בבקשה שמישו יעזור לי..

חסוי631

New member
בבקשה שמישו יעזור לי..

אווקיי, אני בכתה ט' ואני לגמריי בטוחה שאני מאוהבת בחברה שלי.. והיא התחילה לצאת עם מישהו בי''א בהתחלה זה לא היה כזה רציני הם רק נפגשו ובילו ייחד עד שאתמול היא סיפרה לי שהם התנשקו ושהיא מאושרת וסוףסוף זה קרה.. ואני באמת רוצה לשמוח בשבילה... אבל איך אפשר.. היא כמובן לא יודעת כלום ואין לה מושג מה אני מרגישה מה עושים..?

RoNa lovely

New member
נראה לי שהעובדה שהיא התנשקה איתו

היא מסר אחד גדול בשבילך- היא לא בעניין שלך. ובנינו, אין מה לעשות. צריך להמשיך הלאה. למרות שזה קשה.

שיעור מספר 1..!

לעולםםםםםםם על תתאהבי בסטרייטית!!! הנה הסיפור שלי......... גם לי זה קרה בכיתה ט' בפעם הראשונה שהיתחלתי להרגיש משהו לבחורה... והיא הייתה סטרייטית ונתתי לזה לזרום... איך שניכנסתי לכיתה(עברתי ביצפר) הלכתי עם הגב למורה כי פשוט לא יכולתי להפסיק להיסתקל עליה... מאותו רגע סבלתי כמו שאת סובלת תאמיני לי.....ואני מבינה אותך כול כך..!! עלינו לכיתה י'... נפתחנו בביצפר כי הכרתי כמה בנות שהן גם בקטע עזבי... התחלתי לצאת למועדונים וזה... ופיתאום גם הילדה הזאת אמרה שהיא בקטע... ואני כבר הרגשתי אליה פחות ... אמרתי לה מאמי את יודעת שאהבתי אותך.... היא עושה לי "מההההה גם אני אבל פחדתי להגיד לך את זה ובלהבלהבהל...." בסוף היא הייתה הראשונה שלי בכול... אבל זה כבר לא היה ממש מאהבה זה היה בכוח להיות ביחד כזה... ואנחנו עדיין חברות מאוד טובות.. למרות כול מה שעברו , כבר 4 שנים..=] אז תגידי לה עכשיו את מה שיש לך על הלב... אומרים אם לא מסתכנים לא מגיעים לשום מקום... או שפשוט עזבי אותה זה יהיה קשה אבל יש עוד 1,001 בנות בחוץץץץ....אפילו יותר.!!! לא צריך להידבק לאחת...אם זה לא הדדי... ושוב אני אגיד לך על תתאהבי בסטרייטיות...! אפילו תשימי לב לחתימה שלי.. אז בהצלחה....=]

2יי2י 17

New member
תסביך הע..

ת'אמת שבחיים לא זכור לי שהתאהבתי בסטרייטית... אהההההההה בעצם בים חחחחח! בבר רפאלי - הכי עצוב! במורה שלי בכיתה ו'=] ובמישהי מהכיתה שלי בתחילת שנה=] [אבל אז גיליתי שלמרות שהיא דוגמנית הורסת בריאות היא כולה נעל!] קיצור תראי לפי דעתי תגידי, לכי תדעי, אולי יצא מזה משהו...ואם לא... אני חושבת שאם היא חברה טובה את לא תאבדי אותה...היא תשאר חברה למרות הכל.

תראי מאמיי

להתאהב בסטרייטית זה בעיהה.. אני בדיוק במצב שלךך!!! התאהבתי בידידה הכי טובה שליי אבל זה בעיה כי היא אוהבת בנים. אז מה שכן טוב זה שאת יכולה לדעת עליה הכלל פשוט הכלל וכל פעם שהיא צריכה אותך פשוט להיות שם בשבילה ולהתקרב אליה כמה שיותרר ואולי אולי בתקווה בסוף אולי גם היא תמשך אלייך.. ואם לא אז לא נורא מאמי את יודעת שאת החברה הכי טובה שלה והיא יכולה לסמוך עלייך *ויש עוד הרבה בנות יפותת ומתוקות בחוץץ.. כשתראיי יותר ויותר בנות שהן כמוך ותצאי איתן ותכירי היא תחלוף! מקווה שעזרתיי :)) יום מקסיםםם מואאאההה

למעלה