בבקשה תיקראו...

בבקשה תיקראו...

אני לא יודעת אם בכלל באתי לפורום הנכון, אבל בזמן האחרון אני כל הזמן מקבלת זרמים-בעיקר מהאצבעות, וזה בא בלי סיבה, למשל פעם עשיתי לחברה שלי עם האצבע על הכתף, ופיתאום קיבלתי זרם! לפעמים זה קורה פשוט כשאני נוגעת במשו כמו קיר או מעקה....

fatma

New member
מריחואנה יקרה

קודם נלך לפתרון הטרוויאלי בנאלי: התקופה הזו היא תקופה של שינויי מזג אוויר, שבוע שעבר היה יבש וחם יחסית לעונה, אז אולי פשוט מדובר בחשמל סטאטי שעובר כתוצאה מיובש האוויר. ואולי מדובר בדברים שמעבר, ביכולת ריפוי שאת מגלה בתוכך, שעוברת דרך הידיים. אחד הסימנים לכך יכול להיות שכפות הידיים הופכות אדומות מאוד עם נקודות לבנות. ובהנחת ידיים על אחר הוא יחוש חום גדול. מנסיון, אין כאן חוקים חד משמעיים וברורים. עצתי לך- הניחי ידייך על עצמך, על אנשים אחרים, על בעלי חיים והניחי לעצמך להיווכח באפקט של המגע שלך. בלי ציפיה לתוצאות, פשוט להתבונן ולראות. מגע כזה לא יזיק, במקרה הגרוע הוא לא יחולל כל אפקט. בכל מקרה, עם בקשת רשות מאנשים סביבך, אני מתארת לעצמי, שרובם לא יתנגדו לקצת מגע אוהב
בהנאה רבה! fatma

fatma

New member
לבריאות, בכיף../images/Emo140.gif

אשמח לשמוע ממך עוד, אם יהיה ותרצי לשתף

mistykan

New member
חשמל בידיים

שלום לכולם דרך אגב ,לי ז ה קורה כשאני יורד מהמכונית ,אני מקבל זרם חזק בידיים. עד כדי כך ,שאני תמיד חושש לגעת בידית .שאלתי אחרים שנסעו איתי יחד ,והם לא קיבלו כל זרם.מה הדבר? בתודה MISTYKAN

Tal_Ya_Tal

New member
למיסטיקן ../images/Emo140.gifו..גם למריחואנה../images/Emo141.gif

תופעת ´הידיים המחושמלות´ איננה תופעה נדירה. אין כאן כל מיסתורין. לא כפי שאנשים אוהבים לעשות מכל עניין שכזה. לעטוף אותו במעין הילה של ערפל, הנובעת מחוסר הידיעה שלהם עצמם.
כולנו מהווים מוליכים אנרגטיים. הגוף שלנו, דומה לסוללה חשמלית, כאשר הראש, מסמל את ´הקוטב החיובי´ ומחובר לאנרגיה שמקורה בשמש (כח השמיים-YANG) ואילו הרגליים שלנו הן ´הקוטב השלילי´, מחוברות לאנרגיה שמקורה באדמה.(כח האדמה-YIN) בדיוק כמו הארקה בכבל חשמלי. כח השמיים (YANG) הוא כח צנטריפיטלי (בעל סיבוב פנימה)היורד כלפי מטה ומשפיע יותר על האדמה. לכן היא מוצקה כל כך ומה שגדל בתוכה הוא יותר יאנג. כח האדמה (YIN), הוא כח צנטריפוגלי (בעל סיבוב כלפי חוץ) העולה מעלה ומשפיע יותר על האויר. על כן הוא דליל יותר ומצוי במצב צבירה של גז.
(דוגמא לכח YANG היא הגרביטציה- כח הכבידה שניוטון גילה. אולם ניוטון טעה בחושבו שהאדמה היא זו המושכת את התפוח אליה. בעוד שלמעשה, הכח השמיימי,"דוחף" אותו אל האדמה.) אז כמו שאתם מבינים מן הסיפור הארוך הזה, לאורך גופינו זורמים כל הזמן זרמים אנרגטיים,שהם מעיין הטענה חשמלית הזורמת במעגל. לרוב, אצל אנשים בריאים, הזרימה היא הרמונית, מעגלית ובלתי מורגשת. זוהי אנרגיית כח החיים הזורמת דרכינו. במזרח מכנים זאת פראנה(בהודו), או צ´י(בסין), או קי(ביפן) לעתים, בשלב מסוים של התפתחות, אנשים מסוימים מתחילים לחוש בזרימת האנרגיה הזאת, במיוחד ´בקטבים החיוביים´ . אלו שמעניקים את האנרגיה. הידיים, הן שלוחות של הלב. בכל כף יד, מצויה צ´אקרה משנית שהיא שלוחה של מרכז הלב, שהוא מרכז האהבה המוחלטת והריפוי לעתים, זה נובע מחוסר איזון בזרימת האנרגיה לאורך המרידיאנים ולעתים, בשל פיתוח רגישות כתוצה מהתבוננות מעמיקה והתיחסות לפרטים, חיים בהווה, מדיטציה. אם אתם חשים שיש לכם ´עודף´ אנרגיה לתת, תוכלו להניח את הידיים על עץ, או צמח. או להחזיק ביד גביש (אבן חן, קוורץ וכד´), או להניח ידיים על האדמה. או ללכת לים ולטבול בו את הידיים. הם יוכלו להתמודד עם האנרגיות שלכם. הם ישתמשו בכך לתועלתם. הייתי נזהרת יותר בהנחת ידיים על בעלי חיים או ילדים!!!כי אם רגישותכם נובעת מחוסר איזון שלכם, אין צורך להעבירה להם. כדאי לחפש מרפא סיני או איורוודי שייבדקו את מצב זרימת האנרגיה שלכם. ואם א-כ-ןהכלתקין, תוכלו בוודאי לפתח כישורי הילינג. כל שיטה של הילינג. ביו-אנרגיה, אנרגיה אוניברסלית, רייקי, מגע בריאות וכו´.א-ב-ל עשו לי ´טובה´ בבקשה, אל תלכולמסטר רייקי או למורה לאנרגיה אוניברסלית, כאלה שלמדו את מיומנותם בחמש סדנאות סופשבוע כדי שיאמרו לכם כמה שאתם !!!´הילרים גדולים´ על מנת שתבואו ללמוד אצלם. הם יגרמו נזק גם לכם, גם לעצמם וגם לכל אלה שתטפלו בהם. הם עשויים לעשות זאת בשוגג, מתוך חוסר ידיעה. ואמונה שהכל נעשה מתוך אהבה ועל כן אין נזק. א-ב-ל חוסר איזון לפעמים מושך אנרגיה במקום לתת. לכן, אם תניחו ידיכם על עץ, אדמה או בים, האנרגיה תתאזן. כי איתני הטבע יודעים להחזיר לעצמם אם זה בכמויות מזעריות כמו של בני אדם.
L&L TALYA

למעלה