בבקשה תגובה אם אפשר.......

mrmistory

New member
בבקשה תגובה אם אפשר.......

אני 5 חודשים כבר לא מצליח להתחיל לעבוד כי תמיד יש משהו חדש שמפיל אותי. והדברים שאני שומע הם: 1) יש לך נתונים יותר מדי טובים לעבודה הזאת. 2) אנחנו מחפשים רווקים, מצטערים. 3) למה לך לעבוד במפעל? (כי אין כבר ברירה, את זה אני לא אומר) 4) אהההה, אתה גר אם ההורים. 5) אנחנו מחפשים מישהו שיש לו הוצאות ויכולת ללמוד עבודה. (מי אמר שאין לי) 6) הייה נעים להכיר אות, בלה בלה בלה נתקשר עליך. אני יחסית למובטלים באזור שלי עוד צעיר (5 חודשים עוד צעיר) אולי אני מקבל את התשובות האלו בגלל שבאמת האזור שלי מת ובמיתון כי אני מאזור חדרה ? אני יודע שאני לא יוכל למצוא עבודה כהנדסאי תוכנה כי אין עבודה וחוץ מזה יש אנשים אם תואר 1-2 בלי עבודה בתחום (מכיר אישית כמה כאלו שפוטרו לפני חודשיים). אז במה בדיוק בעיה ? בי או שאזור שלי מת יותר ממה שאני חושב ? או אולי מחפשים מישהו שנשוי ככה הוא לא יברח להם כי יש לו הוצאות.? תודה על התשובה. אלברט דרך הגב נכשלתי ב-4 ראיונות עבודה מהטירוצים שציינתי למעלה.

ozzlove

New member
למה שלא תלך לעבוד ב...

למה שלא תלך לעבוד באולם אירועים או משהוא? בתור מלצר, סמוך עליי העניינים יתגלגלו וכעבור זמן קצר אתה תראה קצוות של חוטים חדשים והזדמנויות חדשות, אל תקח את הכל קשה, הכשלון הוא הדרך להצלחה, וכמו שאתה רואה כאן ההצלחה שלך רק מתקרבת So stay cool עוז.

mrmistory

New member
עהדתי במלצרות בערך 4

שנים ובשמירות במקביל ואפשר להגיד שגם לא ישנתי כדי לממן את לימודים. עכשיו אני באמת חשבתי ללכת לעבוד כמלצר.

מה הבעיה? להיות חיובי?

לא רציתי לציין את זה קודם בכדי שלא תיעלב אבל בכל זאת כנראה שאני חייב לציין זאת. אתה חי בגישה שלילית ותבוסתנית, זה כמו להודות בכך שבחיים לא תצליח בכלום. תשנה את הדישה ותתחיל לחייך, לאט לאט תראה איך מחייכים אליך. ואם יש לך בעיה תלך אל הפתרון, התמקדות בבעיה רק מבזבזת זמן ואנגיה מיותרת.

mrmistory

New member
איך אפשר...........

אם בן אדם לא רואה כאן עתיד אפילו בעוד 4-5 שנים????? כל 5-6 שנים איזה ערבי מחפש אנטיפדה חדשה והורס מדינה לעוד 4-5 שנים כמו המצב של היום .

אם זאת הגישה שלך...

אז כנראה שבאמת לא תצליח. אבל אם תרצה תוכל להתעלות מעל לכל זה ולהחליט להצליח. זה מתחיל בשינוי גישה

mrmistory

New member
אני לא מבין את הגישה שלך......

אני כבר מתחיל לחשוב שלא מעניין אותך מה קורה כאן ובכלל . אתה חושב ששינוי גישה פותר את הבעיות? אז זה טעות בעיניי כי שינוי גישה נותנת לך להרגיש יות טוב ולא יותר מזה אבל הבעיה נשארת ללא פתרון.

שינוי גישה היא ההתחלה

ברגע שתרגיש יותר טוב לאחר שתשנה את הגישה שלך, תוכל גםלראות דברים אחרת ולהגיע אל הפתרונות ולא להסתכל רק על הבעיות.

yoadmike

New member
נקודה למחשבה!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo91.gif../images/Emo59.gif

חשבת פעם על עבודה בחו"ל ?? (אל תשלול על הסף .....תקרא עד הסוף ) יש איזה אתר שנקרא גלובל גובס (global jobs) והוא מציע עבודה בכל מקום בעולם עם משכורות של עד 10000$ בחודש לדוגמא עבודה על ספינות תיירים בקריבים עבודה על ספינות דגים באלסקה ( המשכורות הכי גבוהות נמצאות שם כבר כמעט 20 שנה אם אני לא טועה ) עבודות באיביזה ובכל האתרי נופש של קלאב מד המשכורות נעות בין 1500$ לחודש בעבודות תיירות ועד 10000$ !!!!!!!!! בעבודות ימיות על ספינוץ דגים. אני מציע לכולם לבדוק את זה (הייתי הולך עם מישהו מהחבר´ה שלי היה בא איתי) זה גם מעניין מבחינת טיון נופים וגם להרגיש קצת חו"ל וגם כסף טוב בדולרים. עכשיו בכשר למס על עסקים בחו"ל פה נכנס הקטע המעניין .... מה שצריך לעשות זה לפתוח חשבון בנק במדינה שבה אתה עובד .. וכאתה חוזר לארץ פשוט למשוך את הכסף בדולרים (לא צ´ק ) והנה לכם רווח נקי !! beer- make ugly people have sex since 1862 היתה בירה במצרים אבל זה לא נכנס לקטגוריה ( הי הי הי הי)

mrmistory

New member
היי, אני חשבתי על עבודות......

כאלו בחול, אבל לבד ללכת לעבוד זה קצת לר נעים. אתה מתחיל להרדיש כאילו אתה עובד זר כמו רומאני או פיליפיני. אף חבר מהקבוצה שלנו לא חושב לעבוד בחול כי הם עדיין לומדים.

מה שבעצם אתה אומר

זה שאתה מוותר לעצמך. לך על זה, תזרום תתחיל לחיות ולהנות. אולי גם תמצא שם את עתידך?

yoadmike

New member
לא הייתי אומר.....

עתיד ... אבל כסף טוב ככה בשביל ארבע חודשי עבודה זה בטוח!!!!!

נאבק

New member
אתה מדבר מנסיון ?

ההמלצה היא מנסיון או רעיון ? כמה זה רציני ? דמי רישום 300 ש"ח זה המון ... תודה

yoadmike

New member
מה לעשות......

גם החברה צריכ ה להרוויח ...הם עושים את העבודה שלהם טוב אני נרשמתי ...אבל כמו שאמרתי לא היה לי עם מי לנסוע אז זה ירד מהפרק

המומחים

New member
הצעת עבודה באזור מגורייך!!!

שלום לך! אני גר לא רחוק ממך ואשמח לעזור. אני מחפש אנשים מהאזור שלך. צור קשר ל:053-318-449 / 09-885-9357 בברכה אבי סיני

mrmistory

New member
שמענו שמענו עליכם. תעשה טובה....

לאצמך, חפש איך לדפוק מישהו אחר.

למעלה