בבקשה עיצה

מג'יק...

בגירושין של קטלנית יש צדדים מאוד מאוד מאוד לא חיוביים... לא מכיר הרבה אנשים עם כאלה צדדים..אם היא תבחר להרחיב.. זכותה. מהמקום שלה היא בחרה לעודד, לתת חיבוק.. בסוף אפילו כתבה.."ואת הדרך הנכונה בשבילך תמצאי " לסיכום, זה דיון עתיק יומין, מאז שקם האינטרנט.. על כוחה של מילה. הוא לא התחיל היום, ולא יסתיים מחר. שאו ברכה..

Rinattt

New member
יודע קצין...

מי כמוני יודעת ומכירה את קטלנית, אבל... חושבת שקטלנית מנסה לעודד ולחזק... והכל רק מתוך טוב לב... קטלנית באמת זקוקה וצריכה להתגרש... אבל יש כאלו שלא... כמו שרשמתי, רק אם המצב בלתי נסבל... רק אם יודעים שאפשר לתקן, רק אם יודעים שניסינו הכל... רק אז להתגרש... כל כך קל לאמר "תתגרשי!!!" ואחר כך מה? ואם לאותה אחת יהיה קשה ורע יותר אחרי שהתגרשה? אני למדתי לא לייעץ, לאמר את דעתי כן, לספר סיפור אישי גם כן, וגם לאחל בהצלחה... בכל דרך שתבחר... אבל לא לייעץ, לא לתת למישהי החלטה סופית... כי היא זאת שמתמודדת אח"כ עם ההתמודדות... לא אני... אני כשהתגרשתי, לא ביקשתי עיצה מאף אחד, כי בסופו של דבר מי שמתמודדת, מחליטה, זו אני בלבד...!

m a y a 69

New member
גם אני חושבת כמוך, גרוש

כל מי שמתלבט לגבי גירושין צריך לדעת שיש ה מ ו ן קשיים בדרך וחשוב שיגיע להחלטה לבדו. אני יודעת מעצמי שכשלי היו לבטים בענין, חיפשתי בנרות שמישהו פשוט יגיד לי מה לעשות. אני שמחה שהגעתי להחלטה לבד.

טולטולי

את באמת חושבת שאם את עושה למען עצמך למען שיהיה לך טוב יותר בחיים את צריכה להתבייש? תינוק ואת זו חבילה נכון..אבל יש כאלה שיש להם יותר ויש המון שרוצים אותן. אבל אם תצליחי לשכנע אותו ללכת לטיפול ולנסות לתקן זה הכי טוב!

childman1

New member
כמו שכתבתי לממוש

אל תתני לפחדים לנהל את חייך. לכי עם הרגשות שלך. תקופת ההתלבטות היא קשה אולם אחרי שמקבלים החלטה הדברים כבר מסתדרים איכשהו.

למעלה