בבקשה עיצה

בבקשה עיצה

אני בת 24 וחצי עם תינוק בן שנה. נשואה שלוש שנים אך עם בעלי 8 שנים. הוא הראשון שלי בהכל! חבר ראשון , והיחיד ששכבתי איתו. הבעייה היא שאנחנו לא כל כך מסתדרים. כל מילה שנייה רבים. אני לא יפרט על מה אבל ממש אין ביננו כמעט תקשורת והקטע זה שהיחסים נראים לו בסדר והוא לא שם לב כמה אני סובלת. הוא לא עוזר במטלות הביית , בקושי מבלה עם הילד , חושב שהגבר צריך לעבוד וזהו! כלומר עובד , ישן , אוכל , רואה סרט. אלה הפעולות העיקריות שלו.... אני כבר לא נמשכת אליו , לא מרגישה צורך להתנשק ובטח שלא לשכב. ששוכבים זה רק בשבילו. חשבתי הרבה פעמים על גרושים אבל אני מפחדת. אם לא היה תינוק מזמן הייתי עפה. אבל... להתחיל מחדש עם תינוק? אני לא רוצה להשאר לבד כל החיים. איך אפגוש משהו? אני לא יוצאת אין לי חברות.לא כוסית אבל חמודה. בקיצור הסיבה העיקרית שאני מפחדת להתגרש זה מהפחד שלא אמצא אף אחד כי בכל זאת....צעירה בת 24 כבר גרושה עם ילד???

../images/Emo24.gif

ניסית לדבר איתו על הענין? איך הוא מגיב לטענות שלך (אם שיתפת אותו)?האם ניסיתם ללכת לייעוץ זוגי? כדי להיות בטוחים שפרידה היא צעד בלתי נמנע כדאי לנסות למצות את כל הפתרונות לפני "שחותכים", שתדעי שניסית הכל ....

תראי

אנחנו כמעט כל מריבה מסיימים ב"גרושין"ואז משלימים עם התחנפות שלו ייעוץ זוגי לא ניסינו כי לטענתו זה בזבוז כסף. אני פשוט אומרת לעצמי שאם אחרי 3 שעות נישואים זה ככה מה יהיה עוןד 10 20 שנה?

עוד 10 שנים

יהיה בדיוק אותו הדבר אם לא תעשו משהו בנידון היום. לי זה לקח 10 שנות נישואין, 5 שנות טיפול ושני ילדים כדי להבין שהוא לא ישתנה - שהוא חושב שכל תפקידו בבית זה להביא את המשכורת בסוף החודש ולהנהן (במקרה הטוב) כשאני מדברת איתו. עכשיו אנחנו בנפרד ואני יודעת שעשיתי הכל, אבל הכל כדי שזה יעבוד. האם אתם יכולים לומר אותו הדבר לעצמכם? לפרק זה פתרון קל. בטח בדיבורים בלבד. להתמודד עם זה , זה כבר יותר קשה. אולי כשהוא יבין שאת רצינית הוא יסכים ללכת ליעוץ (כך היה אצלי לפחות...) ובאשר לשאלתך - גרושה בת 24 עם ילד זה לא כל כך נורא - את מעדיפה לצאת לדרך כשתהיי בת 30 עם שני ילדים?!

magic40

New member
התחנפות זה כבר טוב

מילא לא היה מתחנף והיה אומר,,,,,, רוצה גירושים יאללה בוא נלך על זה אז בעיני זה אומר משהו ודעי לך אפשר לעשות שינוי והרבה פעמים ביד האישה נמצא הכוח!

n o g a1

New member
צעירה בת 24 גרושה

את רוצה להגיד ש...פאדיחות וכאלה? תסתכלי על המהות - זכותך המלאה להיות מאושרת , אושר זה לא רשות זו זכות!! לעולם לא אייעץ לגירושים או להמשך קשר , מי אני ומה אני - קטונתי. אוכל לייעץ להאבק עבור האושר , השקט , השלווה , האהבה , להיות נאהב ולאהוב. כל דרך כדי להגיע לשם לגיטימית וטובה , אלו הם חייך. אם הוא מסרב לקבל עזרה מקצועית , את אדם בזכות עצמך ומותר לך להתייעץ ולבדוק באמת את רגשותייך , את יכולה להציע לו להצטרף בשלב כלשהו. אל תוותרי על האושר!

