בבקשה תעזרו לי...

בבקשה תעזרו לי...

בשבוע הזה כל הסיוטים שלי התממשו: 1:אמא שלי תפסה אותי מעשנת 2:אמא שלי תפסה אותי שיכורה 3:פרצו לנו לאוטו ומכל הדברים גנבו לי את הדיסקים שלי ואת החבילת טארוט שלי 4:החליטו שרוצים לאשפז אותי באיזשהו מוסד פסיכיאטרי בנהריה 5:הספר צללים שלי נעלם, הוא היה בתוך המגרה שלי והוא פשוע נעלם לא ידעתי מה אני עושה עם עצמי אז חשבתי שאולי ,האנשים פה יוכלו לעזור לי... אין לי מושג מה אני עושה הדברים שהכי חשובים לי בחיים שלי נעלמים! וכל הדברים שהכי פחדתי מתרחשים זה כאילו אני מקוללת יש למישהו עצה??? זה ממש חשוב!

מזה למה היא התכוונה?!

אתה לא רואה מה שהיא כתבה?? נגיד: היא פחדה שאמא שלה תתפוס אותה מעשנת - אמא שלה תפסה אותה... זה פחד שהתממש!! לבינתיים אין לי כ"כ פיתרון.... אני צריך לחשוב....

L e s t a t

New member
רגע רגע רגע, תירגעי קודם

1. אותי לא תפסו מעשן, אני סיפרתי על זה להורים ואחרי חצי שנה הפסקתי. 2. דברים כאלה חולפים, הורה זה הורה, גם אם הוא תופס אותך שיכורה, מעשנת או מכשפת, הורה אוהב את ילדיו אהבה ללא תנאים (במקרה של אבא שלך אני לא בטוח). לעשן ולהיות שיכור לפעמים זה חלק מגיל הנעורים, קורה, חולף, עובר והכי חשוב - נסלח ונשכח. 3. זה קורה, תדווחו על גניבה ותחסכי כסף לחבילה חדשה. 4. למה לאשפז אותך? בגלל עניין המאגיה? כאן אפשר להכניס כמה חוקים דמוקרטיים (חופש הדת והחופש מדת, ישנן דתות שהמאגיה היא חלק מהן, כמו האסטרו למשל). 5. בדיוק בגלל דברים כאלה צריך להטיל כשפי הגנה וברכה על ספר הצללים. זהו? אלה הפחדים הכי גרועים שלך? בתחילת השנה הזו קרו לי כל כך הרבה דברים רעים שאפילו לא היו פחדים שלי שגורמים למה שקרה לך להתגמד (בינהם ידידה נהרגה באסון התאומים, מספר ידידים נהרגו בפיגוע וסבא רבא שלי נפטר).

כמה דברים...

כמו שאמרת במיקרה של אבא שלי זו לא אהבה ללא תנאים ואף אחד מהמשפ´ לא מקבל את העובדה שאני לא איזה פושעת ורומים לאשפז אותי כי איזשהו פסיכיאטר בדק אותי וכבכיכול מצא איזשהי בעיה נפשית שהתפתחה בילדות מה שלדעתי סתם בולשיט אבל דעתי לא נחשבת... ואני יודעת שעשעיתי טעות כשלא עשיתי כישוף הגנה והנה הטעות חוזרת אליי ולא אלה ממש לא הדברים הכי גרועים שקרו או שיכולים לקרות לי כפי שכבר אמרתי אלא פשוט היו דברים שידעתי שאם יגלו התוצאות של זה יהיו חמורות אבל מה לעשות זה קרה, ותודה על העידוד... ואני מצטערת בשבילך על כל מה שקרה בתחילת השנה...

