצה למות ! אני שונאת לחשוב שאולי באמת מצפה לי משהו טוב ואני אפסיד אני גם מפחדת ודואגת בעיקר לאדם היחידי בעולם שנמצא לידי ( פיזית ) ועוזר לי ודואג לי אני יודעת שאם יקרה לי משהו, זה יהרוס גם לו את החיים והחיים שלו הרבה יותר חשובים לי ! אני רוצה לפחות שהוא יהיה מאושר אם לא אני

אני לא רוצה למות

ואני יודעת שאמא שלי לא בסדר, וזו לא אשמתי אבל קשה להתמודד עם זה, ואני נשברת ופוגעת בעצמי ואחר כך אני שונאת את עצמי אבל אני לא רוצה למות ! אני שונאת לחשוב שאולי באמת מצפה לי משהו טוב ואני אפסיד אני גם מפחדת ודואגת בעיקר לאדם היחידי בעולם שנמצא לידי ( פיזית ) ועוזר לי ודואג לי אני יודעת שאם יקרה לי משהו, זה יהרוס גם לו את החיים והחיים שלו הרבה יותר חשובים לי ! אני רוצה לפחות שהוא יהיה מאושר אם לא אני ב -
ענקית אני

רק רציתי לומר ../images/Emo51.gif

כשכתבתי את ההודעה הראשונה הרגשתי על הפנים שלאף אחד בעולם לא אכפת ממני ועכשיו אני קוראת את כל ההודעות ולא מפסיקה לבכות כי מסתבר שלמישהו כן אכפת ממני אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדי כולכם אתם המלאכים שלי אני לא פה הרבה זמן אבל פשוט הצלתם אותי כל מי שכואב לו כאן, או קשה לו, לא צריך להתייאש אסור לכם להתייאש !!! כי ראיתי שהאנשים שכאן מ-ק-ס-י-מ-י-ם !!! ואני יודעת ובטוחה, שעוד יתגמלו אותכם, אני בטוחה שאם לא תתייאשו תצליחו ובסופו של דבר, יהיו לכם חיים מאושרים !!! אני בטוחה שכולכם רוצים להגיד לי - לקרוא, ולהפנים ואני באמת מתכוונת אחרי כל התגובות לעשות משהו למען עצמי כמה שזה יהיה קשה, זה עדיף תודה על הכל אני אוהבת את כולכם, ואף פעם לא אשכח אותכם או אפסיק לאהוב שלכם - רעות

NasTy GirL

New member
רעות...בבקשה...לכולנו אכפת! תראי כמ

כמה הודעות כתבו לך בשרשרת! בשביל זה אנחנו פה... ממני, לירי

Vsilver NJ

New member
רעותי!

אוי חמודה, בוודאי שכולנו אוהבים אותך.... אוהבים תמיד!
ג´ודייייייי במצברוח טוב...

שי-לי

New member
היי חמודה

(כמעט מעדתי וכתבתי רעותי ואז נזכרתי שאת שונאת שמכנים אותך כך).... הכאב זועק מדבריך ואת מחפשת דרכים לעצור אותו ולהעלימו ולא יודעת איך. אבל כמו שכתבתי למישהי פה, את רוצה לוותר על הכאב, אך לא על עצמך, על רעות. אז החזיקי מעמד והמשיכי להאבק למענה, היא שווה את זה. את חשה בודדה ושאין לך למי לפנות. אל תתייאשי, המשיכי לזעוק ולחפש ובסוף יהיה מישהו שישמע, יבין ויושיט יד לעזרה. ואם אמא, המחנכת והיועצת אינן באות בחשבון, אל תתייאשי וחפשי דמויות אחרות. איני מכירה אותך, אבל אולי יש במשפחה איזו דמות שתחושי נוח לפנות אליה (איזו דודה, סבתא וכו´) או אולי דווקא בבית ספר (רכזת השכבה? סתם מורה נחמדה? האחות? הסגנית?). ואל תשכחי שבכל עיר יש מסגרות ייעוץ לנוער בהן אפשר לקבל עזרה מקצועית בחינם, ובאופן דיסקרטי וחסוי. (השרות הפסיכולוגי חינוכי של העיריה, תחנת ייעוץ לנוער של קופת חולים, היחידה לנערה של שירותי הרווחה והתחנה לבריאות הנפש) הן רק קומץ של דוגמאות. איני יודעת מה קיים באילת, אבל אם תתאמצי - תמצאי. כרגע את מתקשה להתרכז, אין לך כוח לכלום ולכן לא מצליחה ללמוד. נכון שנעים לנו לקבל ציונים טובים, אבל זה לא סוף העולם. תמיד אפשר לחזור לכך בעתיד ולהשלים וזה אף פעם לא מאוחר. בינינו, כמה פעמים לאחרונה השתמשת בחיי היום-יום בחומר שלמדת בתנ"ך, היסטוריה, מתמטיקה ושאר המקצועות? אני בטוחה שאפילו לא פעם אחת. לימודים זה חשוב אבל זה לא הכל בחיים. לפעמים בחיים אנחנו זקוקים לפסק זמן ולמנוחה מהכל כדי לאפשר לנו לנוח ולאגור כוחות מחודשים כדי שנוכל להמשיך הלאה. ואולי זה מה שאת זקוקה לו כרגע. אני
אותך חזק ומאחלת לך
. שי-לי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
גם אנחנו

וגם אנחנו, כמובן, מצטרפים לאוהבים ולדואגים. לא רק שאיכפת לנו ממך, ומכל אחד ואחד שנמצא איתנו כאן, אלא שבשביל זה אנחנו הרי קיימים... אנחנו מאושרים לדעת, רעות, שלאור התגובות הנפלאות שקיבלת כאן קיבלת כוחות ושאת תעשי דברים למען עצמך. נתפלל שתצליחי. האושר שלך הוא האושר שלנו, באמת!

למעלה