צודקת..את עדיין צעירה..../images/Emo4.gif

גירושין ..מתחילים רק מגיל 35 ומעלה...אולי אם היית כוסית, ניחא... תתנחמי בזה שיש לך רק עוד 11 שנים לסבול.. תארי והיית מגיעה למסקנה הזאת כבר בגיל 20.. בקיצור..תמיד צריך לראות את החיובי.. וברצינות... בואי לכאן... אל תרימי ידיים כל כך מהר.

Rinattt

New member
אני לפני גיל 27

הייתי גרושה + 3 בנות... וחשבתי שאני היחידה... התביישתי אפילו לספר שאני גרושה... היום גאה, יש לי 3 בנות מדהימות, ויש לי כוח להמשיך הלאה... יש בי כוח לשנות, לצאת ממקום שלא טוב לי בו... שזה לא דבר של מה בכך... החששות מהעתיד וממה יהיה... הפחד מהלא נודע... אין לך ממה לחשוש, כולן שורדות... רק שאת צריכה להיות בטוחה אם זה מה שאת רוצה... רק שאת צריכה לדעת ולהבין שניסית להציל ולעשות הכל ולמען הנישואים... הולכים רק כשאין ברירה... הנפש פצועה... מצב בלתי נסבל... אם אפשר לתקן ולשפר... תנסי... אל תוותרי כל כך מהר על המשפחה... המון בהצלחה...

Kטלנית

New member
הלו??? מתוקה את פה???

חמודה ... זה הזמן וזה המקום בלי הרבה לבטים ופחדים קומי, צאי, והתעודדי כמו שאני אומרת : "יש חיים אחרי הת'מוות" יש חיים בחוץ מתוקה, ועם הכוונה נכונה עידוד ותמיכה את מסוגלת לעבור את זה כמו גדולה את יכולה תאמיני בזה מקסימה ותפנימי עמוק עמוק בראש תכירי אנשים חדשים, תהיא מי שאת, תראי שה"מפלצת" לא כזו נוראה קומי, לכי, ואת הדרך הנכונה בשבילך תמצאי הכי חשוב: אל תפחדי ! חיבוק ממני ושבוע נפלא שיהיה לך

למה שירעד??..רוצה תיקח...

היא לא הציגה עצמה כמומחית, או גורם מקצועי.. היא אמרה את שלה, מניסיונה שלה.. מתוך כאבה.. כל אחד יבחר לקחת או לא.

נכון, עדיין יש הבדל בין לכתוב את

דעתך מנסיונך ואפילו מכאבך. לבין, ציטוט: " חמודה ... זה הזמן וזה המקום בלי הרבה לבטים ופחדים קומי, צאי, והתעודדי " מאז שהתגרשתי פונים אלי אנשים לקבל עיצות. אני מניח שאתה מכיר את התופעה. פתאום כולנו מומחים גדולים לנושאי גירושים וזוגיות... חחחחח....
כשמישהו שואל אותי האם כדאי להתגרש, התשובה שלי מאוד פשוטה: לא ! אם הוא שואל סימן שאינו מגובש עם עצמו ולכן אסור לנו לתת את הדחיפה הזו. גם אם היא לטובת אותו אדם. זו דעתי על כל פנים. אנחנו לא ניהיה שם לידה כשתשבר... לא ניהיה שם ברגעי המשבר... גם לא ניהיה שם כדי לשמוע אותה אומרת: "למה עשיתי את זה" אני בטוח ש 99% מהכותבים פה עברו רגעים כאלו. ולכן כדאי שיכעסו רק על עצמם ולא על אף אחד אחר.

ועדיין ... זו רק דעתה....

לא קראתי את כל השירשור, אבל אני מניח שהיו גם דעות הפוכות, וזה מה שיפה הרי אף אחד לא ממש מכיר את הסיפור כולו.. כל אחד יבחר את מה שנכון לו ועבורו. ואתה זכותך כמובן גם להתרעם שאחרים נוקטים דעות חד משמעיות. ואני מאמין שגם הדו שיח הזה חשוב לכותב ההודעה...

magic40

New member
אמת!../images/Emo140.gif

כמה מוזר להציג רק את הצדדים החיובים בגירושים!

למעלה