בבקשה עזרתכם

בבקשה עזרתכם

החלטתי על השילוב: התנהגות צרכנים, אישיות, התנהגות ארגונית. אודה לכל מי שיוכל לחוות דיעה.

יש סיבה להתעלמות מההודעות שלי?

אני בסה"כ מבקשת ייעוץ וחוות דעת לגבי הקורסים שאני מתכוונת לקחת. אני בטוחה שיש כאן אנשים שעשו אותם. אני באמת אשמח אם יהיה מישהו שיתייחס להודעות שלי. יכול להיות שתהיה לי בעיה לקחת אישיות הסמסטר ורציתי לדעת איך שני הקורסים הבאים באופן כללי ואיך כל אחד מהם ישתלב לדעתכם עם השניים האחרים: "אמצעי תקשורת המונים בישראל" ו"תקשורת: טכנולוגיה, חברה, תרבות".

shironet3

New member
אני לא חושבת שמישהו מתעלם מהם בכוונה...

נסי אולי גם בחיפוש המתקדם, להקליד את שמות הקורסים, ולראות מה אמרו עליהם בעבר.

עשיתי את התנהגות צרכנים והתנהגות ארגונית,

שניהם קורסים יחסית קלים ללמידה במהלך הסמסטר והממ"נים בהם פשוטים. מה שכן כדאי ללמוד טוב טוב לקראת המבחן, היות והבודקים בקורסים האלה אוהבים לכסח בציונים אם לא משתמשים במושגים מדויקים. בכל מקרה, ניתן לשלב עם שני הקורסים הללו קורס נוסף ורצוי אפילו שהוא יהיה קשה. את אישיות לא עשיתי.

היא שאלה על אישיות,ומכייוון שאין את הקורס הזה

בניהול ותקשורת לא נראה לי שהיא לומדת את המסלול הזה. אולי ניהול ופסיכולוגיה.

המסלול שלי כרגע הוא מדעי החברה כללי

אני עדיין שוקלת אם לעבור למדעי החברה והרוח (בגלל סטטיסטיקה).

דיסוצ

New member
אישיות לא קשה

מעניין ולא עמוס במיוחד. התנהגות ארגונית לא דורש שום השקעה בשביל ציון סביר, אז עד כאן השילוב לא קשה במיוחד.

את אישיות בסוף השארתי לקיץ

שמעתי שהוא מוצע בקיץ ומתאים מבחינת העומס שבו אבל טוב לדעת שהוא מעניין. לגבי התנהגות ארגונית, אני רואה שהדעות חלוקות. שמעתי כאלה שאומרים שהוא לא קל ומצד שני יש את אלה שטוענים, כמוך, שהוא יחסית לא קשה. בכל מקרה, לסמסטר הזה בחרתי לבסוף את התנהגות ארגונית, התנהגות צרכנים ותקשורת: טכנולוגיה חברה תרבות.

למעלה