בבקשה תגובה אם אפשר.......

yoadmike

New member
יש מצב....

שתשמור את התגובות האגרסיביות לעצמך?? ....יאללה חאלס מספיק ...כל הפורום הזה הבין שאתה אדם " שושנא עבודות מהבית " שמנו לב . יש לך משהו להגידבנושא שאתה מבין בו ...סבבה תגיב אם אתה לא מבין ולא יודע אז שמור את התגובה לעצמך .סתם אתה יוצא קטן כל הזמן אם כל התגובות המפגרות האלה. יסלחו לי כולם על השפה ( הייתי חייב להבהיר נקודה !!!ומה לעשות העברית שפה קשה ואם אתה לא פרופסור ללשון באוניברסיטה העברית אז אתה לא יכול להעביר את הנקודה שלך בלי להכניס כמה "מלוכלוכונים קטנים"

mrmistory

New member
אתה לא מוותר לדחוף בלוף לאנשים, אהה

זה שאנשים עד כדי כך מיואשים זה לא אומר שצריך גם לדפוק אותם עוד יותר חזק. אתה לא מוותא וממשיל לחפש פריירים, אני מבין אותך כי פריירים לא מתים אלה מתחלפים וזה נכון. אתה יודע מי אתם ????? אתם התופעה שצריכה להפסק ולהפיץ את הזבל הזה. אם זה לא היה עבודה בעיניים לא היית מתאצבן כל כך בכל הודעה שלי ושל כמה חברי פורום כאן כי אתה יודע שזה עבודה ובלוף ואנחנו מפריעים לתופעה כמוכם להפיץ את הבלוף. אז תרגיע בבקשה ועל תתרב להודעות שלא קשורות עליך במיוחד. ואם כבר אתה עונה לי אז אתה יכול לא להתאמץ ולצרף קישור לאתר שלך כי אני לא יכנס עליו.

mrmistory

New member
בקשר למה אני מבין ומה לא, כנס.....

אני בטוח שאני מבין יותר ממך בהרבה דברים ואני לא צריך להוחיך לך מה אני יודע. תלמד כלל: גם אם אתה יודע הרבה דברים זה לא אומר שאתה חייב/צריך להראות לכולם שאתה "חכם" , אני מקווה לתובתך שראש ומחשבתו מבין למה אני מתקוון כי אין לי כוח להסביר לכמוך ובמיוחד לחזור פעמיים על ההסבר. בהצלחה בבלוף.

yoadmike

New member
דבר ראשון תודה....אני מצליח

אני שם לב שאיתך אי אפשר להגיע להבנה ולכן אני אפסיק עכשיו... דבר שני .. או שיש בעיה במקלדת שלך או שהבעיה היא .....אם אתה מבין למה אני מתכוון .!!!!

mrmistory

New member
הבעיה בזה .......

שכאשר אני רואה אנשים כמוך שמנסים לעבוד בעיניים לאחרים וחבל לי עליהם וזה מעצבן אותי. אז אני כותב מהר מהר כדי להגיד לתופע כמוך.
טוב שבמשהו יש לך ראש, להפסיק להמשיך את הסיכה כאשר אתה התחלת אותה איתי כאן.

yoadmike

New member
תקשיב.

תקרא את התגובה של אורן " קסמים?לא בבית ספרנו!" אין בעסק זה הבטחה של כסף שנקטף מהעצים. זאת פשוט עבודה שאם ההשקעה נכונה. זאת אומרת שתשקיע מעט זמן אבל טוב ותקבל תנובה ורווח גבוהה.

mrmistory

New member
למה לאחר 14 תגובות שלי........

אנחנו מתחילים לדבר לעניין? בוא נסגור את העניין ככה, בעניי זה בלוף ולא משנה כמה אתה עובד שעות ואיזה ראש יש לך. ובעניך זה כסף גדול אם 3 שעות עבודה ביום 3 פעמים בשבוע ו150000$ לשבוע. בסדר, סגרנו עסק ???

למעלה