Pixy led

New member
ניל,

בקשר לאשפוז - לדעתי את חייבת, ואני מדגישה, חייבת ליזום שיחה רצינית עם ההורים שלך ולומר להם שאשפוז, על אחת כמה וכמה אשפוז בכפייה שייטול ממך את החופש שלך (ובאשפוז עלולים לקרות דברים מאוד, מאוד לא נעימים, כמו הזרקת תרופות נגד רצונך, קשירה למיטה וניתוק מן החברה) רק יזיק לך. ברגע שהם יבינו את זה, העניין של אשפוז יירד מהפרק. את צריכה לדבר איתם, לומר להם שאת מוכנה לטיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי (כלומר, פגישות עם פסיכולוג/ית או פסיכיאטר/ית, אולי נטילת תרופות במידת הצורך) ואת מוכנה לנסות ולהבין את הבעיה, אבל אין כל צורך באשפוז במצב הזה. נסי לשתף פעולה כמה שיותר, להקרין רוגע והגיוניות ולא להזכיר שום דבר הקשור במאגיה או ספרי צללים להורים או לאיש מקצוע, כי אלה הדברים שהכי שולחים אנשים למחלקה הסגורה. אם הם יבינו שאת שפויה, הם לא ייכפו עלייך שהיה במתקן הפסיכיאטרי. במידה וכן הוחלט לאשפז אותך בכפייה, את יכולה לפנות לבית-המשפט לערעור, ואני בטוחה שתוכלי לקבל עזרה בפורום "די לכפיה הפסיכיאטרית" ב"תפוז". ולטל: אני משתתפת בצערך על כל מה שקרה לך בתחילת השנה, זה באמת נשמע קשה מאוד. ועדיין, לא נראה לי שזה רלוונטי להתחיל להשוות בעיות, אדם חווה את הבעיות שלו ביחס אל עצמו, לא אל אחרים, ובכל השוואה, איום באשפוז כפוי הוא בעיה רצינית. בהצלחה לכולם, פיקסי לד.

L e s t a t

New member
ברצוני להוסיף

ייתכן וידוע להורים משהו בקשר לספר הצללים שנעלם, אף ייתכן שהם לקחו אותו. במקום להזכיר ספר צללים תשאלי "אולי אתם יודעים איפה היומן שלי?" גם אם הם נפנפו מולך בספר את תוכלי להזכיר להם שהם פגעו פגיעה רצינית בפרטיות שלך. פיקסי - אני מבין אבל רציתי להדגיש שזה לא כזה גרוע, אפשר להתמודד עם זה. תמיד יהיה דג גדול יותר.

זה לא הגיוני...

זו מגירה שננעלת עם מפתח ונעלתי אותה ואז שמתי לב שהמגירה פתוחה והמפתח נעלם ואין סיכוי שהם היו מגלים איפה הוא...

כמה דברים...

ניסיתי לדבר עם ההורים שלי על זה והם אמרו שהם לא מעוניינים לשמוע מה שיש לי להגיד בנושא והפסיכיאטר אמר שזה יכול להתפתח למשהו רציני אז הוא אומר לא ממליץ שיאשפזו אותי וזה לא יעזור שאני מוכנה לטיפול כי כבר היה לי טיפול פסיכולוגי למשך קרוב לשנה וזה לא עזר ורשמו לי תרופות נגד דיכאון ופירצי עצבים וגם זה לא עזר וקשה לי להקרין רוגע כשההורים שלי מחליטים בשבילי מה יהיה לי טוב כשהם לא מכירים אותי בכלל! ואני בחיים לא אגיד כלום בקשר לספר הצללים אבל אמא שלי כבר יודעת על האהבה והקשר שלי למאגיה ולרב זה לא מפריע לה... בכל מיקרה אני מקווה שיבוא פיתרון על הבעיות שלי אבל בכל זאת רב תודות על עזרתך...זה גרם לי לחשוב יותר חיובי...:) ניל.

Pixy led

New member
עוד בנושא

אם את עדיין במסגרת החינוכית, את יכולה לפנות ליועץ/ת ביה"ס או למורה עליה/ו את סומכת בבקשה לעזרה כנגד הורייך. כל מבוגר אחר יכול גם כן להועיל... מכל מקום, אם את נתקלת במבוי סתום, בבקשה שלחי אליי מסר ואני אתן לך את מספר הטלפון שלי וננסה לפתור את זה יחד. זה מאוד חשוב לי שלא יאשפזו אנשים בכפייה. שלך, פיקסי לד.

RainBird

New member
בשביל זה מטילים את הלחשים מסוג הוורדינג על ספר הצללים ועל החדרים בהם אתם לא רוצים שההורים יתפסו אתכם... אני אישית כתבתי קללה נחמדה על כל מי שקורא אותה בדף הראשון של הספר... קללת עיוורון. עדיין לא ראיתי אותנ עובדת אבל אני מרגיש בטוח יחד עם השיר המקולל שכתוב בדיו זהובה על הכריכה הפנימית.

Pixy led

New member
אוקיי,

כרגע נראה לי שהבעיה הכי גדולה שלך היא העניין עם האשפוז... ועם זה אני חושבת שאני יכולה לעזור לך, אם רק תתני יותר פרטים. פני אליי במסנג´ר.

איזה מסכנה...............!

דבר ראשון- הכי חשוב זה שלא תהיה בלחץ ותחשבי פעמיים לפני מה שאת עושה!!! אני גם חושב שהדבר שהכי צריך להטריד אותך כרגע הוא האישפוז!!! תנסי להרגיע אותם (את ההורים) ולשכנע אותם שאת לגמריי שפויה וזה בטוח יעזור!!!! דבר שני- לא הטלת כישוף הגנה על הספר?!?! למה.......?!?!?!? דבר שלישי- בקשר לעישון ולאלכוהל, יש דברים יותר גרועים, תתנחמי בזה (לא שזה ממש עוזר....) תגידי להם שפשוט יקבלו אותך את שאת! אני לא חושב ששום כישוף יעזור לך בנוגע לזה!! טוב..... אני ממש מקווה שמה שרשמתי עזר לך אפילו קצת!!!!! הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הצלחה וברכה!!! ממני "ניאו המקורי".....

הדברים קצת יותר מסובכים..

אבל בכל זאת הצלחת לעודד אותי מאוד אז המון תודה :)!!! ובקשר לאישפוז הפסיכיאטר אמר לאמא שלי שהוא לא ממליץ לאשפז אלא אומר והיא הושפעה מזה קשות....אבל שוב תודה!

בוםבלנט

New member
רגע, בלי לחץ...

1. גם אותי תפסו מעשנת. טוב לא בדיוק, ההורים שלי יודעים ומנסים לגרום לי להודות בזה. אל תדאגי, דברים כאלה עוברים עם הזמן כי הם יבינו שאין להם כל כך שליטה על זה. 2. אז מה. אז שתית יותר מידי. אז היא תעשה לך הרצאה מעצבנת (בטרוף) אבל גם זה יעבור. 3. כפרה. אני יכולה להראות לך מקום (שם אני קניתי) שבו תוכלי לקנות חבילת טארוט "ריידר וויאט" ב100 שקל. 4. לגבי זה אין לי כל כך מושג כי אני לא יודעת מה השיבות. מה? בגלל המאגיה? מה קרה לחופש הביטוי? 5. עם זה אין כל כך מה לעשות. חבל שלא הגנת עליו. תחזרי אלי בפרטי בקשר לטארוט אם את מעוניינת.

L e s t a t

New member
עיזבי את חופש הביטוי

זה כבר חופש הדת, הרי מאגיה היא חלק בלתי נפרד מדתות מסויימות (אסטרו, וויקה [נכון שלא במקור אבל תראו לי וויקאני אחד שלא עוסק בכישוף], שטניזם של לה-ויי ["הכר בכוחו של הכישוף אם זימנת אותו להשגת מטרתך; אם תכחיש את כוחו לאחר מכן תאבד את כל אשר השגת"] וכו´). וזה גם נוגע לזכות לפרטיות.

למעלה